Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gry w sieci poza howrse

Go down 
+9
wierszownik
Sweet Rabbit
Nicolette
Piernikowa Mamba
ZetkaEmka
Ola Koniara
amorkowa
CzekoBoom
Nevarra
13 posters
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

Gry w sieci poza howrse Empty
PisanieTemat: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostNie Lis 20, 2011 12:30 pm

Nie tylko wokół howrse świat się kręci. Gracie w coś jeszcze? W co, pod jakim nickiem?
A nuż widelec może ktoś z zagrody tez tam gra?

Na szybko zacznę od siebie - a trochę się tego pałęta dla odpoczynku od tego wariactwa.
Pierwsza - smoki nightwood pod nickiem Manticore. W zasadzie reaktywacja starego konta, gdzie jeden młody smoczek się uchował jakoś.
Druga (która coś ostatnio strasznie wciąga) - Horse Isle 2: Legend of Esroh. Czyli znów koniki. Nick: EliteJade (nie wiem czemu ograniczyli tylko do słów zawartych w słowniku, nie da się wbić nic tfurczego). Za to na kolejny plusik - masa ras, maści, odmian, wyposażenia itd itp
Trzecia - chickensmoothie i ten sam stary nick co tutaj i w howrse. Tak, Nev lubi chomikować, kolekcjonować i zbierać (jakby ktoś nie zauważył Wink)
I czwarta - bloodmoon. W wersji wilczastej, i też Nevarra.
A do tego masa kont porzuconych, do których może za kilka lat powrócę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostNie Lis 20, 2011 2:16 pm

mhm, też gram na nightwood jako Cavia. ;P i chyba żadna gra oprócz howrse.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostNie Lis 20, 2011 10:53 pm

Ja miałam na nightwood też konto, ale przestałam wchodzić. Taki sam nick o ile się nie mylę. Smile
Ja pamiętam, że mając 6-10 lat to miałam sezon na plemiona Razz (oczywiście z przerwami)
Hmm, pamiętam też, jak grałam w menelgame (xD), Knights, Traviany i nie Traviany. I już to chyba wszystko ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPon Lis 21, 2011 8:52 am

O, i ja również na nightwood jestem. Co prawda wchodzę raz na ruski rok, ale jestem pod nickiem rikusia Smile
Poza ty chyba nic więcej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 11:12 am

Ja gram jeszcze w margonem i też w nightwood, pod nickiem ZetkaEmka. No i na gry.pl, też pod takim. xD I to chyba tyle, ale najważniejsze jest howrse - potrafię wstać o szóstej w sobotę pokryć rogatki. Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 12:53 am

Cytat :
ale najważniejsze jest howrse - potrafię wstać o szóstej w sobotę pokryć rogatki.
Jezu, środek nocy jak dla mnie. I żadna siła mnie nie zmusi wstać o tak pogańskiej godzinie. Absolutnie żadna.

A ja jednak może kilka osób do HI2 przekonam Wink
Moje 2 kopytne (ogólnie gra pozwala mieć w tym samym momencie 5)
Gry w sieci poza howrse Hi2a
National Show Horse o umaszczeniu Minimal Bay Tobiano
Gry w sieci poza howrse Hi2b
I kary Mullasier
Ras od groma i ciut więcej (od achałów przez brumby, american white, ardeny, kathiawari, gelderlandery, selle francais, appaloosa, moyle i bóg wie co jeszcze po walijczyki), do wyboru do koloru. Jak koń np kasztanowaty to nie oznacza że wszystkie są identyczne - jeden ma gwiazdkę, inny łysinkę, a jeszcze inny skarpetki. I za to duży plusik. No i trochę się ruszają (zamykają ślepka, ruszają uszkami i majtają ogonkiem). Konika można sobie złapać.
A coby nie było tak cukierkowo - są klacze, są ogiery, ale konie na razie rozmnażać się nie da, sprzedawać eż nie (opcja tylko dla subskrybentów)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 12:57 am

No dobra, zagram sobie w tą grę, ale dopiero, jak mi Mozilla przestanie strajkować, tj. kiedy tata zainstaluje taką, która się dogada z tym komputerem.
Powrót do góry Go down
Piernikowa Mamba
Raczkujący
Piernikowa Mamba

Liczba postów : 82

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 1:02 am

Miałam konto na nightwood ,ale ...
1.Zapomniałam loginu
2.Nie wiem jak się w to gra Very Happy

Ale ja jeszcze polecam,nie o koniach,ani nie o zwierzętach,ale o modelkach ^^ Fashionstyle.pl I fajnie by było,gdyby ktoś z tego linku : KLIK ,ponieważ,jak się zarejestrują z niego 2 osoby,dostaną taki fajny bon Very Happy Ale wróćmy do gier,właśnie rejestruje się na tym Horse Isle , ciekawe jak się będzie grało ^^ Nie mogę odp. na te pytania -.-
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 1:41 am

