| Gry w sieci poza howrse | |
|
+9wierszownik Sweet Rabbit Nicolette Piernikowa Mamba ZetkaEmka Ola Koniara amorkowa CzekoBoom Nevarra 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Gry w sieci poza howrse Nie Lis 20, 2011 12:30 pm | |
| Nie tylko wokół howrse świat się kręci. Gracie w coś jeszcze? W co, pod jakim nickiem? A nuż widelec może ktoś z zagrody tez tam gra? Na szybko zacznę od siebie - a trochę się tego pałęta dla odpoczynku od tego wariactwa. Pierwsza - smoki nightwood pod nickiem Manticore. W zasadzie reaktywacja starego konta, gdzie jeden młody smoczek się uchował jakoś. Druga (która coś ostatnio strasznie wciąga) - Horse Isle 2: Legend of Esroh. Czyli znów koniki. Nick: EliteJade (nie wiem czemu ograniczyli tylko do słów zawartych w słowniku, nie da się wbić nic tfurczego). Za to na kolejny plusik - masa ras, maści, odmian, wyposażenia itd itp Trzecia - chickensmoothie i ten sam stary nick co tutaj i w howrse. Tak, Nev lubi chomikować, kolekcjonować i zbierać (jakby ktoś nie zauważył ) I czwarta - bloodmoon. W wersji wilczastej, i też Nevarra. A do tego masa kont porzuconych, do których może za kilka lat powrócę | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Nie Lis 20, 2011 2:16 pm | |
| mhm, też gram na nightwood jako Cavia. ;P i chyba żadna gra oprócz howrse. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Nie Lis 20, 2011 10:53 pm | |
| Ja miałam na nightwood też konto, ale przestałam wchodzić. Taki sam nick o ile się nie mylę. Ja pamiętam, że mając 6-10 lat to miałam sezon na plemiona (oczywiście z przerwami) Hmm, pamiętam też, jak grałam w menelgame (xD), Knights, Traviany i nie Traviany. I już to chyba wszystko ^^ | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pon Lis 21, 2011 8:52 am | |
| O, i ja również na nightwood jestem. Co prawda wchodzę raz na ruski rok, ale jestem pod nickiem rikusia Poza ty chyba nic więcej. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Wto Lis 22, 2011 11:12 am | |
| Ja gram jeszcze w margonem i też w nightwood, pod nickiem ZetkaEmka. No i na gry.pl, też pod takim. xD I to chyba tyle, ale najważniejsze jest howrse - potrafię wstać o szóstej w sobotę pokryć rogatki. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 12:53 am | |
| - Cytat :
- ale najważniejsze jest howrse - potrafię wstać o szóstej w sobotę pokryć rogatki.
Jezu, środek nocy jak dla mnie. I żadna siła mnie nie zmusi wstać o tak pogańskiej godzinie. Absolutnie żadna. A ja jednak może kilka osób do HI2 przekonam Moje 2 kopytne (ogólnie gra pozwala mieć w tym samym momencie 5) National Show Horse o umaszczeniu Minimal Bay TobianoI kary MullasierRas od groma i ciut więcej (od achałów przez brumby, american white, ardeny, kathiawari, gelderlandery, selle francais, appaloosa, moyle i bóg wie co jeszcze po walijczyki), do wyboru do koloru. Jak koń np kasztanowaty to nie oznacza że wszystkie są identyczne - jeden ma gwiazdkę, inny łysinkę, a jeszcze inny skarpetki. I za to duży plusik. No i trochę się ruszają (zamykają ślepka, ruszają uszkami i majtają ogonkiem). Konika można sobie złapać. A coby nie było tak cukierkowo - są klacze, są ogiery, ale konie na razie rozmnażać się nie da, sprzedawać eż nie (opcja tylko dla subskrybentów) | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 12:57 am | |
| No dobra, zagram sobie w tą grę, ale dopiero, jak mi Mozilla przestanie strajkować, tj. kiedy tata zainstaluje taką, która się dogada z tym komputerem. | |
|
| |
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 1:02 am | |
| Miałam konto na nightwood ,ale ... 1.Zapomniałam loginu 2.Nie wiem jak się w to gra Ale ja jeszcze polecam,nie o koniach,ani nie o zwierzętach,ale o modelkach ^^ Fashionstyle.pl I fajnie by było,gdyby ktoś z tego linku : KLIK ,ponieważ,jak się zarejestrują z niego 2 osoby,dostaną taki fajny bon Ale wróćmy do gier, właśnie rejestruje się na tym Horse Isle , ciekawe jak się będzie grało ^^ Nie mogę odp. na te pytania -.- | |
|
| |
Nicolette Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 07/11/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 1:41 am | |
| No to ja właściwie dopiero co to odkryłam i nie ogarniam jeszcze w całości ale mam: www.fpaw.net/ (Furry Paws) To o pieseczkach. Ilość ras jest naprawdę godna podziwu. Od Adidi przez Collie aż do charta Polskiego ^-^ mweor.com To o słit koteczkach. Co prawda jest tylko kilka ras (długowłose,krótkowłose i żywioły) ale gierka fajna. Prosto zdobywa się kasę i rzeczy. Wszystko przejrzyste. Zdecydowanie łatwiejsza niż Furry Paws. Obydwie gierki po angielsku,ale tą drugą łatwo zrozumieć a z pierwszą można dać sobie radę. | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 9:01 am | |
| Hmmm... Nie dałabym wymienić, a oto te które pamiętam i nie chce mi się pisać loginow:
Movie Star Planet Howrse Panfu Kapi Hospital Wolni Farmerzy Farmerama Glitery Chicken Smoothie Zoo Mumba Gry
i wiele innych | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 10:04 am | |
| A no właśnie ZetkaEmka przypomniała mi właśnie o tym, że w tamtym roku grałam też w Margonem pod nickiem Teminali . | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 11:25 am | |
| HI2 jak się tam rejestruje? |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sro Lis 23, 2011 11:31 pm | |
| - Cytat :
- HI2 jak się tam rejestruje?
