Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sugestia- nowy temat | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Trafia Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 12/04/2011
| Temat: Sugestia- nowy temat Sro Kwi 13, 2011 12:52 pm | |
| Hej. Tak sobie myślę, że możnaby założyć nowy tytuł w dziale "Gra" o nazwie "Petycje i bannery". Nie zauważyłam czegoś takiego na forum. (może po prostu już ślepnę? ) Gracze mogliby tam wstawiać swoje bannery żeby więcej osób je zobaczyło, bo na prezentacjach niewiele osób je zauważa. Gracze mogliby też tworzyć petycje np. z prośbą o ponowne wprodzenie CP i zbierali podpisy graczy, a potem pisali o tym do administracji gry. Ja właśnie jestem w trakcie szykowania banneru o co tygodniowym losowaniu boskich koni oddawanych do schroniska, ale to jeszcze top secret. Pozdro. | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Czw Kwi 21, 2011 12:54 pm | |
| Szczerze mówiąc, administracja gry ma gdzieś wszystkie petycje. Dużo ich już było.
Ale pomysł z bannerami może przejść. Sama bym może coś zrobiła.
Ale wspólny temat "Petycje i bannery" a pewno nie, bo to dwie skraje rzeczy. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Czw Kwi 21, 2011 1:47 pm | |
| Według życzenia temat założony, choć wg mnie mija to się z celem. Szefostwo Howrse nas olewa, robią co chcą i nie oglądają się na graczy. Te konie wędrowne to przykrywka do paskudnych zmian na naszą niekorzyść. Mam już pomału tego dosyć. | |
| | | Trafia Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 12/04/2011
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Pią Kwi 22, 2011 3:46 am | |
| Co do petycji to nieprawda, że administratorzy to olewają. Powstała petycja o założenie wątku na forum wydarzenia o jednorożcach- został założony. Była petycja o łatwiejszym rozmnażaniu jednorożców- jest szansa 1:5. Niektóre pomysły (jak np. zdobywanie boskich koni w UFO) rzeczywiście mają małe prawdopodobieństwo rozważenia ich. Ale spróbować nie zaszkodzi. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Pią Kwi 22, 2011 5:25 am | |
| Petycja w sprawie zwiększenia PG startówek też została wzięta pod uwagę czyli jednak głos większości ma jakieś znaczenie |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Pią Kwi 22, 2011 12:22 pm | |
| - lisiczka napisał:
- Petycja w sprawie zwiększenia PG startówek też została wzięta pod uwagę czyli jednak głos większości ma jakieś znaczenie
Ale to jest nie fair wobec starych graczy. Niestety. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat Pią Kwi 22, 2011 1:39 pm | |
| zgadzam się z tym całkowicie jednak, gdyby nie sprzeciw ogółu to wprowadziliby te zmiany |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sugestia- nowy temat | |
| |
| | | | Sugestia- nowy temat | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|