| Gry - w co gracie? | |
|
+32Calma Asiaa. gwiazda2002 Majka Aglyss zαbαvεcкαα koniara25000 Fi Fi lilusia wierszownik Sathilia Clue daisy10092 katty88888 Annormal. Ejli Sabula ZetkaEmka xTikTakx amorkowa Linea2010 Aki Bartol676 ana0000000000 Philipek bibi666689 Nevarra hanka1998 Pati...xd Mirelle Guzik Sweet Rabbit 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Gry - w co gracie? Czw Gru 29, 2011 1:42 am | |
| Nie chodzi mi o internetowe, tylko z niego pobrane lub z płyty. Pogadajmy o nich! Może znajdziesz pomoc? Jak coś zrobić? Tak więc ja gram w:
* "Stajnia Marzeń - Zimowy Rajd" - dopiero kupiona razem z gazetką 'W siodle". Ostatnio się zagubiłam, ale odkryłam klub jeździecki :3 Ile potem musiałam chodzić, by poszukać stajni...
* "Świat Kucyków" - super gra, grałam w nią jeszcze gdy nie miałam neta. Choć potem, nie chciało się załadować i po pięciu latach dopiero odinstalowałam i zainstalowałam od nowa - chodzi :3
* "Planet Horse Demo" - można ją za darmo pobrać na gry.pl
I wiele innych, ale to głównie. | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Gru 29, 2011 2:05 am | |
| Hmmm, ja gram w: The Sims 2 + dodatki-nałogowo gram w Simsy! xD Mam wszystkie dodatki i akcesoria, część kupiona a część pożyczana od kuzynki The Sims 3 + dodatki-nałogowo gram Sims 3! xD Mam do tego dwa dodatki "Kariera" i "Po zmroku". SPORE-w to też gram nałogowo xD Tworzę własną "rasę" potworka, pływam po morzu, później wychodzę na ląd, mam fazę cywilizacji i lecę w kosmos Ogólnie bardzo lubię tę grę ^^ Minecraft-wielbię tę grę! Buduję miasta, rzeki, budynki itp. Mogę być na swoim świecie lub na trybie on-line, kiedyś nawet miałam własny server z kolegami z bloku xD I gry pobrane z internetu, które są w trybie "on-line": League of Legends-gram w to z moją przyjaciółką i przyjacielem z klasy xD Tzn. oni grają częściej mi się nie chce xD Metin2-w to też gram z kolegami z podwórka xD Tzn. oni grają częściej, bo mi się nie chce xD No i to chyba wszystko ; pp Aha no i czasem gram z bratem i jego kolegami w Counter-Strike xD | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Gru 29, 2011 2:36 am | |
| Mam baardzo dużo gier o koniach - wszystkie wyżej wymienione i jeszcze kilka. Nie mam tylko Zimowego Rajdu. Fajne to jest ? To jest z tym numerem 'W siodle', cena ta co zwykle, czy droższe? | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Gru 29, 2011 3:27 am | |
| To teraz ja się pochwale:
-The Sims 2 - mam wszystkie dodatki i akcesoria. -The Sims 3 - mam wszystkie dodatki i i chyba brakują mi tylko dwa akcesoria. Ale guzik ma racje, ta gra to nałóg. -The Sims Średniowiecze - mam tylko podstawę i jakoś nie kusi mnie na kupienie dodatku "Piraci i Bogaci". -Laura Hobby Mistrzyni Jazdy Konnej - przeszłam całe -Stajnia Marzeń: Wiosenna Przygoda - przeszłam całą -Stajnia Marzeń: Letnie Zawody - przeszłam całą -Stajnia Marzeń: Jesienny Galop - nie przeszłam -Stajnia Marzeń: Zimowy Rajd - brakuje trochę aby przejść całą -Planet horse - mam tego pełną wersje i przeszłam całą -Kocham konie 2 - przeszłam całą (strasznie prosta) -LastChaos - to jest podobne do Metina -Metin2 - muszę od nowa pobrać bo nie chce mi się włączyć -Marine Park Empire: Zoo i Oceanarium - gram czasami -Zoo Tycoon 2 - nie chce mi się teraz włączyć -Stronghold - mam tylko jedynkę, dostałam od wuja dawno temu. -Konie i kucyki: Jeżdżę Konno - nie chce mi się przechodzić -Konie i kucyki: Najlepsi przyjaciele - rzadko gram w to -Opowieści z Narnii - jeszcze od 2 lat nie mam rozpakowane, dostałam od wujka na Boże Narodzenia 2 lata temu. W jednym pudełku są dwa pudełka (tytułów nie chce mi się sprawdzać). Jakoś nie ciągnie mnie do zagrania.
