Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Gry - w co gracie?

Go down 
+32
Calma
Asiaa.
gwiazda2002
Majka
Aglyss
zαbαvεcкαα
koniara25000
Fi Fi
lilusia
wierszownik
Sathilia
Clue
daisy10092
katty88888
Annormal.
Ejli
Sabula
ZetkaEmka
xTikTakx
amorkowa
Linea2010
Aki
Bartol676
ana0000000000
Philipek
bibi666689
Nevarra
hanka1998
Pati...xd
Mirelle
Guzik
Sweet Rabbit
36 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

Gry - w co gracie? - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 7:37 am

Ja gram na GSM (pl.gosupermodel.com)

Poza tym oczywiście w howrse i na gry.pl Very Happy
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 7:31 am

Bubble Bobble - fajna gra - smoczki
Sammy Suricate - czasem zagram
Stajnia marzeń - zimowy Rajd - już mi się nudzi nie mogę przejść wyścigu
Metin2 - nie często gram
Aqua Digger - fajna gra o muszelce
Wizard101 - Polecam super gra do pobrania Na serio polecam !
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 9:43 am

W simsy . :3
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 9:48 am

Ja preferuję PBF :3
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 10:00 am

U mnie ostatnio doszedł Counter Strike 1.6 x3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 07, 2012 5:21 pm

world of warcraft Wink
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 4:55 am

The Sims 3 zwierzaki ;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 2:45 am

koniara1237 napisał:
The Sims 3 zwierzaki ;]
Wstyd się przyznać (z racji wieku Razz ), ale po przedwczorajszej wymianie laptopa z ośmioletniego złomu na aktualne cudo techniki wciągnęłam się właśnie w Simsy 3 - Zwierzaki. Zainstalowałam je, by sprawdzić, czy pójdą, a że poszły - zostały Laughing W sumie w tej grze skupiam się głównie na koniskach. Lubię eksperymentować, jaki maluch urodzi się z różnych rodziców Laughing

Pewnie zapał szybko mi przejdzie, niemniej aktualnie dobrze się przy Simsach bawię. I, szczerze, wolę ostatnio pograć w ruszające się, wirtualne zwierzaczki, niż użerać się z Owilentem... z tego tytułu (między innymi) howrse odeszło mi w cień. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad zawieszeniem gry. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...

A tak w ogóle, z ciekawości - jeśli mam Zwierzaki i zainstalowałabym Podróże, czy jak to się zwie, Zwierzaki przepadają? Można wybrać tylko jeden dodatek? Czy można je na siebie "nałożyć"?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 2:58 am

Malto napisał:
koniara1237 napisał:
The Sims 3 zwierzaki ;]
Wstyd się przyznać (z racji wieku Razz ), ale po przedwczorajszej wymianie laptopa z ośmioletniego złomu na aktualne cudo techniki wciągnęłam się właśnie w Simsy 3 - Zwierzaki. Zainstalowałam je, by sprawdzić, czy pójdą, a że poszły - zostały Laughing W sumie w tej grze skupiam się głównie na koniskach. Lubię eksperymentować, jaki maluch urodzi się z różnych rodziców Laughing

Pewnie zapał szybko mi przejdzie, niemniej aktualnie dobrze się przy Simsach bawię. I, szczerze, wolę ostatnio pograć w ruszające się, wirtualne zwierzaczki, niż użerać się z Owilentem... z tego tytułu (między innymi) howrse odeszło mi w cień. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad zawieszeniem gry. Cóż, pożyjemy, zobaczymy...

A tak w ogóle, z ciekawości - jeśli mam Zwierzaki i zainstalowałabym Podróże, czy jak to się zwie, Zwierzaki przepadają? Można wybrać tylko jeden dodatek? Czy można je na siebie "nałożyć"?
Kocham ta grę Very Happy Grałam,ale teraz nie wiem co się stało ale jej nie ma.Ale jeszcze raz się zainstaluję Very Happy
Nie,nie przepadają Wink Ja w dwójce miałam chyba z 9 dodatków xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostWto Kwi 10, 2012 3:12 am

koniara1237 napisał:
Malto napisał:
koniara1237 napisał:
The Sims 3 zwierzaki ;]

Kocham ta grę Very Happy Grałam,ale teraz nie wiem co się stało ale jej nie ma.Ale jeszcze raz się zainstaluję Very Happy
Nie,nie przepadają Wink Ja w dwójce miałam chyba z 9 dodatków xD
E... czyli można się wybrać konno na Bahamy? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
bibi666689
Raczkujący
bibi666689

Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 12:48 pm

ostatnio przeszłam Far Cry teraz zaczęłam grac w Medal of honor
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 12:57 pm

Ja tam jeżdżę na przeglądarkowych. Zakochałam się w trzech grach:
-School Flirting Game
-Oriental Flirting Game
-Sinta

Z czego Sintę po prostu wielbię. Fajne są też gry Ogień i Woda.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Ew3linka
Raczkujący
Ew3linka

Nick w grze : Ew3linka
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 1:33 pm

Ja gram w simsy xD 3 + dodatki (zostań gwiazdą, wymarzone podróże, pokolenia, nocne życie) i zamierzam sobie jeszcze dokupić zwierzaki Wink

Oprócz tego grywałam w Lineage II polecam serwer Elcardia, Graveland.pl świetna gra mmorpg
the elder scrolls v skyrim kolejna świetna gierka polecam do przejscia gildię złodzieji oraz mroczne bractwo są najciekawsze Smile
Twierdza Krzyzowiec, Deluxe
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 2:08 pm

Cytat :
the elder scrolls v skyrim kolejna świetna gierka polecam do przejscia gildię złodzieji oraz mroczne bractwo są najciekawsze Smile
Dodaj jeszcze że Cienisty przeuroczy, przynajmniej konkretny kawał koniska a nie to wychudzone coś z Obka xD

Ja póki co trochę na odwyku, co prawda skyrimka nie odinstalowałam,a le pozbyłam się ikonki z pulpitu coby tak nie kusiło. I zapycham się ścigałeczką Nail'd. A poza tym coby było tematycznie, czyli końsko - Riding Star 3.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gry - w co gracie?   Gry - w co gracie? - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Gry - w co gracie?
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» W jakie gry gracie?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: