| Sleepwalker Fundation | |
|
+13ardnasak arlyn Asiaa. Aki ZetkaEmka Clockvise Sweet Rabbit sajgon mina stirit1 Rose666 EveDallas Guzik Mikim7 17 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 5:30 am | |
| Rusza fundacja Sleepwalker. Sleepwalker to fundacja, która została stworzona z myślą o początkujących i okradzionych graczach. Pomagamy poprzez sprzedawanie prezentacji, awatarów, koni wyhodowanych specjalnie na potrzeby fundacji oraz gromadzenie przedmiotów z CR, bądź drobnych upominków, które potem przekazujemy graczom. Jeśli masz ochotę pomóc i przekazać cokolwiek na ten cel, bądź zostać wolontariuszem poprzez tworzenie prezentacji oraz awatarów- zapraszamy! Każda para rąk i kopyt się przyda Pytania dotyczące fundacji należy prowadzić do graczy kingazar oraz santusia99, a problemy techniczne i sugestie dotyczące strony do Mikim7. Na start ogłaszamy konkurs, ale więcej o nim na naszej stronie w dziale Nowości. Przejdź już teraz na naszą stronę i rozejrzyj się!Pomagaj, promuj, rozpowiadaj - podaruj kawałek swojego serca!
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Sob Sty 21, 2012 2:09 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 5:42 am | |
| Ja z chęcią dołączę. Napiszę tutaj: - Cytat :
- Warunki, które musi spełnić osoba zapraszana lub zgłaszająca się:
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. 1. Ponad 360 dni, 15 punktów karmy, dostęp do sprzedaży bezpośrednich posiadam. 2. Potrafię. 3. Znam podstawy. 4. Posiadam. 5. Jest przeogromna A w konkursie z chęcią wezmę udział | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 6:20 am | |
| - Cytat :
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym.
Staż - coś koło 70 dni;), karma +3, dostęp mam. Prezentacje - owszem, avatary - też, choć wolę prezentacje;) HTML - większość tak, jak czegoś nie wiem, to od czego jest strona HTML dla zielonych ;} - Wiedza? jest. - Chęci? Też są! I ogólnie mam 6000 eq, pozostałe z poprzedniej akcji - chętnie przekażę | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 6:28 am | |
| - Cytat :
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. 1.Staż 397,19 punktów karmy,dostęp-jest. 2.Są,dodam,że korzystam z Gimpa,PhotoScape'a i Painta z Windows 7 3.Oczywiście,znam. 4.Wiedza jest,nawet za dużo 5.Jakaś chęć się zawsze znajdzie | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 6:37 am | |
| - Cytat :
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. 1.Mam ponad 100 dni stazu 2.Umiem wykonywać 3.Znam 4.Wiedza- dużaaa.gdybym grala na swym ddawnym, starym, skasowanym koncie to mialabym tam 400 dni. 5.Bardzo duża chęć, w części spelniona | |
|
| |
sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 7:30 am | |
| Mhm, z checia pomoge. Moge trenowac konie innym gracza, a kase z tego przeznacze na fundacje. Moze byc? | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 10:02 am | |
| A ja z pokryć mogę troszkę equus dać - ogierek z 410 PG kryje po 200eq, a chętnych klaczek na niego jest mnóstwo | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 11:59 am | |
| 1-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. Jest 2-Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. 3-Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) 4-Posiadanie wiedzy o grze. 5-Chęć pomocy innym. 1.Prawie 200 dni 10 pkt karmy 2. Umiem awatary ruchome i nie ruchome 3. Niezbyt bo nie robię prezek 4.Myslę , że duża 5. Chcę pomagać bo sama zostałam dużo razy oszukana | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 12:04 pm | |
| - Cytat :
Warunki, które musi spełnić osoba zapraszana lub zgłaszająca się: -Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym.
