Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezki z podstronami za darmo! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Prezki z podstronami za darmo! Pią Gru 02, 2011 6:14 am | |
| No może nie tak całkiem za darmo? Robię, ty mówisz co wpisać - ewentualnie wprowadzasz jakieś małe zmiany. Większość prezentacji jest na prawdę bardzo ładna. A jeśli chcesz bym Ci stworzyła z napisem: "[...] wita!" to już jest płatne - 2 diamenty lub 30 000 Eq. Ale radzę brać z stąd. Będą do nich linki, a na każdej stronie same napisy "Tutaj wkleisz własny tekst.". No i wysyłasz mi tutaj na Zagrodzie tekst. Formularz do wiadomości: - Cytat :
- Odbiorca : Sweet Rabbit
Temat : Prezentacja z podstronami nr. 01 Treść : Ramka: Hodowla [piszesz treść do ramki] Ramka: O mnie [piszesz treść do ramki] W treści są przykłady ramek. Zwyczajnie piszesz co ma tam być napisane, ja dopasuję czcionkę. Jeśli napiszesz coś w takich nawiasach "[]" to nie będę brała tego pod uwagę. Tam może być napisane; skrawek przykładowego listu:
- Cytat :
- Ramka: Hodowla
Zajmuję się hodowlą arabów pod nazwą "Under Sky" [nazwa na zielono, ukośna]. Szukam partnerów! To czyli tam zamieszczać co ma być pogrubione, podkreślone itd. Wszystkie inne uwagi proszę pisać w innej wiadomości! ________________________________________________________________Prezentacja z kotkami, klimat czarno-biały. NUMER 1 ________________________________________________________________Granatowy, bardzo ciemny jednorożec ze złotą grzywą - róg błyszczy. Klimat czarno - złoty NUMER 2 ________________________________________________________________ | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Prezki z podstronami za darmo! Sro Gru 28, 2011 1:58 am | |
| Czy tekst w zakładkach można później zmieniać? | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Prezki z podstronami za darmo! Sro Gru 28, 2011 2:53 am | |
| Tak, ale za jakąś malutką dopłatą - niezbyt dużą, coś w stylu jabłko dla któregoś z źrebaków [Mien note i Welshy], rzepka czy tam mieszanka. Zalezy czy zmiana jest wielka | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Prezki z podstronami za darmo! Pią Sty 20, 2012 7:26 am | |
| Nikt nie chce? Myślałam, że będą chętni - pewnie od ok. 15 lutego będą płatne. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezki z podstronami za darmo! | |
| |
| | | | Prezki z podstronami za darmo! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|