Herrouash Raczkujący
Liczba postów : 65 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Prezentacje | Avatary | Zamówienia . Wto Lis 08, 2011 8:33 am | |
| Cześć ! Wykonuję prezentacje ( z ramkami, po podstrony usunęli ), a także avatary. W każdy czwartek, będą się pojawiały gotowe prezentacje, do kupienia, ale w każdym dniu , będzie można składać zamówienia. Przykłady: 001 (To akurat mniej udany przykład, gdyż jak robię to mi się nie chcę, a jak robię na zamówienie, to się staram. Zakaz kopiowania, bo zgłoszę ! )Cena... jeśli chodzi o cenę, to tak. Możesz zapłacić: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , lub koń, lub kupon. ( Co do ilości equus, cena do ustalenia ) Możesz zapłacić jakąś rzeczą z powyżej wymienionych, za każdy rodzaj prezentacji, lecz im więcej przedmiot jest warty, tym bardziej się przykładam do prezentacji. Nie znaczy to, że coś za 1 kupon, to się nie przykładam,a coś za 3 kupony to się przykładam !! Za avatary: 1000 equus , PD, Zamawiać możecie tutaj, lub na PW na howrse : KLIK W treści zamówienia: 1. Ile ramek 2. Zdjęcie mam wybrać sama, czy Ty wysyłasz/ jeśli ja, to z czym ma być. 3. Tytuły ramek / lub bez 4. Z nickiem/ Bez 5. Dodatkowe napisy/ brak 6. Czym Płacisz 7. Dodatkowe informacje. | |
|