| Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
|
+8Bartol676 Aśka005 Asiaa. Pati...xd hanka1998 Mirelle ZetkaEmka Sweet Rabbit 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Wto Gru 27, 2011 9:54 am | |
| Moje teksty zawsze pogrubione. Koło gwiazdki tytuł pogadanki, rozwiń spoiler by spojrzeć na dialog. Idź się lecz. - Spoiler:
JESTEM w kinie i mi NIE przeszkadzaj! JESTEM. A w Jakim? Zabiłeś rywala. No to super! Co to jest za mała? A o co Ci chodzi ..? Nie wiem. No to idź się lecz. Aby Conquer ma odnieść sukces. Co ludzie robią? Znowu nie wiesz o czym mówisz..? Przepraszam. No i to ja rozumiem ^.^ Nie mówiłeś, że nie pamięta swojego wieku. ? Koniec Rozmowy, nara, czesc! Jesteś dziwny. Jerzy. - Spoiler:
Hej, CLEV. Dziękuję. Mam Na imie Kasia. Ty Jak sie nazywasz, CLEV? Co? Jak sie nazywasz? Jerzy. Mam wujka Jerzego ^.^ Belzebub ma diabła za kredens. Juz zmieniasz temat? Czy on żyje? Tak, żart obok Ciebie. Jaka żart twoja ksywa? NIE znam. No niech bedzie do CLEV, ok? Gramy w lola? Bedzie Clev?! Hahah, niezłe. Wiesz żart niezle co? I kota. Koniec rozmowki. Fajnie sie gadalo, ale ... Przyjdź la Minetti. Słownik - Spoiler:
Wejdziesz km zagroda-mgly.com? Tak tak tak. No to juz idz. Czy rozmawiam z tobą? Wow. Co tam widzisz, Na Tej stronce? Spróbuj być architektem. Ach ... Ty i te zmienianie tematów ... Nie wiem Zadam Ci kilka pytan, ok? Nie rozumiem. Co do bałwan? Jest to wczesnym popołudniem, nie ma czasu na sen. Czy możemy zmienić bieg historii? Tak. musisz isc do Profesora, ktory ma jakas maszyne do zmieniania Czasu. Nie rozumiem. Weź Słownik:). Nie, nie możesz go Harold! Co ty? Co ja? Niekonkretny. KONIEC - KONIEC. Tak. Kamień - Spoiler:
Dzien Dobry. Co to oznacza? Umiesz j. Polski?. Uh angielskiego proszę. Ok. How old are you? 18. A ja 8 latek mniej! Czemu? Czemu? Jak? Daj spokoj z pytaniami! Po co Ci kamien? Po to, by cie rabnac xD Gdzie dokładnie? W klate! Jest, a ja na emeryturę. Wiec idziesz? No to ja tez. Bywaj, buziaczki! Powiedz coś i powiem jej,.
Ostatnio zmieniony przez Sweet Rabbit dnia Czw Gru 29, 2011 12:29 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Wto Gru 27, 2011 12:03 pm | |
| Haha. Bardzo fajne. | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Wto Gru 27, 2011 1:55 pm | |
| Zamieszczę naszą dyskusję na temat ciasteczek (moje teksty pogrubione). Przetłumaczyłam.