Jeszcze jakieś mam ale nie pamiętam tytułów.
Ostatnio zmieniony przez Pati...xd dnia Czw Gru 29, 2011 3:29 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Gru 29, 2011 3:28 am | |
| Stajnia Marzeń- Wiosenna przygoda- może byc, bo nie jest nudna, ale grafika i trudnośc zadań są na dosyc niskim poziomie... Wildlife Park 2- gra, w której budujesz i zarządzasz własnym zoo. Potrafię nad tym siedziec godzinami Zoo Tycoon 2- Marine Mania demo- i znowu siedzę przed ekranem i zarządzam zoo. Mogę trenowac orki i delfiny do pokazów i takie tam... Grand Theft Auto- San Andreas- hah! I tu mnie macie... Siedzę godzinami przed ekranem i zabijam ludzików xD
No to tylko kilka, ale najczęściej przeze mnie używane x3 | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Pią Gru 30, 2011 1:44 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 2:32 am | |
| Pati - co do Zimowego rajdu wiesz jak się konia karmi? bo karmię sianem, karmię a on nic xD Tylko je a pasek stoi... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 3:03 am | |
| - Sweet Rabbit napisał:
- Pati - co do Zimowego rajdu wiesz jak się konia karmi? bo karmię sianem, karmię a on nic xD Tylko je a pasek stoi...
Może spróbuj zając się końmi ze stadnin? U mnie to działało | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 3:05 am | |
| Wiem. Karmię właśnie tym sianem, i raz mojego spróbowałam marchewką. I nadal stoi ;P | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 4:04 am | |
| - Sweet Rabbit napisał:
- Pati - co do Zimowego rajdu wiesz jak się konia karmi? bo karmię sianem, karmię a on nic xD Tylko je a pasek stoi...
Może błąd gry. Ja siano kupuję w sklepie i daję koniowi, to pasek się zwiększa. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 5:40 am | |
| Ostrzegam, że lista jest długa 1. My Horse and Me 2. My Horse and Me 2 3. Imagine Champion Rider (Laura Hoby Mistrzyni jazdy konnej - mam wersję ang i pl) 4. Riding Star 2 (Riding Star: Deviens Championne d'Equitation) 5. Riding Star 3 6. Horse racing Manager 7. Horse Racing Manager 2 (niestety wersja francuska; widział ktoś gdzieś kiedyś zangielszczenie?) 8. Horsez 9. Horsez 2 10. Pippa Funnel the stud farm inheritance (Horsez: odziedziczona stadnina - ang i pl) 11. Ride! Equestrian Simulation 12. Lucinda Green's Equestrian Challenge 13. Champion Dreams: First to ride 14. Horse Life 2 (Ellen Whitakers Horse Life) 15. Racing Horse Tycoon 16. Star Stable: Spring Riders (Stajnia Marzeń - Wiosenna Przygoda) 17. Star Stable: Summer Riders (Stajnia Marzeń - Letnie Zawody) 18. Star Stable Autumn Riders (Stajnia Marzeń - Jesienny Galop) 19. Star Stable: Winter Riders (Stajnia Marzeń - Zimowy Rajd) 20. Pippa Funnel Ranch Rescue 21. Frankie dettori racing (Melbourne Cup Challenge) 22. Let's Ride: Friends Forever (Konie i kucyki - najlepsi przyjaciele) 23. Cheval Academie 24. Saddle Up with Pippa Funnell 25. My Riding Stables 26. Bella Sara 27. Barbie Horse Adventures Mystery Ride (Barbie Zawody Jeździeckie - Tajemnicza Przejażdżka) 28. Pony Luv 29. Barbie Riding Club 30. Rider's World: Competition (3 gry w jednym: I want to ride, I want to race, I want to jump) 31. Saddle up time to ride 32. Let's Ride: Silver Buckle stables 33. Wesołe Ranczo 34. Wildlife park 2: Świat koni 