Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wędrówka koni...

Go down 
+14
Star-x3
Eris93
CzekoBoom
konskadziewczyna
Szatejel
mevosa
madzia19964
Lunatyk
Lubelak
angeloos069
Nevarra
MysticsDream
Koralikowa.
LadyArvena
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

Liczba postów : 53

Wędrówka koni... - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 21, 2011 5:16 am

Ale to dopiero jutro bo dziś już wszystkie 4 dałam na GP, napisze czy odblokowała fontanne Smile
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 25, 2011 5:32 am

Powiedzcie mi, po co są te pojedyncze punkty w UFO?
Wam trafiło się może ich ciut więcej?
mam np. 1 punkt do Lojalnej i 2 do Championa. Zamiast tego mogłoby paść coś fajniejszego Razz
Powrót do góry Go down
Szatejel
Raczkujący
Szatejel

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPon Kwi 25, 2011 2:33 pm

ja też uważam, że to nie potrzebne jest. Miałam to kilka razy, ale nic w sumie nie wnosi.
mogłoby być coś fajniejszego
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=50306
konskadziewczyna
Nowy
konskadziewczyna

Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 8:33 am

To jest super... Very Happy
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 8:42 am

Ha! Udało mi się dostać Fortunę i Lojalnego Very Happy
Na koniec wezmę się może za Pionera, albo uzbieram RO na Czempiona, chociaż nie wiem czy to ma sens.. =.= 20 kuponów za 4? No bo żadnym cudem 20 RO nie wykombinuję, max 10.. :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Szatejel
Raczkujący
Szatejel

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:03 am

ja na szczęście mam dostęp do Grand Prix, bo bilet wylosowałam w RO ze trzy miesiące temu, dlatego mam szansę na nieśmiałą :)do Cierpliwej brakuje mi więc już tylko czempion i nieśmiała... niby tylko, ale czempiona dostać najgorzej, bo pkt za rogi tylko no i za to, co lata w ufo czasami... Denerwuje mnie to trochę xp Bo nie stać mnie, żeby tyle na RO wydawać xd a chciałabym falabellę Wędrówka koni... - Page 2 506850652 podoba mi się ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=50306
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:12 am

Lunatyk napisał:
Cytat :
Oł, dobre, ale niestety niektóre punkty są dla bogatych. ;/

Cała ta gra jest dla osób bogatych, którym nie szkoda wyrzucać pieniędzy na pixele, niestety, ale musimy się do tego przyzwyczaić i grać dla zabawy, a nie dla zdobywania najwyższych miejsc rankingowych Wink
Sam pomysł z wędrownymi końmi jest ciekawy, można się pobawić, ale z drugiej strony szkoda iż jest niesprawiedliwy tak jak poprzednie urozmaicenie gry ( np. Loteria). Generalnie rzecz biorąc gracze unikający dotacji zwyczajnie nie mają szans się wybić: wszystkie rzeczy usprawniające hodowlę koni kosztują kupony, a gdy pozornie zbliża się szansa na zrobienie kroku w przód znów ukazuje się góra prawie nie do przebycia. W losowaniu za kupony można było nakupić stertę losów, a co za tym idzie- zwiększyć szanse na wygranie Baliosa. Później Baliosy w RO- znów kupony. W wędrownych koniach się to nie zmieniło- 20 kuponów na RO aby odblokować Czempiona i następna sterta kuponów aby zdobyć konia, który się zmieści w pierwszej setce w GP.
Ale taka dola, nie masz kasy- masz pod górkę. A Owlientowi zależy na zarobku, więc nic z tym nie zrobią, smutne, ale prawdziwe..

Z wędrownych koni odblokowałam sobie Fortunę i zapewne tak jak gruba większość społeczności polegnę na Nieśmiałej (16 pkt mi braknie bodajże czyli dwa dni) i Czempionie.
Reszta zmian raczej powinna wyjść na dobre- szkoda trochę tej lizawki i jabłka powinny mieć opcję aby mógł też dać je właściciel (i tak najbardziej boli mnie 1 boks na 3 dni stażu- niby uprościć chcą rozrywkę dla nowych graczy, ale w rzeczywistości tylko utrudniają). Strona opieki nad koniem zdaje się być nieco uboga.
Ciekawe cóż tam na maj przygotowali- aż strach pomyśleć.