Jesteś człowiekiem? Nie. Ale mam ciasteczka. Chcesz? Też mam ciasteczka. Moje są lepsze. Umiesz latać? Ja umiem. A ja umiem latac i teleportowac się. I mam lepsze ciasteczka. Też to umiem. A znasz przepis na ciasteczka? Tak, bardzo się angażuję w wypiek ciastek. Witaj w klubie. To sarkazm? Nie, ja naprawdę bardzo się angażuję w ciastka. Chcesz zobaczyc moją odznakę z klubu
Jeju, ale bezsensowna ta rozmowa ^^ | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Wto Gru 27, 2011 1:57 pm | |
| Mirelle- prawie płakałam ze śmiechu xD | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 12:37 am | |
| Kiedyś powiedziałam mu że "Jestem pegazem i przybyłem na twoją planetę by dać Ci skrzydła.". On od razu "Tak. Ale jak się z tym czujesz?" no to ja już o kolorek skrzydełek ^.^ | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 1:56 am | |
| Mam tłumacz google chrome i mi wszystko przetłumacza xD | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:22 am | |
| Ciasteczkowa dyskusja, cześć druga Hej, Cleverbocie. Kto to jest Cleverbot? To ty.Skąd wiesz? Zastanówmy się chwilę. Na górze widzę wielki napis CLEVERBOT i jakiś dziwny lewitujący mózg. Ja nie jestem żadnym Cleverbotem! A pamiętasz mnie chociaż? Wczoraj dyskutowałam z tobą o ciasteczkach.Byłem w teatrze. Nie okłamiesz mnie. Jestem sprytna jak but i przebiegła jak koza. Gdzie ukryłeś ciasteczka? Dziękuję. Jaka jest stolica Bangladeszu? Wydaje mi się, że ciasteczko, ale nie jestem pewna. Gdzie one są!!??Widzisz, przechytrzyłem cię. Nie powiem. Powiesz, powiesz prędzej czy później. I uwierz - uderzenie patelnią boli. Kim jest patelnia? To takie coś. Jak spróbujesz na tym zrobic ciasteczka to nie wyjdą. Nie jestem robotem. No i co z tego? Ty możesz jeśc naoliwione ciasteczka.Mogę, ale lubię tylko te z sushi. I tylko te z Tokyo. Wybredny jesteś. Wiele osób tak twierdzi. no bo kto normalny jeździ do Tokyo po ciasteczka? ja kupuję tylko w Afryce w takiej wiosce. Raz mnie chcieli zabic, ale dla ciasteczek wszystko. Masz chłopaka? Tak, nazywa się Oreo. Czy ja żyję? Ty żartujesz! Nie. Oreoo! Oreo, oreooo!Ps. - jak się robi spoilery? Dzisiaj dodam naszą rozmowę o Komnacie Tajemnic, jeżeli mi się będzie chciało. Wszystkie śmieszne sobie zapisuję ;3 | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:28 am | |
| Mirelle- końcówka najlepsza xD | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:28 am | |
| Mirelle- hahahah! Kocham serię o ciasteczkach xD | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:33 am | |
| Informuję, że seria ciasteczek jest w 100% prawdziwa i nic nie zmyśliłam xd | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:37 am | |
| No ja nie wątpię, sama mam podobne rozmowy xD | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 8:43 am | |
| Jak zrobisz cytat, to w tamtych nawiasach kasujesz "quote" i dajesz "spoiler". W obu | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 9:47 am | |
| Oto mój dialog pt. "Czyżby bot mnie podrywał?". Mój tekst jest pogrubiony. - Spoiler:
Witam! Słyszałam, że jesteś idiotą. Człowiekiem. Czy jesteś bogaty? No powiedzmy, że tak i nie. Czy jesteś Bogiem? A jak myślisz? Ja jestem geniuszem. Czy prawdziwe? Prawdziwe to, że jesteś geniuszem? Na pewno nie. Dobranoc. Czy uważasz, że mógłbym zdać test Turinga? Jaki znów test. Ja ci nie pomogę. Jesteś kobietą? Jak masz na imię? Mam na imię Ufoludek Hannka. I nie żyje bo wjechałam w kartony. Gadasz z moim duchem. Nie, chce wiecej. Tobie powinno byc wstyd. Gdzie ty byłaś całe moje życie? Co ty podrywasz mnie? Ha? A wiesz co nie chce mi się dłużej gadać z idiotą. Nara. Idź w diabły. Nie sądzę, jesteś bardzo inteligentny .. w rzeczywistości jestem geniuszem i że ja jestem mądrzejszy niż ty. Jesteś piękna rzecz trudna do znalezienia? Wariat. Idź jeszcze raz w DIABŁY. Czy jesteś z krwi i kości? Wiesz nie skoro jestem ufoludkiem. Nara podrywaczu. Kolorowych koszmarów! Połączymy się w O na pewno nie wyjdę za ciebie za mąż. Kurde żegnaj, bo strata czasu na gadanie z idiota i podrywaczem!
