Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gry - w co gracie? | |
|
+32Calma Asiaa. gwiazda2002 Majka Aglyss zαbαvεcкαα koniara25000 Fi Fi lilusia wierszownik Sathilia Clue daisy10092 katty88888 Annormal. Ejli Sabula ZetkaEmka xTikTakx amorkowa Linea2010 Aki Bartol676 ana0000000000 Philipek bibi666689 Nevarra hanka1998 Pati...xd Mirelle Guzik Sweet Rabbit 36 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Pon Lut 27, 2012 7:37 am | |
| Ja gram na GSM (pl.gosupermodel.com) Poza tym oczywiście w howrse i na gry.pl | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 07, 2012 7:31 am | |
| Bubble Bobble - fajna gra - smoczki Sammy Suricate - czasem zagram Stajnia marzeń - zimowy Rajd - już mi się nudzi nie mogę przejść wyścigu Metin2 - nie często gram Aqua Digger - fajna gra o muszelce Wizard101 - Polecam super gra do pobrania Na serio polecam !
| |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 07, 2012 9:43 am | |
| | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 07, 2012 9:48 am | |
| | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 07, 2012 10:00 am | |
| U mnie ostatnio doszedł Counter Strike 1.6 x3 | |
| | | Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 07, 2012 5:21 pm | |
| world of warcraft | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Nie Kwi 08, 2012 4:55 am | |
| | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Wto Kwi 10, 2012 2:45 am | |
| - koniara1237 napisał:
- The Sims 3 zwierzaki ;]
Wstyd się przyznać (z racji wieku ), ale po przedwczorajszej wymianie laptopa z ośmioletniego złomu na aktualne cudo techniki wciągnęłam się właśnie w Simsy 3 - Zwierzaki. Zainstalowałam je, by sprawdzić, czy pójdą, a że poszły - zostały W sumie w tej grze skupiam się głównie na koniskach. Lubię eksperymentować, jaki maluch urodzi się z różnych rodziców Pewnie zapał szybko mi przejdzie, niemniej aktualnie dobrze się przy Simsach bawię. I, szczerze, wolę ostatnio pograć w ruszające się, wirtualne zwierzaczki, niż użerać się z Owilentem... z tego tytułu (między innymi) howrse odeszło mi w cień. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad zawieszeniem gry. Cóż, pożyjemy, zobaczymy... A tak w ogóle, z ciekawości - jeśli mam Zwierzaki i zainstalowałabym Podróże, czy jak to się zwie, Zwierzaki przepadają? Można wybrać tylko jeden dodatek? Czy można je na siebie "nałożyć"? | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Wto Kwi 10, 2012 2:58 am | |
| - Malto napisał:
- koniara1237 napisał:
Wstyd się przyznać (z racji wieku ), ale po przedwczorajszej wymianie laptopa z ośmioletniego złomu na aktualne cudo techniki wciągnęłam się właśnie w Simsy 3 - Zwierzaki. Zainstalowałam je, by sprawdzić, czy pójdą, a że poszły - zostały W sumie w tej grze skupiam się głównie na koniskach. Lubię eksperymentować, jaki maluch urodzi się z różnych rodziców
Pewnie zapał szybko mi przejdzie, niemniej aktualnie dobrze się przy Simsach bawię. I, szczerze, wolę ostatnio pograć w ruszające się, wirtualne zwierzaczki, niż użerać się z Owilentem... z tego tytułu (między innymi) howrse odeszło mi w cień. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad zawieszeniem gry. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...
A tak w ogóle, z ciekawości - jeśli mam Zwierzaki i zainstalowałabym Podróże, czy jak to się zwie, Zwierzaki przepadają? Można wybrać tylko jeden dodatek? Czy można je na siebie "nałożyć"? Kocham ta grę Grałam,ale teraz nie wiem co się stało ale jej nie ma.Ale jeszcze raz się zainstaluję Nie,nie przepadają Ja w dwójce miałam chyba z 9 dodatków xD | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Wto Kwi 10, 2012 3:12 am | |
| - koniara1237 napisał:
- Malto napisał:
- koniara1237 napisał:
Wstyd się przyznać (z racji wieku ), ale po przedwczorajszej wymianie laptopa z ośmioletniego złomu na aktualne cudo techniki wciągnęłam się właśnie w Simsy 3 - Zwierzaki. Zainstalowałam je, by sprawdzić, czy pójdą, a że poszły - zostały W sumie w tej grze skupiam się głównie na koniskach. Lubię eksperymentować, jaki maluch urodzi się z różnych rodziców
Pewnie zapał szybko mi przejdzie, niemniej aktualnie dobrze się przy Simsach bawię. I, szczerze, wolę ostatnio pograć w ruszające się, wirtualne zwierzaczki, niż użerać się z Owilentem... z tego tytułu (między innymi) howrse odeszło mi w cień. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad zawieszeniem gry. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...
A tak w ogóle, z ciekawości - jeśli mam Zwierzaki i zainstalowałabym Podróże, czy jak to się zwie, Zwierzaki przepadają? Można wybrać tylko jeden dodatek? Czy można je na siebie "nałożyć"? Kocham ta grę Grałam,ale teraz nie wiem co się stało ale jej nie ma.Ale jeszcze raz się zainstaluję Nie,nie przepadają Ja w dwójce miałam chyba z 9 dodatków xD E... czyli można się wybrać konno na Bahamy? | |
| | | bibi666689 Raczkujący
Liczba postów : 91 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 14, 2012 12:48 pm | |
| ostatnio przeszłam Far Cry teraz zaczęłam grac w Medal of honor | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 14, 2012 12:57 pm | |
| Ja tam jeżdżę na przeglądarkowych. Zakochałam się w trzech grach: -School Flirting Game -Oriental Flirting Game -Sinta Z czego Sintę po prostu wielbię. Fajne są też gry Ogień i Woda. | |
| | | Ew3linka Raczkujący
Nick w grze : Ew3linka Liczba postów : 83 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 14, 2012 1:33 pm | |
| Ja gram w simsy xD 3 + dodatki (zostań gwiazdą, wymarzone podróże, pokolenia, nocne życie) i zamierzam sobie jeszcze dokupić zwierzaki Oprócz tego grywałam w Lineage II polecam serwer Elcardia, Graveland.pl świetna gra mmorpg the elder scrolls v skyrim kolejna świetna gierka polecam do przejscia gildię złodzieji oraz mroczne bractwo są najciekawsze Twierdza Krzyzowiec, Deluxe | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Gry - w co gracie? Sob Kwi 14, 2012 2:08 pm | |
| - Cytat :
- the elder scrolls v skyrim kolejna świetna gierka polecam do przejscia gildię złodzieji oraz mroczne bractwo są najciekawsze Smile
Dodaj jeszcze że Cienisty przeuroczy, przynajmniej konkretny kawał koniska a nie to wychudzone coś z Obka xD Ja póki co trochę na odwyku, co prawda skyrimka nie odinstalowałam,a le pozbyłam się ikonki z pulpitu coby tak nie kusiło. I zapycham się ścigałeczką Nail'd. A poza tym coby było tematycznie, czyli końsko - Riding Star 3. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gry - w co gracie? | |
| |
| | | | Gry - w co gracie? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|