Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ShaitaWolf Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 10/12/2011
| Temat: Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! Wto Sty 17, 2012 10:52 am | |
| Chciałam mieć źrebaczka luzytańskiego własnego o pg: 670 i um 200 A czy zgodził/a byś się na coś takiego? Ja na prawdę nie chcę źle! A więc tak, jeśli masz klacz luzytańską z um 900 - 1000 dajesz jej przed pokryciem ŁA (Łyzy Afrodyty) i pokrywasz z ogierem luzytańskim czystej krwi o 1000 um, sprowadzasz klacz do 10 mies. ciąży, pożyczasz ją mnie za 20 000 i 2 kupony ( 20 000 - pokrycie i źrebak, 2 kupony za ŁA), ja postarzam klacz by urodziła małego, potem, ty musisz poprosić kogoś by kupił ode mnie twoją klacz za 500 Eq i sprzedał tobie za tyle samo, bo ja nie będę mogła sprzedać ci twojej klaczy tego samego dn. bo taki jest regulamin! :'( | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! Czw Lut 09, 2012 1:06 pm | |
| na umiejetnosci wrodzone źrebaka nie mają wpływu umiejętności rodziców tylko ich PG i BLUP | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! Czw Lut 09, 2012 1:13 pm | |
| - ShaitaWolf napisał:
- potem, ty musisz poprosić kogoś by kupił ode mnie twoją klacz za 500 Eq i sprzedał tobie za tyle samo, bo ja nie będę mogła sprzedać ci twojej klaczy tego samego dn. bo taki jest regulamin! :'(
Ty w każdym momencie możesz sprzedać konia, którego kupiłaś. Poprzedni właściciel nie może odkupić konia, którego sprzedał, przed upływem 10 dni bez względu na to kto mu go wystawi. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! | |
| |
| | | | Poszukuję kogoś kto wynajmnie mi na chwilę klacz! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|