Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zawody i rozety | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 7:59 am | |
| Mam pytanie do osób, które zdobyły w zawodach rozety. Czy zawody, w których można zdobyć rozety są w jakikolwiek sposób oznaczone? Wysyłam swoje konie na zawody, które posiadają prestiż wyższy nawet od 250%, w których niektóre moje konie zdobywają pierwsze miejsca, żadnej jednak rozety nie udało im się zdobyć, stąd moje pytanie o oznaczenie zawodów z możliwością zdobycia rozet. Bardzo proszę o odpowiedź | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 8:02 am | |
| z tego co mi wiadomo to przy nazwie zawodów (jak zapisujesz konia) jest rozeta | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 8:22 am | |
| Musisz wejść na nazwę zawodów i tam piszę jaki mają prestiż, chodź nawet jak mają 75 to nie koniecznie mają ustawione rozety. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 8:54 am | |
| Ciekawi mnie, czy nie jest to losowe. Zapisuję moje najlepsze konie na naprawdę trudne zawody i nie zdobyły ani jednej rozety osiągając pierwsze miejsca w tych zawodach. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 10:01 am | |
| To raczej nie jest losowe, zawody gdzie można wygrać rozety są oznaczone ikonką rozety przed nazwą. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 10:04 am | |
| Rozety są obok nazwy zawodów organizowanego przez OJ. Można je zazwyczaj zdobyć tylko w ujeżdżeniu oraz wyścigach kłusem. Mi się bardzo często pojawiają. Na dole znajdziesz ich też dużo. One są zazwyczaj dla tych ,,lepszych" koni. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 10:22 am | |
| Obok nazwy jest namalowana rozeta I nie istnieją zawody z tak wysokim prestiżem, najwyższy jest niecałe 90. To w procentach to poziom umiejętności |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zawody i rozety Sro Sty 18, 2012 10:24 am | |
| O to właśnie mi chodziło . Jak dotąd nie widziałam przy zawodach ani jednej rozety, dlatego właśnie pytałam się, czy jest jakieś oznaczenie tych zawodów. Dzięki za odpowiedź | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zawody i rozety | |
| |
| | | | Zawody i rozety | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|