Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz!

Go down 
AutorWiadomość
ShaitaWolf
Nowy
ShaitaWolf

Liczba postów : 31

Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! Empty
PisanieTemat: Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz!   Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 10:29 am

Chciałam mieć źrebaczka luzytańskiego własnego o pg: 670 i um 200
A czy zgodziła byś sie na coś takiego? Ja na prawdę nie chcę źle! A więc tak, jeśli masz klacz luzytańską z um 900 - 1000 dajesz jej przed pokryciem ŁA (Łyzy Afrodyty) i pokrywasz z ogierem luzytańskim czystej krwi o 1000 um, sprowadzasz klacz do 10 mies. ciąży, pożyczasz ją mnie za 20 000 i 2 kupony ( 20 000 - pokrycie i źrebak, 2 kupony za ŁA), ja postarzam klacz by urodziła małego, po tem, ty musisz poprosić kogoś by kupił ode mnie twoją klacz za 500 Eq i sprzedał tobie za tyle samo, bo ja nie będę mogła sprzedać ci twojej klaczy tego samego dn. bo taki jest regulamin! :'(

Kontakt do mnie na Howrse: http://www.howrse.pl/member/privateMessage/?to=%D1%95%D0%BD%CE%B1%CE%B9%D1%82%CE%B1%CF%89%CF%83%E2%84%93f
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/member/privateMessage/?to=ShaitaWolf

Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz!
» Poszukuję kogoś kto wytrenuje mi klacz!
» Poszukuję OJ z marchewkami dla mojej klacz rożka!
» Szukam sittera na chwilę
» Szukam kogoś do opieki nad końmi!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: