| Nasze śmieszne zachowania | |
|
+12Rose666 Sabula ZetkaEmka daisy10092 Asiaa. amorkowa hanka1998 poziomka22 Pati...xd Sweet Rabbit Guzik Bartol676 16 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Bartol676 Już coś wie
Liczba postów : 118 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 12:30 am | |
| Jakie macie przyzwyczajenia postrzegane przez innych jako dziwne? Lubicie je? | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 12:36 am | |
| Ja bez przerwy poprawiam grzywkę. Już sama nie wiem kiedy to robię, ale robię to notorycznie. Nie wiem czy to lubię, tutaj nie ma nic do lubienia xD Gdy występuję przed kimś ważnym to bawię się palcami i dłoniami (nie przepadam za tym :l), jąkam się (nienawidzę tego!) i notorycznie poprawiam koszulkę . Znam kilka osób, których nawykiem jest po prostu machanie głową w rytm piosenki (popatrzcie jak to dziwnie wygląda podczas muzyki, gdy coś śpiewamy ) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 1:09 am | |
| Ja jem jedzenie w określonej kolejności i nie mieszam, nie lubię jak np śmietana z mizerii cieknie mi po całym talerzu i kotlet mi nasiąka. Dlatego na ogół mam oddzielny talerzyk, oraz lubię jeść sałatkę przed daniem. Nie znoszę syfu na talerzu, potrzebuje oddzielny talerzyk na ości, skorupki itp. Wstydzę się naturalnych gestów i zachowań do których nie jestem przyzwyczajona, np ubrać się bardzo kobieco i umalować. No i koronne tam tam ta dam, bekam często podczas seksu XDD ale to ja nie mam na to wpływu. |
|
| |
Bartol676 Już coś wie
Liczba postów : 118 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 1:35 am | |
| - APX napisał:
- Ja jem jedzenie w określonej kolejności i nie mieszam, nie lubię jak np śmietana z mizerii cieknie mi po całym talerzu i kotlet mi nasiąka. Dlatego na ogół mam oddzielny talerzyk, oraz lubię jeść sałatkę przed daniem. Nie znoszę syfu na talerzu, potrzebuje oddzielny talerzyk na ości, skorupki itp. Wstydzę się naturalnych gestów i zachowań do których nie jestem przyzwyczajona, np ubrać się bardzo kobieco i umalować.
No i koronne tam tam ta dam, bekam często podczas seksu XDD ale to ja nie mam na to wpływu. Ja też lubię mieć porządek na talerzu XD Jak mi się pomiesza to jestem wkurzony i nie mogę jeść... | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 1:35 am | |
| A ja ostatnio w szkole ciągle pod nosem śpiewałam 3 piosenki, które były na koncercie - śpiewał je chór [w tym ma mamuśka] i mama ciągle śpiewała je też w domu. Szczególnie krótką piosnkę. Treść: "Floreat res medica Niech żyje, niech rozkwita i daje zdrowie wszystkim nam! Niech chroni każde życie i szczęści nam obficie. Vivat nasz medyczny stan!" | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 4:23 am | |
| - guzikova napisał:
- Ja bez przerwy poprawiam grzywkę. Już sama nie wiem kiedy to robię, ale robię to notorycznie. Nie wiem czy to lubię, tutaj nie ma nic do lubienia xD
Ja też co chwile poprawiam. xD A co z porządkiem na talerzu to ja jem najpierw to co nie za bardzo lubię, a na końcu to co lubię. | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 6:14 am | |
| ,,A co z porządkiem na talerzu to ja jem najpierw to co nie za bardzo lubię, a na końcu to co lubię. "
Ja też ! ! : ) | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 8:07 am | |
| Hmm... Ogólnie jest tego kilka, nie za wiele, np. - Ciągle poprawiam grzywkę i czasami nawet o tym nie wiem - Jak usłyszę jakąś fajną piosenkę to potrafię ją nucic godzinami nawet na lekcji lub na ulicy (teraz nucę sobie piosenkę Grubsona- Na szczycie) - Śpiewam pod prysznicem (tak, dobrze czytacie) - Kiedy się wkurzam to gram na flecie "My Heart Will Go On" i gram w GTA na PlayStation - czasami lunatykuję (niestety, to jest chyba najgorsze) xD -W szkole rysuję po każdej łąwcę, przy której siedzę i stukam długopisem
Tak więc jestem poprostu orginalna xD
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Czw Gru 29, 2011 2:32 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Sro Gru 28, 2011 4:54 pm | |
| APX rozwalilas mnie ostatnim zdaniem XD A ja, no coz... Jak np wsrod tlumu ide np. do kasy to musze cos zrobic z rekami - zazwyczaj poprawiam sobie kosmyki wlosow albo trzymam w kieszeni xD i wzrok oczywiscie na dol bo jak tak wszyscy sie patrza... XD czasami (choc rzaczej pasuje okreslenie 'bardzo czesto') dostaje glupawki, zazwyczaj w klasie na lekcji religii. No to wiecej o tym mowic nie chce XD i jeszcze jak jem to lubie sie bawic palcami, 'rysowac' po stole wzorki, stukac o blat. Haha, no po prostu mi sie nudzi xD wiem ze to dziecinnie wyglada ale coz walcze z tym xD jest jeszcze wieele innych rzeczy. I powiedzcie teraz prosze - kto tu jest dziwny? XD
| |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Czw Gru 29, 2011 2:05 pm | |
| -Poprawianie grzywki(raz chłopak chciałm mnie przytulić,a ja nie ,bo muszę grzywke poprawić) -Obgryzanie paznokci(czytałam na apelu,w pewnym momencie,w środku słowa zaczełam obgryzać paznokcie i dopiero zaczełam czytać) -Kiwam się( jak pierwszy raz miałam szpilki na nogach byłam w sklepie. Zaczełam się kiwać w przód-tył i się wywaliłam xD) -Notoryczne stukanie długopisem(wkurzam tym nauczycielki jak zrobią nam kartkówke ) A jak jestem wkurzona to...gotuję.Tak wasz wzrok nie szwankuje. Więc to moje dziwności xd | |
|
| |
daisy10092 Raczkujący
Liczba postów : 73 Dołączył : 10/01/2012
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 6:15 am | |
| Ja mam bardzoo długą grzywkę którą nie podtrzymują spinki. Siedzę na lekcji a tu mi dynda jakiś kawałeczek grzywki który uciekł spod kucyka, więc zaczynam w niego dmuchać kiedy się denerwuję. Obgryzam paznokcie niestety nawyk jak nawyk | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 8:48 am | |
| - Pati...xd napisał:
- A co z porządkiem na talerzu to ja jem najpierw to co nie za bardzo lubię, a na końcu to co lubię.
