Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Czw Paź 13, 2011 6:20 am | |
| wędrowne konie - od 4 do 18 października 13 październik - promocja. Czyli 9 dni po rozpoczęciu.
U nas konie od 11 , więc promocja pewnie wejdzie 20 lub coś koło tego.
Polega to na tym, że w każdym RO znajdują się 3 punkty do Kolumba, Lucy, Capac, Ramzesa, Cochise lub Khan. Cezar dostaje także swoje standardowe 4 punkty za otwarcie RO. Herald tylko za wszystkie konie. Nie można znaleźć do niego punktów w RO.
Jeśli ktoś więc się zastanawiał nad otwieraniem RO, to lepiej zaczekać do wtedy i zdobyć dodatkowe punkty (np. zamiast rozmnażania rożków) | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Czw Paź 13, 2011 7:16 am | |
| O nie!Czyli Ro poszedł na śmietnik -,- | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Czw Paź 13, 2011 9:43 am | |
| A nie. Nie dam się nabrać na wydanie tylu kuponów Zresztą znając moje szczęście do i tak dostałabym Rubina a nie Jadeita. Jak będzie jakaś promocja to mam 2 RO zachomikowane, 2 w diamentach i to ma wystarczyć. Kuponów nie ruszę. | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Pią Paź 14, 2011 4:03 am | |
| Ja mam tylko 3 RO więc na Cezara nie liczę ;P | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Pią Paź 14, 2011 8:17 am | |
| Ja zdobyłam 30 pkt na Cezara,ale dalej się za to nie biorę. | |
| | | hors99 Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 15/10/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Nie Paź 16, 2011 4:32 am | |
| O nie... Teraz nie ma szans na Jadeita. Jak byla promocja z puzzlami to 27 sec. po promocji z RO baliosy poszly... Z moich obliczen wynika, ze najwczesniej mozna ukonczyc konie wedrowne 20.10, moze mamy szanse...? | |
| | | koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) Pon Paź 17, 2011 10:33 pm | |
| 20 października można zdobyć Ramzesa, więc stawiam, że dziś lub najpóźniej jutro pojawią dodatkowe punkty w RO. Trzeba uważać kiedy się zacznie, chociaż 45 Jadeitów to całkiem sporo. Baliosów było chyba 10 sztuk. No i Baliosy są jednak bardziej atrakcyjne. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) | |
| |
| | | | GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|