No to ja właściwie dopiero co to odkryłam i nie ogarniam jeszcze w całości ale mam:
www.fpaw.net/ (Furry Paws) To o pieseczkach. Ilość ras jest naprawdę godna podziwu. Od Adidi przez Collie aż do charta Polskiego ^-^
mweor.com To o słit koteczkach. Co prawda jest tylko kilka ras (długowłose,krótkowłose i żywioły) ale gierka fajna. Prosto zdobywa się kasę i rzeczy. Wszystko przejrzyste. Zdecydowanie łatwiejsza niż Furry Paws.
Obydwie gierki po angielsku,ale tą drugą łatwo zrozumieć a z pierwszą można dać sobie radę.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 9:01 am

Hmmm... Nie dałabym wymienić, a oto te które pamiętam i nie chce mi się pisać loginow:

Movie Star Planet
Howrse
Panfu
Kapi Hospital
Wolni Farmerzy
Farmerama
Glitery
Chicken Smoothie
Zoo Mumba
Gry

i wiele innych
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 10:04 am

A no właśnie ZetkaEmka przypomniała mi właśnie o tym, że w tamtym roku grałam też w Margonem pod nickiem Teminali .
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 11:25 am

HI2 jak się tam rejestruje?
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSro Lis 23, 2011 11:31 pm

Cytat :
HI2 jak się tam rejestruje?
http://hi2.horseisle.com/www/ i po lewej jest make my FREE account. Potem kilka głupich pytań (odpowiedzi które przechodzą poniżej)
REPLY WITH: Ok, I can handle this.
REPLY WITH: It makes sense. I will follow this rule.
REPLY WITH: No problem, I enjoy a respectful environment as well.
REPLY WITH: I just love horses and everything to do with them!
REPLY WITH: Okay!
REPLY WITH: Mute and ignore them. And if they're especially rude, tell a moderator. I won't give them any attention after they are rude/mean!
REPLY WITH: I'll refer to the Help Center for hints.
REPLY WITH: Yes.
REPLY WITH: Being honest and respectful.
REPLY WITH: Ok, I will try my best to be respectful and honest.

Potem zgadzasz się na regulamin (hen, daleko na dole), warunki (powtórka z rozrywki)
I pozostaje tylko nick (musi być ze słów z jęz angielskiego, żadne inne nie przejdą; najłatwiej wybrać coś z proponowanych po prawej), hasło, email itd.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 12:17 pm

Ja jestem na darkorbit pod nickiem Rademedes
Ale ostatnio co raz rzadziej wchodzę.
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPią Lis 25, 2011 7:59 am

Ja również gram w Horse Isle 2, pod nickiem GoldenLynx , ale jakoś niezbyt mi idzie, nie wiem jak zarabiać kasę ;P No i przez to ostatnio przestałam wchodzić.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPią Lis 25, 2011 10:18 am

Cytat :
Ja również gram w Horse Isle 2, pod nickiem GoldenLynx , ale jakoś niezbyt mi idzie, nie wiem jak zarabiać kasę ;P No i przez to ostatnio przestałam wchodzić.
No fakt, szkoda że nie da się bez wykupienia subskrypcji sprzedawać koni na aukcjach. Ale ja na brak kasy nie narzekam - wycieczki po wyspach, zbieranie wszystkiego co się da (szczególnie muszelek i rud metali, tudzież wszelkiej zieleniny), trochę zabawy z robieniem np kantarków i jakoś idzie. Do tego parę groszy za wygrane na arenie tez wpadnie.
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostSob Lis 26, 2011 8:43 am

To ja już drugi raz ponowiłam rejestrację i mi e-maila nie przysyła Suspect
Powrót do góry Go down
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 11:56 am

Ja gram w Margonem, nick Mykela Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 5:07 am

Hehe... Mnie ostatnio brat wciągnął w Margonem xD
Siedzę tam pod nickiem Dimage
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 7:07 am

Ja grałam w HI2, tylko nie wiem co mam tam robić i jak w to grać. Jedyne co umiem tam zrobić, to zrzucić jabłka z drzewa (albo to były kokosy xD)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostNie Sty 22, 2012 8:27 am

To ja prosiłbym o jakieś fajne gry, ale po POLSKU, nienawidzę angielskiego, dlatego też nie będę grał w gry po angielsku. Smile Jak coś to piszcie, każdą "wypróbuje" Very Happy
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPon Sty 30, 2012 4:16 am

Zarejestrowałam się na Horse Isle ale nie mogę sie za bardzo połapać co robić, mam szukać jakiegoś klucz w północnej części wyspy ale jak ??
a to z tymi psami też fajne ;d
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPon Sty 30, 2012 5:29 am

Musisz iść i łopatką pokopać bodajże koło kamyków a znajdziesz ten klucz.
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipostPon Sty 30, 2012 5:32 am

aha.. spróbuję dzięi za pomoc Wink

znalazłam hue hue ;D
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gry w sieci poza howrse   Gry w sieci poza howrse I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gry w sieci poza howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Śledzeni w sieci
» Nie pozwól kotkowi wyjść poza plansze
» Prezenty świąteczne - apel zanleziony w sieci
» Siedem najbardziej zaskakujących zasad, na jakie "zgadzamy się" w sieci
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: