Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jakość lekcji w OJ | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kuciap Już coś wie
Liczba postów : 141 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Jakość lekcji w OJ Pią Sty 06, 2012 9:00 pm | |
| - Pomoc w grze napisał:
- Cena lekcji zależy od prestiżu twojego ośrodka, liczby instruktorów (potrzebujesz jednego instruktora na każde trzydzieści boksów), zdrowia oraz poziomu ujeżdżenia zakwaterowanych koni.
- Zakładka 'lekcje' w OJ napisał:
- Cena lekcji jest liczona na podstawie prestiżu twojego ośrodka oraz poziomów zdrowia i ujeżdżenia koni zamieszkujących u ciebie.
Niektóre konie się zmieniają, te pozostające dłużej cały czas są rozwijane (w tym ujeżdżanie), prestiż OJ waha się kilka % w jedną lub w drugą stronę, instruktorów mam dwóch (czyli nawet o jednego za dużo). A jakość lekcji ciągle się nie zmienia i jak obserwuję od jakiegoś czasu, to ciągle wynosi 75%. Jeśli więc wszystkie czynniki, które niby mają wpływać na lekcje się zmieniają, to jakim cudem one same pozostają na niezmienionym poziomie? Czy ten opis w grze to po prostu ściema, a zależy to całkiem od czegoś innego? Mój ośrodek: Nad szemrzącym potokiem (nie patrzeć na opis, niezmieniany od chwili powstania ) | |
| | | zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Jakość lekcji w OJ Sob Sty 07, 2012 2:25 am | |
| Możesz zwiększyć minimalny poziom umiejętności, wtedy konie prawdopodobnie będą miały lepsze ujeżdżenie choć nie wiem na pewno.. Spróbować nie zaszkodzi | |
| | | annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: Jakość lekcji w OJ Sro Sty 11, 2012 2:11 pm | |
| Z moich obserwacji wynika, że największy wpływ na poziom ujeżdżenia u koni nieboskich zakwaterowanych w OJ. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jakość lekcji w OJ | |
| |
| | | | Jakość lekcji w OJ | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|