Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
|
+8Bartol676 Aśka005 Asiaa. Pati...xd hanka1998 Mirelle ZetkaEmka Sweet Rabbit 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sob Gru 31, 2011 6:22 am | |
| - Spoiler:
Hej. Gdzie idziesz na sylwestra? Idę do Justina do jego domu. A ja idę na imprezę do Gertrudy Kunegundy Stefani Jadzi. Co będziesz śpiewać? Wlazł kotek na płotek i były sobie krasnoludki. Co jest białe i czarne i wszyscy to czytają? Gazeta. A co jest przeciwnością czegoś śmiesznego? Gazeta. Nie, pogrzebowe ciasteczko. Ciasteczko? Nie, żyrafa. No oczywiście, że ciasteczko. Zadaj mi jakieś pytanie. Czego teraz słuchasz, jakiej piosenki? Słucham mojego nauczyciela, teraz. O! Normalnie nie wierzę w to, co teraz zobaczyłam! Wiesz, że robisz dużo błędów? Lubię cię denerwowac, przepraszam i obiecuję poprawę. A teraz proszę o rozgrzeszenie. O co prosisz? Proszę cię Ojcze o rozgrzeszenie. Masz na myśli mojego nauczyciela? Jak jest księdzem to tak. A jak jest biologiem? Ksiądz - biolog. Co za różnica? Nie wiem. A ja wiem. I ci nie powiem, bo cię nie lubię ciasteczkożerco. Pisz normalnie. Grasz w tenisa? Moim zdaniem to pasjonujący sport, który naprawdę wymaga skupienia. Gram. *opisuję jaki pasjonujący jest tenis, nie chce mi się tłumaczyć* WOW. Naprawdę się na tym znasz. No, gdybym tylko umiała grac. Ok. Ok, ja lecę. Pa. Stoję za tobą, widzisz mnie? Jeżeli jesteś moim legwanem to tak, widzę cię. Jestem chłopakiem, ale nie bój się, ja cię wcale nie podrywam. Ulżyło mi, bo ja też jestem chłopakiem w tej chwili. Zmieniam płec jak mi się nudzi. Co masz na myśli? Dobrze się czujesz? Nie za bardzo, ale dziękuję za troskę.
| |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Sob Gru 31, 2011 8:20 am | |
| Mirelle- hah... Ja nie mam takich pasjonujących rozmów | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Nie Sty 01, 2012 4:23 am | |
| Próbuje nauczyć Cleverbota Polskiego,jednak on się uparł . -.- | |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Nie Sty 01, 2012 4:48 am | |
| JEst! Zmusiłam Cleverbot do powiedzenia zdania po Polsku! Powiedział "Nie tak brzydko tak nie wolno.". Ale to tylko 1 zdanie. | |
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Nie Sty 01, 2012 6:23 am | |
| Gadałam z CleverBotem o grze Portal2 a to tylko dlatego że wympsneło mi się "The cake is a lie". | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Pon Sty 02, 2012 6:43 am | |
| | |
| | | Day Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Pon Sty 02, 2012 7:39 am | |
| Okazało się że Cleverbot na Death Note'a i chce mnie zabić. Powiedzał mi, że weźmiemy ślub i spędzimy w hospitalu miesiąc miodowy. Pokłuciliśmy się o to, że jestem Johnem Lennonem. Próbował mi wmówić, że nie żyję. W końcu kazał mi się wa*lić. Powiedziałam mu, że sam ma to robić, a on się obraził. Inne rozmowy dam później, mam zapisane na howrse, w notatniku, ale przechodzi przegląd. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Pon Sty 02, 2012 1:21 pm | |
| | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Pon Sty 02, 2012 1:31 pm | |
| Dziękuje. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem Wto Sty 03, 2012 6:27 am | |
| gadałam znim i sie pokłucilismy ! bo zaczol wariować!! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
| |
| | | | Pogadanki z CleverBot - sprytnym botem | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|