Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| (Nie)zdrowe włosy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kesha09 Nowy
Liczba postów : 25 Dołączył : 08/12/2011
| Temat: (Nie)zdrowe włosy Sro Gru 21, 2011 4:37 am | |
| Cześć wszystkim, jak w temacie mój problem dotyczy włosów. To, co mam na głowie, nie jest w sumie do niczego podobne, oprócz siana. Mam długie, blond włosy, ale muszę je codziennie dyscyplinować prostownicą. Przez to są strasznie łamliwe, a końcówki rozdwojone. Po uczesaniu są milusie i ładniusie, ale jak raz zawieje wiatr to.. A więc piszę z pytaniem: macie może jakieś sprawdzone domowe sposoby na "mikstury" aby je trochę odżywić? W necie jest tego pełno, ale wolę poradzić się Was i opinii o skutecznościach | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Sro Gru 21, 2011 7:35 am | |
| | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Sro Gru 21, 2011 7:59 am | |
| Ja też polecam cytrynę Ale jedyne co na pewno przyniesie efekt-przestań prostować, myj dłużej i nakładaj jakieś odżwyki Mi pomógł ten drugi sposób, teraz włosy też są trochę łamliwe, ale rozdwojone końcówki są minimalnie. A i układają się fajnie ^^ | |
| | | Kesha09 Nowy
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Sro Gru 21, 2011 8:38 am | |
| Dawno przestałabym prostować ale po prostu jestem zmuszona Odżywki nakładam takie zwyczajne, po myciu i do spłukania ale dają tylko tyle, że włosy ładnie się rozczesują. Ok, dziś wypróbuję tą cytrynę. Tylko jednorazowo czy powtórzyć i kiedy? | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Sro Gru 21, 2011 12:04 pm | |
| Dla włosów suchych, łamliwych i wyglądających jak siano... przepis z książki: Zanim użyjesz szamponu, rozprowadź po włosach oliwę z oliwek. Następnie owiń głowę starym ręcznikiem i pozostaw oliwę przez półgodziny. Spłucz obficie letnią wodą, a potem umyj włosy szamponem. | |
| | | Kesha09 Nowy
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Czw Gru 22, 2011 8:51 am | |
| Dziękuję, postaram się wypróbować dzisiaj tą oliwę. Zajmę się tym sianem i potraktuję grabiami | |
| | | Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Czw Gru 29, 2011 4:14 pm | |
| Daj znać, który sposób wypadł najbardziej korzystnie dla włosów. ; ) | |
| | | Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy Pią Gru 30, 2011 10:03 am | |
| jeszcze odżywki Sayos plecam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: (Nie)zdrowe włosy | |
| |
| | | | (Nie)zdrowe włosy | |