Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Czw Sty 05, 2012 11:51 am | |
| koń nazywa się Starlight, jest czystym andaluzem z 9 gwiazdkami (to wałach). Czy warto dac mu full bonusów aby sprzedac go za dużo pieniędzy (w Equus, bez kuponów)? Ile byście za niego zapłacili? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Czw Sty 05, 2012 12:01 pm | |
| link by się przydał... Ludzie są leniwi | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Czw Sty 05, 2012 12:35 pm | |
| Kliknij i zobacz konika. Avrenko jak widać nie każdy | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Czw Sty 05, 2012 12:36 pm | |
| Znalazłam konika: Kliczek xD
Ja bym dała na sprzedaże za... hmm... ze 20 000 Eq maximum! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Czw Sty 05, 2012 2:03 pm | |
| Patrząc na um - mogłabyś sprzedać za 40tys dla Cherry_Suprise Patrząc na bezpośrednie, najtańszy koń z um ponad 500 kosztuje 55tys. Więc jakbyś wystawiła za 50tys jest jakaś szansa na sprzedanie... Na GP nikt go nie kupi, bo luzytany lepsze, więc nie warto dawać mu rzeczy Jako andaluza z takim PG może poszedłby za 40-50 tys ale ryzykowne, bo wałach... Raczej um jest jego główną zaletą. Możesz spróbować wystawić za 50 tys i poczekać 2 dni. Jak nikt nie kupi, wystaw drugi raz o 1 tys taniej. I potem co dzień obniżaj. Jak nikt nie kupi i dojdziesz do 40 - wystaw dla Cherry. Albo od razu dla niej za 40tys jeśli zależy ci na szybkiej kasie | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? Pią Sty 06, 2012 12:57 am | |
| Ja mogę kupić takiego za 43 tys. eq |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? | |
| |
| | | | Czy warto dać temu koniowi dużo bonusów, żeby sprzedać go za dużo pieniędzy? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|