Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Płatności MOPAY (server polski) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - Płatności MOPAY (server polski) Sro Lis 30, 2011 6:09 am | |
| Jeśli dobrze zrozumiałam Ow, to też są sms'y tylko, że tańsze Ktoś próbował? Albo zamierza?
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Gru 02, 2011 3:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Płatności MOPAY (server polski) Sro Lis 30, 2011 7:22 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Jeśli dobrze zrozumiałam Ow, to też są sms'y tylko, że tańsze Ktoś próbował? Albo zamierza?
Hmm, może ja spróbuję...? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Płatności MOPAY (server polski) Sro Lis 30, 2011 7:46 am | |
| Jak to działa: - Cytat :
- Witajcie,
Kilka słów o tym jak kupować Kupony z nowym sposobem płatności - Mopay SMS.
- Po wybraniu płatności Mopay na stronie Kuponów wybierzcie "Przejdź do następnej fazy". Otworzy się nowe okno z płatnością. - W tym okienku należy podać numer telefonu, z którego chce się dokonać płatności (to właśnie ten numer zostanie obciążony kosztami zakupu Kuponu) i kliknąć "Kontynuuj" - Następnie z tego numeru należy wysłać SMS o treści MOPAY na podany numer. - Po wysłaniu SMS otrzymacie SMS zwrotny z potwierdzeniem dokonania zakupu. Potwierdzenie wyświetli się też w okienku z płatnością, a Kupo powędruje na Wasze konto.
Koszt 1 Kuponu to 4,92 PLN.
Udanych zakupów Ow I złamałam się, przetestowałam kupno jednego kuponu z komórki służbowej ... działa bez zarzutu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Płatności MOPAY (server polski) | |
| |
| | | | GRA - Płatności MOPAY (server polski) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|