35. Secret of Magic Crystals 36. Mustang z Zielonej Doliny 37. Akademia Jazdy Konnej 3D (Jump & Ride: Riding Academy) 38. Apassionata - A Passionate Horse Show 39. Barbie Horse Adventures - Riding Camp 40. Dein erstes Pferd 41. Pony Friends 2 42. Starshine Legacy 1 (Starshine Tajemnica Gwiezdnych Jeźdźców) 43. Starshine Legacy 2 (Starshine - Tajemnica Sosnowego Wzgórza) 44. Starshine Legacy 3 45. Starshine Legacy 4 46. The saddle club: Willowbork stables Tyle z "kopytnych". A z pozostałych: - Heroes of Might and Magic (od części pierwszej do piątej, większość dodatków też mam) - The Elder Scrols (Morrowind + dodatki, Oblivion + dodatki, Skyrim tez kupię jak cena trochę znormalnieje a sama gra zostanie wydana już w wersji poprawionej) - Gothic (wszystkie 3 części) - obie części Baldur's Gate, obie Icewind Dale, dwie Neverwinter Nights - Need For Speed (Underground 1 i 2, Most Wanted, Carbon, Undercover, popoluję jeszcze za Hot Pursuit i może Run) - Fable - Spore - Vampire The Masquerade Bloodlines - Wiedźmin (dokupić dwójkę do kompletu ) - Legend Hand of God - Myst (3 części) - Sacred - Dungeon Siege - Disciples II - Black & White (1 i 2) I jeszcze naprawdę masę innych | |
|
| |
bibi666689 Raczkujący
Liczba postów : 91 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Gru 31, 2011 5:47 am | |
| - Gothic 3 (1 i 2 już przeszłam) - GTA2 - Far Cry - Wiedźmin - Minecraft - Metin2 - The Sims3 - Neverwinter nights2 - Stajnia Marzeń - Zimowy Rajd: Sweet Rabbit - Pasek stoi? U mnie od siana zawsze wzrasta. Gierka ogólnie fajna tylko nie wyrabiam na zakrętach na szlaku który jest na szczycie góry. A z zawodów najbardziej lubię skoki przez przeszkody. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sro Sty 04, 2012 10:02 am | |
| Gry na PC w które aktualnie gram,wymieniam tylko częśc: -Stajnia marzeń Zimowy Rajd -Planet Horse -Jeżdżę konno -Kocham konie 1 -Kocham konie 2 -The Sims 3 ( wszystkie części ) -The Sims 2 ( wszystkie części ) Gry na Play Station 3 : -Harry Potter i Książe Półkrwi -Harry Potter i Instygnia Śmierci ( aktualnie się trudzę,bo nie umiem przejśc ) -Champions Sports -Little Planet -Dance Star Party -Sport Avtive 2 Sweet Rabbit-pewnie karmisz konia sianem od stadniny? Od tego Ci nigdy nie wzrośnie,musisz kupic w sklepie. Jak na 7,99 zł to gra bardzo fajna ( mam na myśli Stajnię Marzeń ) Przeszłam ją całą. Osobiście magazynu ,,W siodle" nie ubóstwiam,nic ciekawego tam nie ma. | |
|
| |
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sro Sty 04, 2012 10:17 am | |
| Howrse, The Sims 3 mam tylko dodatek Zwierzaki. | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sro Sty 04, 2012 11:14 am | |
| Już jeden raz kupiłam marchewkę, dałam i nadal stała ;( | |
|
| |
Bartol676 Już coś wie
Liczba postów : 118 Dołączył : 26/05/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sro Sty 04, 2012 1:16 pm | |
| Dłuuuuuga jest ta lista Ale napiszę w co GŁÓWNIE gram Najgłówniej, najczęściej i najdłużej Minecraft, wszystkie części The Sims 2 i 3, wszystkie Need for Speed'y, Wyścig po obrazy mistrzów (niezła gierka-zwłaszcza dla zainteresowanych XIX i XX wiecznym życiem na świecie) oraz Fifa i Fifa Manager, posiadam wszystkie części od drugiej wydanej (Fifa02) : D | |
|
| |
