Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - nowości znane już z int (server polski)

Go down 
+4
mina stirit1
Nevarra
Malto
LadyArvena
8 posters
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

GRA - nowości znane już z int (server polski) Empty
PisanieTemat: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 3:03 am

[code="OW"]Zapraszamy do zapoznania się z ostatnimi zmianami w grze.

22-go listopada 2011 roku wprowadziliśmy do gry nowe opcje, a wśród nich:

- rozety

- kilka rankingów

- ułatwienia w rozmnażaniu jednorożców

oraz wiele innych.

Zachęcamy do zapoznania się z dziennikiem zmian oraz informacjami na forum.

Z pozdrowieniami,
Zespół Howrse[/code]

strona główna napisał:
Rozety

Nagradzaj wybitne konie, które biorą udział w najlepszych zawodach...

W zawodach o prestiżu wyższym, niż 75%, możesz teraz wygrywać rozety!
Wygrywające jak najwięcej zawodów, masz szansę zdobyć różne rodzaje rozet i pojawić się w rankingu.
Za każdym razem, gdy wygrywasz rozetę, zdobywasz również podwójną ilość Equus.

Od teraz, jeśli posiadasz własny ośrodek jeździecki, możesz projektować własne rozety!

Nowe rankingi

Więcej rankingów to nowa szansa na pojawienie się jednym z nich.

Dwa nowe rankingi dla zdobywców rozet:
ilość rozet zdobytych przez konia.
ilość rozet zdobytych przez gracza od początku miesiąca (ten ranking jest obliczany od nowa każdego miesiąca).
4 nowe rankingi dla kolekcjonerów i twórców maści
Dodatkowo możesz zobaczyć więcej wyników w rankingach

Ułatwienia w rozmnażaniu jednorożców

Wyznacz własne godziny pokryć...

Wybierz własne godziny pokryć jednorożców (możesz je zmieniać raz na 30 dni).
Razem z tym zmianami, aby zachować wyjątkowość jednorożców:
Po pokryciu klaczy musi minąć co najmniej 10 godzin, zanim będzie mogła być ponownie pokryta.
Klacze jednorożców mogą zostać pokryte po 10 godzinach od ich poczęcia.
Na stronie klaczy jednorożca znajdziesz teraz informacje, czy została właściwie pokryta.

Nowe zasady dot. boksów

Rezerwuj boksy i przenoś konie z większą swobodą...

Możesz zarezerwować boks dla wybranej osoby, nawet jeśli aktualnie przebywa w nim koń.
Jeśli zechcesz przenieść konia, zostanie on automatycznie przeniesiony do boksu zarezerwowanego dla jego właściciela.
Koń umieszczony w boksie z prysznicem może być przeniesiony tylko do innego boksu z prysznicem.

Oraz...

Możesz ustawić filtry w Złotym Jabłku i Promieniu Heliosa, aby wybierać prace według dominującego w nich koloru.
Kiedy samiec osiołka zostaje wystawiony na sprzedaż, wszystkie złożone oferty krycia, które nie zostały jeszcze zaakceptowane, zostają anulowane.
Można sortować konie na sprzedaż, wybierając kryterium posiadania 5-go Żywiołu.
W Rogach Obfitości będzie można znaleźć Muśnięcie Filotes.
Aby łatwiej było je znaleźć, konie boskie będą mieć przed imionami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 3:53 am

Z rogami istny bajzel im wyszedł. Rogate z wczoraj czy przedwczoraj, pokryte o 18:23, mają komunikat o nieprawidłowym kryciu. U mnie dwie spośród dwóch pokrytych, czyli 100%. Ow zabrała się za wyjaśnianie sprawy na przykładzie mojego zgłoszenia ( Laughing ). Znów chochliki namotały, paskudne. A administracja znowu będzie się kajała. Biedaczyska.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 5:08 am

Widocznie już się pokajała, bo moje w wczoraj mają "pokryte prawidłowo" Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 8:30 am

A jak wygląda ten opis prawidlowego pokrycia?
Podana szansa na jednorożca w procentach czy co...?Jeśli podane jest w procentach to czy 100% oznacza 100%-ową szansę na rożca?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 8:57 am

przy rożku, gdy jest w ciąży, tam po prawej pisze "pokryta prawidłowo" Wink Albo, że nie i taki iks.
Jak nieprawidłowo, to wiadomo, że nie będzie rożka. Zawaliłaś godzinę, albo ojciec nie jest rogiem
Jak prawidłowo - masz szansę 1/5, tak jak dawniej, na urodziny rogaczy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Re   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 9:42 am