Zgadzam się co do tego.. Jak dla mnie ten Czempion to już przesada.. Okej, może 10 RO mogłoby być, da się zdobyć. Ale 20?! Bez jaj, kochani.. =.=
Powrót do góry Go down
Eris93
Nowy
Eris93

Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:26 am

Mi brakuje jedynie Nieśmiałej do zakończenia "misji", ale.. nie mam żadnego konia wytrenowanego tak dobrze aby zajął jedno z pierwszych 100 miejsc na GP... A do 3 maja raczej nie zdążę zdobyć wszystkich punktów do Nieśmiałej..
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:33 am

Mam Fortune, Pioniera i Lojalnego Smile

Nieśmiałej raczej nie uda mi się zdobyć, mimo że startuję codziennie w GP
Czempiona nigdy nie zdobędę.
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Eris93
Nowy
Eris93

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:43 am

Żeby zdobyć tyle RO musiałam sprzedać kilka swoich jednorożców za kupony.. No i miałam ze 2 swoje RO, a resztę musiałam kombinować.. A wiecie co jest najlepsze? W prawie wszystkich dwudziestu RO miałam same śmieci. Tylko w trzech trafiło mi się coś z CR - Podkowy Hefajstosa, Woda Młodości i Puszka Pandory - jak widać nic specjalnego.

Rzeczywiście w takowych grach mają przewagę ludzie, którzy wkładają w nie pieniądze. Ja kupiłam łącznie tylko 4 kupony (przez sms) i już nie zamierzam wkładać realnych pieniędzy w piksele. W to miejsce wolę iść na piwo czy lody.
Niesprawiedliwe jest również to, że najlepsi gracze mają nawet po 3 Baliosy.. : ] albo po 3 Slepniry itd. Ja jestem już ponad 100 dni na Howrse i nie mam ŻADNEGO boskiego konia.

Ach, do tego przesadzili z tymi jednorożcami. Teraz jest 1:5, czyli automatycznie ich wartość spada, a jednorożce to moja jedyna szansa żeby zdobyć kupony... Jak ktoś wcześniej pisał - pewnie ludzie się burzyli, że im się w ogóle rogi nie rodzą i pisali skargi... Na tym polega cały urok hodowania rogów, mi też potrafiły się rodzić bezrogi przez nawet 15 kryć i nie płakałam z tego powodu. A dziś zauważyłam, że ktoś pokrył roga o 18:22, bo wyprzedził mnie z pokryciem, a ja dokładnie obserwuję czas co do sekundy i przede wszystkim patrzę na czas w grze, a wtedy była dokładnie 18:22... Hmm.. więc nie dziwne, że niektórym w ogóle się jednorożce nie rodzą, skoro tak się stresują, że aż minutę wcześniej pokrywają klacze. ; )
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:47 am

no to już na falabellę nie ma szans -.-
a ja mam 2 konie ^^ wiem, "bardzo dużo", ale ten Balios.. eh, trudno mi będzie go zdobyć.
Powrót do góry Go down
Eris93
Nowy
Eris93

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 10:57 am

Już Baliosa na pewno te 10 osób zdobyło. Reszta dostanie Falabellę, ale ja jej nie dostanę, bo nie skończę zadania z GP. Smile No cóż.. trudno, będę musiała się nacieszyć moimi rożkami. To tylko gra, nie będę przeżywać.
Powrót do góry Go down
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 1:18 pm

Ja mam wszystkie oprócz nieśmiałej ale myślę że dziś się to zmieni bo mam klacz dobrą która odblokowuje fontanne na ujeżdżeniu Very Happy a na nieśmiałą teraz mam 70 PKT Very Happy
Powrót do góry Go down
wizna1
Raczkujący
wizna1

Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 1:26 pm

Liczę, że na nieśmiałą zabrakną mi 2 pkt... Mam nadzieję że uda mi się je złapać w UFO.... No i Chempion prawie nietknięty, go nie dam rady dobić.
Powrót do góry Go down
Eris93
Nowy
Eris93

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 4:05 pm

Jestem jakaś niedouczona jeśli chodzi o Howrse..
Powiedzcie mi - co to jest ta "fontanna" ? Smile
Powrót do góry Go down
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 28, 2011 11:02 pm