bibi666689 Raczkujący
Liczba postów : 91 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sro Sty 04, 2012 2:30 pm | |
| Sweet Rabbit - od marchewki pasek chyba nie wzrasta bo to tylko dodaje +10 siły na 2 minuty - musisz kupi siano w sklepie ono jest po 10 monet - bo za stadniny jak dasz to rzeczywiście pasek stoi nietknięty | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 12:13 am | |
| - guzikova napisał:
- Hmmm, ja gram w:
The Sims 2 + dodatki-nałogowo gram w Simsy! xD Mam wszystkie dodatki i akcesoria, część kupiona a część pożyczana od kuzynki The Sims 3 + dodatki-nałogowo gram Sims 3! xD Mam do tego dwa dodatki "Kariera" i "Po zmroku". SPORE-w to też gram nałogowo xD Tworzę własną "rasę" potworka, pływam po morzu, później wychodzę na ląd, mam fazę cywilizacji i lecę w kosmos Ogólnie bardzo lubię tę grę ^^ Minecraft-wielbię tę grę! Buduję miasta, rzeki, budynki itp. Mogę być na swoim świecie lub na trybie on-line, kiedyś nawet miałam własny server z kolegami z bloku xD I gry pobrane z internetu, które są w trybie "on-line": League of Legends-gram w to z moją przyjaciółką i przyjacielem z klasy xD Tzn. oni grają częściej mi się nie chce xD Metin2-w to też gram z kolegami z podwórka xD Tzn. oni grają częściej, bo mi się nie chce xD No i to chyba wszystko ; pp Aha no i czasem gram z bratem i jego kolegami w Counter-Strike xD Guzikova - widać gramy w te same gry xD Tylko z simów (3) mam podróże i zwierzaki =3 | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 2:02 am | |
| Jupi! Mam Skyrima (co prawda tylko pożyczony razem z kontem na Steam ale co tam, własnego też się dorobię) Więc wybaczcie częstą nieobecność, szlajam się po dogach gdzieś między Białą Granią, Makartem, a Hrotgarem xD Swoją drogą koniki super, szkoda tylko że nadmiernie bojowe (aktualny cel: zdobyć Cienistego) | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 5:45 am | |
| | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 7:13 am | |
| Minecraft Wszystkie części Pottera Sims 2 i 3 Turok (nie ma to jak ganianie za dinozaurami z nożem *---*) Tomb Raider wszystkie części Shaiya Rappelz League of Legends Kocham Konie Starstable wszystkie części | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 9:43 am | |
| Zrobicie zrzutkę ekranu z simów? Bo myślę, że mogłabym sobie kupić za własne pieniążki - mama za nic w życiu mi nie kupi xD Chciałabym mieć ten dodatek ze zwierzaczkami | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 9:58 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 10:03 am | |
| Ja chcę to mieć A jak się jest koniem [bo podobno można] to ma się swego właściciela? Zwierzaki to o ile się nie mylę to jest pies, kot i... Qń, tak? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Czw Sty 05, 2012 10:44 am | |
| Tak,zajmujesz się wszystkimi zwierzętami jakie masz oraz simami. Nie tylko. Są różnego rodzaju gady i płazy,np. jaszczurki,węże,żółwie. Z zwierząt domowych jest koń,pies,kot,świnka morska oraz ptaki. Bardzo wiele tego jest,jak kupisz to sama się przekonasz. | |
|
| |
Bartol676 Już coś wie
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Pią Sty 06, 2012 9:07 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Tak,zajmujesz się wszystkimi zwierzętami jakie masz oraz simami.