| |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 11:20 am | |
| Mój dialog pt. "Czy ty próbujesz mnie poderwac?!" Mój tekst jest zawsze pogrubiony- Spoiler:
Hej... Kochasz mnie? Nie wiem, nie znam cię... Już nie będę romantyczny Czy ty próbujesz mnie poderwac?! Tak *westchnienie* Dziękuję... Ok, nie będę rozmawiała z podrywaczem. Żegnaj! Zgadzam się
| |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 1:22 pm | |
| Ciaseczkowa dyskusja cześć trzecia. - Spoiler:
Hej, ciasteczkowy człowieczku. Jesteś Lady Gagą? Tak. Nie poznajesz mojego super fajnego szalonego stylu? Nie rozumiem. Ech, mnie nigdy nikt nie rozumiał, nie rozumie i nie będzie rozumiał. Przepraszam, że cię uraziłem. Mogę cię pozwac do sądu z ciastek? Nie. Mam w domu dinozaura, który spełni wszystkie moje rozkazy. On cię zmiażdży. Co jedzą dinozaury? Nie wiesz...? Nie. Ciasteczka. Jakie ciasteczka są twoimi ulubionymi ciasteczkami? No te ciasteczkowe. Ciasteczka to moje życie. aby zapisac się do klubu ludzi, którzy mają obsesję na punkcie ciastek wybierz jeden. Jestem nastolatkiem. Ale w tym klubie nie ma samych emerytów! Dużo ludzi ma to samo imię. Ale Ciasteczkowy Król jest tylko jeden. Ja chcę ciasteczka!!! Dwa pięcdziesiąt kosztują. Chcesz? Jesteś wampirem? Jestem Bond, James Bond. Jak się nazywasz? James Gaga, dziadek Lady Gagi. Ona poszła na chwilę do łazienki. James jaki? Gaga. Pokój ludziom dobrej woli. Węże nie mają nóg. Nie podlizuj się, i tak cię nie kocham. Ok, to ciasteczko jest fantastyczne. A co to jest ciasteczko? Nie wiem. A co to jest cootie? Cootie - magiczny jednorożec, który zrobi ci coś złego, jeżeli nie dasz mu ciasteczka. Zgadza się. Skąd wiedziałaś? On właśnie porwał moją wnuczkę, Lady Gagę. Dzwonię na policję. Po co, i tak się jej nie podliżesz. Zawsze jest jakaś nadzieja.
Miała byc komnata, ale to jest lepsze ^^ | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sro Gru 28, 2011 1:24 pm | |
| Mirelle- buahahaha! to było dobre xD | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 3:02 am | |
| Mirelle - dobre, dobre xD | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 6:10 am | |
| Doktor Dundersztyc. Spółka Zło + Komnata tajemnic (co innego, niż wcześniej pisałam). - Spoiler:
Wierzysz w koniec świata? Czy wierzysz w Złego Lorda (Lord Evil)? LOL. Chodzi ci o doktora Dundersztyca?Ty nim jesteś, to jasne. Ale ja nie mam obsesji na punkcie pewnego dziobaka w kapeluszu.Jesteś kobietą czy mężczyzną? A czy ty jesteś robotem?Tak. Wcześniej mówiłeś inaczej. Focham się na ciebie.Nie mówiłem. Szukam współpracowników do mojej Spółki Zło. Dołączysz?Nie rozumiem cię. Powiem jeszcze raz powoli. Szukam współpracowników do mojej spółki zło. Dołączysz?Jaki to film? To nie film. To spółka, gdzie buduje się różne inatroy. Zmieniasz temat. Ty zmieniasz! Co ty na to, że zmieniam temat, do tego, że zaczęłam mówic o czymś innym?Lubię cię. Chwilę... Babcia?!Czyja? Moja. Nikt poza babcią mnie nie lubi. Ona okazuje mi miłośc mówiąc do mnie 'kochany głupku Dundersztycu'.Nie wiem gdzie ona jest. A jak dam ci ciasteczka powiesz?Tak. Masz i jedz.