1. 404 dni stażu, 17 punktów Karmy 2. Moim skromnym zdaniem nawet mi wychodzą, chociaż siebie nie da się sprawiedliwie ocenić. Nadal się uczę, ale wiem, jak. 3. Są. I jest do pomocy tata informatyk, jakby czegoś mi zabrakło. <3 4. Obecne. 5. Chociażby po to, żeby w ten sposób odwdzięczyć się kilku naprawdę wspaniałym osobom, które sporo ponad rok temu pomogły mi... Kiedy nie rozumiałam nic i tylko one odwiodły mnie od kasacji konta... Dziękuję. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 12:45 pm | |
| - Cytat :
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. 1. ponad 350 2. prezentacje i avatary - oczywiście 3. yhy 4. jasne 5. o każdej pory dnia i nocy! Podanie wysłałam także na PW | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 15, 2012 12:55 pm | |
| -130 dni stażu + 4 karma.Dostęp również mam. -Jasne -Tak ;3 -Tak -Zawsze ! | |
|
| |
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Wto Sty 17, 2012 8:11 am | |
| -Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. -Posiadam o wiele więcej -Umiem, jednak wolałabym zajmować się sprzedażą koni itp, choć i prezentację mogę wykonać lub avka -Podstawy umiem, ale podstawy -Mam. -Mam. | |
|
| |
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Wto Sty 17, 2012 10:11 am | |
| Ja mogłabym zrobić prezentacje w wix lub HTML za darmo dla osób pokrzywdzonych/początkujących, a za umówioną cenę dla tych co chcą wpłacić na rzecz fundacji | |
|
| |
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 22, 2012 7:02 am | |
| Ale fajnie ^.^ Przyjeli mnie | |
|
| |
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 22, 2012 8:21 am | |
| Ja już wpłaciłam 2000eq na rzecz Sleepwalkera, dodatkowo na prezce i w ośrodku wisi bannerek. | |
|
| |
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 22, 2012 8:51 am | |
| | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 22, 2012 10:44 am | |
| Ja dołączyłąm już | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Sty 22, 2012 12:08 pm | |
| Moja fundacja też zajmuje się podobnymi rzeczami. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Pon Sty 23, 2012 7:24 am | |
| - Cytat :
-Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich. -Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. - 341 dni, +13 Karmy, mam dostęp; - Umiem, robię kucykowe, zwykłe itp., prezentacje też, ale nie patrzecie na to, jak wygląda teraz moja, bo właśnie nad nową pracuję; - Trochę tego znam ; - No już gram ponad rok (15.01 miałam rocznicę ), więc coś tam wiem; - Chętna |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Pon Sty 23, 2012 10:44 am | |
| Jedynym problemem jest staż, bo sama miałam ponad 360 dni, ale zostałam oszukana i musiałam zacząć od nowa ... Posiadam naprawdę wielką wiedzę |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Pon Sty 23, 2012 2:14 pm | |
| Ludzie z fundacji pomóżcie dla gracza Coradina, a obecnie Rhei ! Ktoś włamał jej się na konto, oddał wszystkie konie boskie i sporo innych koni do schroniska po czym usunął konto ! Kilka koni udało się uratować, ale boskie, OJ i wszystko inne przepadło ! Każda pomoc się przyda, dla gracza Rhei - KLIK Wysyłajcie wszystko co możecie, z góry dziękuje w jej imieniu ! Pozdrawiam. |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Lut 05, 2012 4:52 am | |
| - Cytat :
- -Minimum 50 dni stażu, dodatnia karma i dostęp do sprzedaży bezpośrednich.
-Umiejętność wykonywania prezentacji lub awatarów. -Znajomość podstaw HTML (działających na Howrse) -Posiadanie wiedzy o grze. -Chęć pomocy innym. 444 dni stazu potrafie wykonywac roznorodne prezentacje - przyklady przyklady znam dobrze HTML posiadam dużą wiedzę o grze skoro się zgłaszam raczej chcę pomagać dodatkowo posiadam konie, equus, CR, przedmioty ze sklepu - tak więc mogę zaopiekowac się jakąś osobą oraz posiadam konto pegaza - mogę wysyłać prezenty do większej ilości osób | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Lut 05, 2012 7:33 am | |
| ja mam na zbyciu 1 KF i OM, jęsli można ofiarować :p | |
|
| |
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Nie Lut 05, 2012 7:57 am | |
| Mogę zaoferować boksy, zwykłe, jak i z prysznicami oraz pracę za max stawki | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation Pon Lut 27, 2012 12:29 pm | |
| Ponieważ fundacja zawiesiła działanie - temat zamknięty | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sleepwalker Fundation | |
| |
|