Aż mi się żygać chce.Wątek o prez zamknięty a Ci z nowościami wyjeżdżają! Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 12:11 pm

A teraz wszystkie rogi dzwwwwwiiiiuuuuuuuu w dół. Mojego pierwszego roga kupiłam za kupony 3 a teraz za 30 tysiaków się znajdzie.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 12:26 pm

APX napisał:
A teraz wszystkie rogi dzwwwwwiiiiuuuuuuuu w dół. Mojego pierwszego roga kupiłam za kupony 3 a teraz za 30 tysiaków się znajdzie.
Dlaczego? Przecież w sumie nic się nie zmienia, poza dowolnymi godzinami krycia. Plus tego taki, że o 6:23 czy 18:23 ludzie nie będą się bić o publiczne krycia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 12:34 pm

Mój post na forum:
Cytat :
Wszystko jest super poza jednorożcami, bo bardzo stanieją. Hodowla ich zajmuje, no około 4-5 kuponów. Sprzedaż 2 i ja się pytam, jak ja mam się utrzymać? Nie mówiąc nic o zarobku. Ogólnie sytuacja finansowa jest zła. W całej grze, przez natłok promocji tracimy wiele eq i kuponów, hodowle nie zarabiają, bankrutują, reszta graczy ze średnio zamożnych rodzin też. Nie mają za co utrzymać czasem koni, a na dodatek kupić coś na wymianie. Szalone ceny np. złote ostrogi za 50 tys eq, to strasznie dużo! Szczególnie jak ma się jeszcze inne wydatki. Tak więc Wpływy do graczy są nie wielkie, a wydatki zbyt duże, co za tym idzie, wielu graczy biedniejszych odejdzie z gry, nie mając po prostu szansy utrzymania i zarobkowania. Osobiście ja jako OW wprowadziłabym jakąś darmową promocję i wprowadziła na konta graczy eq za jakieś osiągnięcia, lub nie wiem... A co do dokonani, nie mogę się doczekać nowych, oraz uważam trochę nie fair to że staży gracze dostali byle jakieś chmurki za jednorożca, a nowi rogi obfitości :/ Powinna być rekompensata.
Powrót do góry Go down
Anonimowy_Hodowca
Nowy
Anonimowy_Hodowca

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostWto Lis 22, 2011 1:20 pm

Oj tam oj tam, przeszkadzają ci promocje? To nie bierz w nich udziału. Proste? Ja nie kupuję kuponów a mam najlepsze fiordy w rankingu umiejętności czystej krwi. Wystarczy pomyśleć i mieć trochę czasu, a tak źle nie będzie.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 6:34 am

A mi akurat po tej promocji urodził się ogier z kijkiem GRA - nowości znane już z int (server polski) 1234489951 . Jest on achałem. Jego matką jest Milly za którą dałam 1 kupon i 500 Eq. Teraz by zrobić z niego istny cud natury, potrzbuję Piorunu, Nyksa i Harmonii. Jakie są wasze godziny? moJe to 7:15 i 19:15 GRA - nowości znane już z int (server polski) 4074547142
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 6:39 am

Sweet Rabbit napisał:
A mi akurat po tej promocji urodził się ogier z kijkiem GRA - nowości znane już z int (server polski) 1234489951 . Jest on achałem. Jego matką jest Milly za którą dałam 1 kupon i 500 Eq. Teraz by zrobić z niego istny cud natury, potrzbuję Piorunu, Nyksa i Harmonii. Jakie są wasze godziny? moJe to 7:15 i 19:15 GRA - nowości znane już z int (server polski) 4074547142

7:00 i 19:00 Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 6:49 am

Moje 12:30 i 00:30 z racji, iż i tak siedzę do dość późna w domu, a co za tym idzie - wtedy bez problemu mogę pokryć zwierzaka Smile Na 18:37 nie zawsze miałam jak, bo się trafiały inne zajęcia, a teraz, nawet jeśli nie będę mogła po północy, to w południe, jak najbardziej. Przynajmniej nie będę musiała zwlekać się po 6 z łóżka Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - nowości znane już z int (server polski)   GRA - nowości znane już z int (server polski) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - nowości znane już z int (server polski)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - loteria (server polski)
» GRA - Grani nowości (server PL)
» GRA - Towarzysze! (server polski)
» Miski na hwr server polski ;)
» Server Polski vs Świat

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: