Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kosz - sugestia :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Kosz - sugestia :) Sob Kwi 23, 2011 8:40 am | |
| Widzę że został już stworzony, może zostałyby tam przeniesione stare, zamknięte tematy.? Np. w "końskim targu" widziałam wiele takich - zamknięte, bo właściciel już sprzedał konia lub znalazł jakiego szukał Taka moja sugestia żeby odrobinę ulepszyć forum, by stało się bardziej przejrzyste | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Kosz - sugestia :) Sob Kwi 23, 2011 8:42 am | |
| Raczej do archiwum takie tematy o zakończonych aukcjach, loteriach - kosz jest dla wiadomości spamujących lub niewłaściwych.
Piszę do Arv w tej sprawie. | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Kosz - sugestia :) Sob Kwi 23, 2011 8:20 pm | |
| Tak, po to zrobiłam Archiwum Te tematy zostaną tam przeniesione. Myślałam o tym od jakiegoś czasu, tylko znowu mi z życia parę dni umknęło i zapuściłam się w postowaniu | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kosz - sugestia :) Sob Kwi 23, 2011 8:35 pm | |
| Arv, Lubel; jeśli będziecie przenosić tematy do archiwum to skończyłam na ofertach pokryć fryzów. Brałam pod uwagę tylko zamknięte wątki. Jeśli nie Wy, to pewnie jutro ja skończę. Ale na dziś oczy mi się kleją Niewiele już do świtu, ale am zamiar być żywa jutro na śniadaniu i obiedzie | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kosz - sugestia :) Nie Kwi 24, 2011 5:13 am | |
| Informacyjnie; dziś zrobiłam konkursy. Reszta jak wrócę, chyba że jednak Arv albo Lubel się tym zajmą?? ;> | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kosz - sugestia :) | |
| |
| | | | Kosz - sugestia :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|