Ja też. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 8:51 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- APX rozwalilas mnie ostatnim zdaniem XD
A ja, no coz... Jak np wsrod tlumu ide np. do kasy to musze cos zrobic z rekami - zazwyczaj poprawiam sobie kosmyki wlosow albo trzymam w kieszeni xD i wzrok oczywiscie na dol bo jak tak wszyscy sie patrza... XD czasami (choc rzaczej pasuje okreslenie 'bardzo czesto') dostaje glupawki, zazwyczaj w klasie na lekcji religii. No to wiecej o tym mowic nie chce XD i jeszcze jak jem to lubie sie bawic palcami, 'rysowac' po stole wzorki, stukac o blat. Haha, no po prostu mi sie nudzi xD wiem ze to dziecinnie wyglada ale coz walcze z tym xD jest jeszcze wieele innych rzeczy. I powiedzcie teraz prosze - kto tu jest dziwny? XD
Dokładnie jak ja. Na przykład w kościele siedzę sobie i nie mam co robić, to "piszę" na ławce ręką tekst piosenki. | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 9:06 am | |
| Jak mi się nudzi to szukam rozdwojonych końcówek i je obcinam, nie tylko w domu ale i na lekcji | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 9:08 am | |
| 1.Gdy śpię,a słuchałam tego dnia jakiejś fajnej piosenki,po prostu śpiewam ją przez sen-gdy byłam mała zasnęłam w samochodzie z komórką w torebce,poprzyciskały się klawisze i włączył się dyktafon.Nagrało się xD 2.Drapię paznokieć paznokciem,po czym obgryzam je. 3.Gdy się wnerwię,piszę ciągle coś na komputerze-byle co,żeby tylko jakiś klawisz wypadł | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 11:42 am | |
| nie moge sie opamiętać od obdziobywania paznokci i ciągle jak mam bluzke na kturej sa jakies sznurki to ciągle je gryze. a jak sie na coś długo patrze to buzia sama mi sie otwiera | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 12:41 pm | |
| Moje dziwactwa? Cóż gdyby wymieniać było by tego z 2 i pół strony. Napiszę więc największe: 1. Śpiewanie przez sen - zawsze przed snem słucham muzyki. Utwór który wpadnie mi w ucho ok. 3 w nocy zaczynam śpiewać Wczoraj śpiewałam Only Girl In The World Rihanny 2. Kłamanie przez sen - większość osób mówi prawdę - ja kłamię 3. Lunatykowanie - niestety, ostatni zdarzyło mi się iść do kuchni i zrobić sobie herbatę | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Sty 24, 2012 1:35 pm | |
| Ja mam różne dziwactwa,przykładem jest to: 1. Coś mówię lub wykonuję jakąś czynność,a po chwili zapominam co ja robiłam. 2. Jeżeli popełnię na komputerze jakiś błąd w pisowni,to prawie cały tekst usuwam i piszę od nowa. Moja koleżanka z obozu mówiła takie rzeczy przez sen,że można było pęknąć. Ludzie,uciekajcie! Zamknijcie drzwi i okna,a po chwili dodała: Mmm... kotleciki z McDonald'uNastępnego dnia kiedy jej to powiedziałyśmy,sama z siebie się śmiała. | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania Wto Lut 28, 2012 8:09 am | |
| 1. Ja robię tak, że najpierw drapię kosmyk włosów, potem rysuję serce palcem i piszę na nim "kurczaki" (oczywiście wirtualnie), a dopiero potem gryzę paznokcie 2. Jem po 3 lizaki na lekcji 3. Przez sen notorycznie mówię: jakiś początek, np. pleśń się zrobiła na suficie, a potem zawsze "o cholera, przepraszam za cholerę" XD. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nasze śmieszne zachowania | |
| |
|
| |
| Nasze śmieszne zachowania | |
|