Fontanne odblokujesz jak twój koń będzie w pierwszych 100 miejscach Very Happy, ale sama fontanna też nie wiem co to Very Happy
Powrót do góry Go down
wizna1
Raczkujący
wizna1

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 12:48 am

Fontanna to taki "ulepszony" napój. Daje więcej punktów z morale i energii, ale ile to nie pamiętam.
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 4:56 am

zdobyłam ostatnio lojalnego Smile to była ta dobra wiadomość, zła jest taka że czempiona, nieśmiałej i tego ostatniego nie mam szans zdobyć Wędrówka koni... - Page 2 1003141885 Laughing
Powrót do góry Go down
Furia
ZAGRODZIANIN
Furia

Nick w grze : Kara_fryza
Liczba postów : 562

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 9:50 am

Fontanna ZAWSZE daje 6 do energii. Tylko nie pamiętam ile daje morale. a z tymi koniuchami wędrownymi? Cóż, mam Lojalnego, Fortunę i Pioniera. Do Nieśmiałej jeszcze mi trochę brakuje a na Championa nawet nie liczę. Na Falabelli mi nie zależy. Ładnie tyko wygląda, ale umiejętności ma gorsze niż koń startowy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=282990
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 29, 2011 11:34 am

Ah, być może będę mieć nieśmiałą! Very Happy
Powrót do góry Go down
Eris93
Nowy
Eris93

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 30, 2011 8:16 am

Jeśli uda mi się zdobyć dużo kuponów, żeby kupić wystarczająco ilość RO, to może wygram Nieśmiałą... Bo startując w GP, nie mam na co liczyć.
Powrót do góry Go down
Krysia1
W skromnych progach Zagrody
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 30, 2011 4:27 pm

A ja sobie dałam z tym spokój ;p Czekam na nowości ale jakieś normalne. Gdy był Balios w RO kupiłam ich za kupony około 10 same śmieci i raz objęcia były. Nawet biletu na GP nie dostałam. Wędrówka koni... - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 02, 2011 1:35 am

Miałam Falabelle Very Happy ale ją sprzedałam Very Happy
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 02, 2011 8:50 am

Dokładnie! Very Happy Ja już nie zbieram tych całych koni wędrownych :p
Grenes napisał:
A ja sobie dałam z tym spokój ;p Czekam na nowości ale jakieś normalne. Gdy był Balios w RO kupiłam ich za kupony około 10 same śmieci i raz objęcia były. Nawet biletu na GP nie dostałam. Wędrówka koni... - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
wizna1
Raczkujący
wizna1

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 03, 2011 3:54 am

Hahaha Smile
Słuchajcie, udało mi się zdobyć nieśmiałą bez używania innych sztuczek Smile
Tj. z Grand Prix i tym co złapałam w ufo, dosłownie minutę temu znalazłam ostatni brakujący mi punkt w ufo Smile

a żeby było śmieszniej....
dostałam taką wiadomość

"Witaj,
Ponieważ ukończyłeś Grand Prix w pierwszej 100, odblokowałeś fontannę. Nieśmiała naprawdę uwielbia jej smak i postanowiła dołączyć do Ciebie na 5 dni. Przyniosła Ci w prezencie: Zestaw Nyks. (...)"

Nic nie mówię, ale fontanny to chyba od 3 miesięcy nie odblokowałam Razz
Powrót do góry Go down
Koniarka666
Nowy
Koniarka666

Nick w grze : Koniarka666
Liczba postów : 38

PisanieTemat: ...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 03, 2011 5:28 am

Mi Nieśmiałej zabrakło :/
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

PisanieTemat: Re   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 03, 2011 11:49 am

No, a ja ciągle tkwię z tymi 2 konikami.. Very Happy
Powrót do góry Go down
madzia19964
Raczkujący
madzia19964

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 04, 2011 11:19 am

wizna1

Ja miałam dokładnie to samo Smile i jak przeczytałam tą wiadomość to się trochę śmiesznie zrobiło Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wędrówka koni...   Wędrówka koni... - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wędrówka koni...
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Wyprzedaż koni z konta - ZJ, SZJ, pakiety koni itd
» ~~ Raj dla koni ~~