Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Koniara
Nowy
Koniara

Liczba postów : 31

Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz Empty
PisanieTemat: Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz   Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz I_icon_minipostPon Paź 17, 2011 12:11 pm

Fani Pamiętników Wampirów łączymy się . Ten FunClub powstał z myślą o Fanach Pamiętników Wampirów xD lubisz ten serial to miejsce dla ciebie będę to wraz z kaśka koniarą dodawać fotki i inne o tym super serialu
chcesz być oficjalnym członkiem tego FunClubu napisz do mnie lub kaśki koniara albo napisz tu zadamy ci parę pytań i będziesz oficjalnym członkiem a jeśli nie chcesz być ważną osobą w tym FunClubie to nie pisz do nas tylko po prostu pisz tak normalnie chodzi mi o to że być oficjalnym członkiem to chodzi o to że jesteś tak jakby zastępcą mnie i kaśki koniary w tym FunClubie albo po prostu chcesz być oficjalnym członkiem tego klubu pisz !!!!
a i Zapomniałam pierwsze 6 członków FunClubu będą tu miały imiona takie jak z serialu to znaczy ja jestem Elena kaska koniara to Caroline a są jeszcze
miejsca Bonnie Jeremy Katherine Damon Stefan Tyler także no kto chce to może się w tych miejscach zapisać czyli piszecie do mnie albo do Kasi
a właśnie nie przedstawiłam się mam na imie Ewelina czyli piszcie do nas ze chcecie mieć imię takie jak w serialu albo ze chcecie być oficjalnym członkiem czyli tak jakby naszym współpracownikiem

Zapraszamy Koniara i kaśka koniara
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz Empty
PisanieTemat: Re: Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz   Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz I_icon_minipostPon Paź 17, 2011 1:13 pm

Droga Koniaro. Jeśli chcesz to bardzo proszę, informację tutaj zostaw, ale fanklubu wampirów nie przewiduję na Zagrodzie. Nie obrażaj się.
sunny
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332

Pamiętniki Wampirów FunClub lubiciue to ? jak tak no dolącz
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Nabór do Pogromców Wampirów!
» Pogromcy Wampirów- nabór do hodowli
» Pogromcy Wampirów i okrutne oszustwo Soporific oraz mrs-Islam

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach