Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomoc w blupowaniu/treningu | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Pomoc w blupowaniu/treningu Sro Lis 23, 2011 1:13 pm | |
| Witam, ostatnio urodziły mi się dość fajne klaczki i chciałabym, aby z nich coś wyrosło. Niestety nie mam bladego pojęcia o blupowaniu czy szybkim treningu. Czy mógłby mi ktoś jedną (ewentualnie dwie) wyblupować? Dodam, że są to luzytanki i mają po 185 um wrodzonych oraz PG 598. Ile by to zajęło czasu, ile by kosztowało, czy dać koniu jakieś przedmioty? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Sro Lis 23, 2011 1:19 pm | |
| - Ola Koniara napisał:
- Witam, ostatnio urodziły mi się dość fajne klaczki i chciałabym, aby z nich coś wyrosło. Niestety nie mam bladego pojęcia o blupowaniu czy szybkim treningu. Czy mógłby mi ktoś jedną (ewentualnie dwie) wyblupować? Dodam, że są to luzytanki i mają po 185 um wrodzonych oraz PG 598. Ile by to zajęło czasu, ile by kosztowało, czy dać koniu jakieś przedmioty? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
Mogłabym Ci je wyblupować w weekend. Jeśli chodzi o szybki trening to przyda się klepsydra ale bez niej też umiem blupnąć luzki Kluczowe będą objęcia bo nie mam aż tylu PD. | |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Sro Lis 23, 2011 1:23 pm | |
| Jak myślisz, opłacało by się dać takiej klaczce zestaw nyks? Bo jeśli chodzi o osobne objęcia, to na stanie brak. | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Sro Lis 23, 2011 1:34 pm | |
| - Ola Koniara napisał:
- Jak myślisz, opłacało by się dać takiej klaczce zestaw nyks? Bo jeśli chodzi o osobne objęcia, to na stanie brak.
Mogłabyś podać do niej link? | |
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Czw Lis 24, 2011 9:33 am | |
| | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Czw Lis 24, 2011 10:11 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Czw Lis 24, 2011 11:32 am | |
| Przyda się Woda Młodości,Klepsydra Kronosa - to są najważniejsze przedmioty. Dobrze gdybyś miała też w zapasach chmurki. Jednakże ta klacz na GP się nie nadaje-możliwe,że nie będzie nawet miała powyzej 1000 um. Dlatego ja bym jej nie dała Nyksa. | |
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu Pią Lis 25, 2011 8:47 am | |
| Nie musi mieć od razu ponad 1000 um. Chodzi mi tylko o to, aby ją jako tako wytrenować | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomoc w blupowaniu/treningu | |
| |
| | | | Pomoc w blupowaniu/treningu | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|