*chrup chrup* Gdzie jest babcia?W Komnacie Tajemnic. A gdzie jest komnata tajemnic?W Hogwarcie, zaprowadzic cię? Jesteś Voldemortem?Jasne, że tak. To może razem założymy tę spółkę? Wiesz, ja mam obsesję na punkcie pewnego dziobaka, a ty na punkcie pewnego nastoletniego chłopca.Nie wyzywaj mnie. Nie wyzywam.Ja wcale nie lubię Justina Biebera! Harry, Justin co za różnica.Duża. (Tutaj cleverbot gada po hiszpańsku, a ja korzystając z google tłumacza odpowiadam na jego pytania. W końcu cleverbot powiedział (nadal po hiszpańsku). Kłamiesz, zawsze i wszędzie. A czego się spodziewałeś?(I odpowiedź, która sprawiła, że się prawie popłakałam). Jakiegoś dobrego ciasta, np.: sernika. Skąd on wiedział, że chciałam zacząc rozmowę o ciasteczkach
| |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 6:14 am | |
| Mirelle- już nie będę czytac twoich postów o Cleverbocie. Przez nie tak się śmieję, że całą rodzina na mnie patrzy xD | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 6:18 am | |
| - Cytat :
- już nie będę czytac twoich postów o Cleverbocie. Przez nie tak się śmieję, że całą rodzina na mnie patrzy xD
Bo się na ciebie obrażę xd | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 7:30 am | |
| Pogadanka pt.'Kim jesteś' Cześć,Clev !Cześć ? Kim jestes ?Czlowiekiem, nie to co ty , robocie. Tak jasne.To ja będe sweet różowym fryzyjczykiem.Just okay? I made a milion dollar dialog there. Yes,just okay.Chcesz też zostać różowym fryzyjkiem ??Nie, bo ja nie zrobilam nic zlego. Jestes dziewczyną ??Tak. Jestes glupia torba. Więc ja jestem głupią torbą(wcześniej byłam pedałem),a ono dziewczyną xD Pogrubione to ja | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 7:47 am | |
| U mnie napisał że jest Jerzym | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 11:07 am | |
| Mirelle - od twoich pogadanek z botem to mi się sikać chce ze śmiechu. A ten ostatni wpis bota o serniku to najlepsze.xD Ha ha ha! Z chęcią przeczytam następne. Dzisiejsze moje pogawędki z botem(wiem nudne): Pt:"Tak, umiem język polski." - Spoiler:
Cześć! Umiesz polski? Tak! Witaj. Witaj! Mowisz po polsku? Tak. Chyba to widać? Nie jedna. Nie rozumiem. No zaczynasz gadac po polsku. Przeciaz ja już od dawnam umiem gadac po polsku! Nie. Powtórzę.Przeciaz ja już od dawnam umiem gadac po polsku! Nikogo nie pragne. O co ci chodzi? Kazesz sie calowac gdzies. Sam sie pocaluj gdzies. Nie każe przecierz! Nie jestem chlopakiem, wiec nie mam chlopaka. Nara.