http://hi2.horseisle.com/www/ i po lewej jest make my FREE account. Potem kilka głupich pytań (odpowiedzi które przechodzą poniżej) REPLY WITH: Ok, I can handle this. REPLY WITH: It makes sense. I will follow this rule. REPLY WITH: No problem, I enjoy a respectful environment as well. REPLY WITH: I just love horses and everything to do with them! REPLY WITH: Okay! REPLY WITH: Mute and ignore them. And if they're especially rude, tell a moderator. I won't give them any attention after they are rude/mean! REPLY WITH: I'll refer to the Help Center for hints. REPLY WITH: Yes. REPLY WITH: Being honest and respectful. REPLY WITH: Ok, I will try my best to be respectful and honest. Potem zgadzasz się na regulamin (hen, daleko na dole), warunki (powtórka z rozrywki) I pozostaje tylko nick (musi być ze słów z jęz angielskiego, żadne inne nie przejdą; najłatwiej wybrać coś z proponowanych po prawej), hasło, email itd. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Czw Lis 24, 2011 12:17 pm | |
| Ja jestem na darkorbit pod nickiem Rademedes Ale ostatnio co raz rzadziej wchodzę. | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pią Lis 25, 2011 7:59 am | |
| Ja również gram w Horse Isle 2, pod nickiem GoldenLynx , ale jakoś niezbyt mi idzie, nie wiem jak zarabiać kasę ;P No i przez to ostatnio przestałam wchodzić. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pią Lis 25, 2011 10:18 am | |
| - Cytat :
- Ja również gram w Horse Isle 2, pod nickiem GoldenLynx , ale jakoś niezbyt mi idzie, nie wiem jak zarabiać kasę ;P No i przez to ostatnio przestałam wchodzić.
No fakt, szkoda że nie da się bez wykupienia subskrypcji sprzedawać koni na aukcjach. Ale ja na brak kasy nie narzekam - wycieczki po wyspach, zbieranie wszystkiego co się da (szczególnie muszelek i rud metali, tudzież wszelkiej zieleniny), trochę zabawy z robieniem np kantarków i jakoś idzie. Do tego parę groszy za wygrane na arenie tez wpadnie. | |
|
| |
Nicolette Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 07/11/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Sob Lis 26, 2011 8:43 am | |
| To ja już drugi raz ponowiłam rejestrację i mi e-maila nie przysyła | |
|
| |
Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pią Gru 09, 2011 11:56 am | |
| Ja gram w Margonem, nick Mykela | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Wto Sty 17, 2012 5:07 am | |
| Hehe... Mnie ostatnio brat wciągnął w Margonem xD Siedzę tam pod nickiem Dimage | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Nie Sty 22, 2012 7:07 am | |
| Ja grałam w HI2, tylko nie wiem co mam tam robić i jak w to grać. Jedyne co umiem tam zrobić, to zrzucić jabłka z drzewa (albo to były kokosy xD) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Nie Sty 22, 2012 8:27 am | |
| To ja prosiłbym o jakieś fajne gry, ale po POLSKU, nienawidzę angielskiego, dlatego też nie będę grał w gry po angielsku. Jak coś to piszcie, każdą "wypróbuje" |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pon Sty 30, 2012 4:16 am | |
| Zarejestrowałam się na Horse Isle ale nie mogę sie za bardzo połapać co robić, mam szukać jakiegoś klucz w północnej części wyspy ale jak ?? a to z tymi psami też fajne ;d | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pon Sty 30, 2012 5:29 am | |
| Musisz iść i łopatką pokopać bodajże koło kamyków a znajdziesz ten klucz. | |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Gry w sieci poza howrse Pon Sty 30, 2012 5:32 am | |
| aha.. spróbuję dzięi za pomoc znalazłam hue hue ;D | |