Nie tylko. Są różnego rodzaju gady i płazy,np. jaszczurki,węże,żółwie. Z zwierząt domowych jest koń,pies,kot,świnka morska oraz ptaki. Bardzo wiele tego jest,jak kupisz to sama się przekonasz. Jest jednorożec, lub pegaz, nie pamiętam x D | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Pią Sty 06, 2012 6:24 pm | |
| Hm, dlaczego nic nie wiem o tym watku? Ja glownie: - Minecraft (sporo osob w to gra z ZM. Ja przede wszystkim dla przyjemnosci, nie gralam jeszcze na serverze, nie moge sie zebrac) - The Sims 3 Zwierzaki - zawsze konie robie - Mount&Blade - w skrocie, jestes wojownikiem, rekrutujesz wojsko i dolaczasz sie do jakiegos krolestwa (ja zazwyczaj wybieralam Chanat Khergicki) i robi sie wszystko, by pokonac inne i aby wszystkie miasta i wioski nalezaly do tego krolestwa. A potem sie od niego odlaczalo i samemu podbijalo podczas walki mozna jechac na koniu (lubilam z lanca jechac ) i strzelac z luku/kuszy albo machac mieczem. Byla tez mozliwosc walki na pieszo, ale lanca nie dawala juz takiego kopa - Gothic (ale juz nie pamietam ktora czesc XD, chyba 3) ale to daaawno. Pamietam ze tam smoki byly do pokonania. - Stronghold Crusader - ostatnio przy instalowaniu wyskoczyl blad, musze sie zadowolic Demowka... Gra wspaniala, a szczegolnie wybieranie sobie przeciwnikow. - Need For Speed Underground 2 - od czasu do czasu wlacze, mialam tez Undercover (czy jakos tak, w kazdym badz razie nie mam juz.) - Zoo Tycoon - haha, po prostu lubie takie gry. Kocham to jak pingwin zjada zyrafe XD - Counter-Strike - mialam ogromneeego fiola! Teraz mi sie grafika poprzestawiala uwielbialam grac na ZombieModzie, mialam jeden ulubiony serv ale admini pokopali i zepsuli.... I przerzucilam sie na GunGame az mi sie znudzilo. I jeszcze kilka innych gier, ale nie bede wymieniac, bo gram okazyjnie. W Spore gralam u kuzyna, Prince of Persia u braci ciotecznych i Metina u nic widzialam. I inne co nawet nie pamietam ze gralam | |
|
| |
Bartol676 Już coś wie
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Sty 07, 2012 1:42 am | |
| I bym zapomniał-gram często w Heroes, II, III, IV, lub V : D | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Sty 07, 2012 3:15 am | |
| - nadia.amorek napisał:
- Zoo Tycoon - haha, po prostu lubie takie gry. Kocham to jak pingwin zjada zyrafe XD Haha! To jest najlepsze jak pingwin zabija wszystkich xD | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Sty 07, 2012 3:18 am | |
| Aaaa ! Zoo Tycon! <3 Matkoo, pamiętam jak miałam tę grę i wypuściłam krokodyla na wolność i zjadał ludzi | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gry - w co gracie? | |
| |
|
| |
| Gry - w co gracie? | |
|