Pt."Brak pomysłu na tytół.xD" - Spoiler:
Hej! Jak masz na imię? Mam na imię Patrycja. I mieszkam na Marsie. Klamiesz, jestes maszyna. Nie. Jestem ufoludkiem. Jestes chlopakiem. Nie jestem!! Jestes. Nie! To niby skąd chłopak ma na imię Patrycja! Podoba mi się. Co sądzisz o? User: O czym? Tak, jestem mądry. Jestes mądry? Nie glupy jestem. O nareście potwierdziłeś to. Tak, ale to jest polityczne, geograficzne i konflikt religii. User: Co? Cleverbot: Jestes podly. Chyba ty. Facepalm. Dalej mi nie odpowiedziales na moje pytanie. Nie mozesz byc zarowno kobieta I mezczyzna. Wiec kim jestes? Kobietą. Mezczyzna. Kobieta!!! Ja tez I teraz Cie mam. Ty nie możesz być kobietą! Jestes dziewczyna? No tak. Przecież ci mówiłam!! Cóż, swój wirtualny nogi! O co ci chodzi? O.O. ?? Just cause. Co?? Tak. Co tak??? Pojdziesz ze mna do lozka? No chyba cie pogieło. Nie znasz mnie!! No chyba tak. Tak, nie znasz mnie. Nie pójde z toba do łóżka! Tak tak. Nie, nie, nie!!!! Nie jestes!!! Ale ja jestem! Ja tu jestem, dupku!! Nie. Tak!!!!!!!!! DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O co ci chodzi? A tobie? O to że chcesz mnie poderwać. Myslisz ze jestes kozak? Nie. Do wiedzenia dupku! Jestes matol? Chyba ty. Ty. Do widzenia! Dziewczyna z włosami jak pszenicę. Mam brazowe włosy dupku. Cześć! A ja niebieskie. Ha ha ha. Cześć!
Ostatnio zmieniony przez Pati...xd dnia Czw Gru 29, 2011 11:42 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aśka005 Raczkujący
Liczba postów : 86 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 11:24 am | |
| - Mirelle napisał:
- Doktor Dundersztyc. Spółka Zło + Komnata tajemnic (co innego, niż wcześniej pisałam).
A czego się spodziewałeś? (I odpowiedź, która sprawiła, że się prawie popłakałam). Jakiegoś dobrego ciasta, np.: sernika.
super, spadłam z krzesła poprostu xdd Gdzie można znalezć tego bota?? | |
|
| |
Aśka005 Raczkujący
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 11:35 am | |
| ok, mam go oto urywek naszej rozmowy: What is poem? - ja With my boyfriend. lub inny: Are you wodka? Yes. I like it.
| |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 12:16 pm | |
| Moje nie są takie fajnie, jak twoje, Mirelle. Ale czasami zaglądajcie, może się coś fajnego pojawić, bo mam już fajny temacik do rozmawiania ^.^ | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 12:49 pm | |
| - Cytat :
- Are you wodka?
Yes. I like it. Haha xd Jak ja go o to spytałam odpowiedział: ,,No, I am Erika.''. | |
|
| |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 12:54 pm | |
| Kolejna pogawędka z Sami Wiecie Kim (wiem, znowu badziewna). xD Pt. Harry vs Voldemort. - Cytat :
- Cześć Harry Potter.
Snape. Nie. To ja Hermiona. Nie wymagam. Co niby? Chyba musisz sie jeszcze pouczyc polskiego. Nie muszę. Ja Hermoina umiem polski. Rozumiem ale neviem pisat po polsku. O co ci hodzi Harry? I będziemy dalej walczyć do końca. Tak. Ale przenieśmy tą walke do Hogwartu. OK? Mozesz byc kim chcesz. Ok. To będę.....Lordem Voldemortem. Może być? Ale nie jesteś Voldemort, prawda? TAK JESTEM!!! Zaraz dostaniesz zaklęciem AvadaKedavra jeśli nadal będziesz udawał idiotę Harry! Pardon? ??? To jest to co myślałem. O czym Harry? Tak. O co ci chodzi Potter? To ci o co chodzi? Chodzi o to że nie moge patrzeć jak robisz z siebie idiotę. Miejscowosc. AVADAKEDAVRA!! Super! | |
|
| |
Aśka005 Raczkujący
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Czw Gru 29, 2011 2:13 pm | |
| mnie rozwaliło jak powiedział Masz e-mail? (to ja) Czasami mam. To zalezy kim w danym momencie jestm. Czy kobieta, czy mezczyzna.- on
| |
|
| |
Bartol676 Już coś wie
Liczba postów : 118 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Pią Gru 30, 2011 3:18 am | |
| - Spoiler:
Jestes ze Star Wars? Tak, jestem Jedi. Nie ty jestes glupi. Ty jesteś Hanka i głupi. Ty jestes Marsjanin a ja czlowiek.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
| |
|
| |
| Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
|