| Chętne osoby na hodowlę nowej rasy | |
|
+16KaVcia Kotek~ LadyArvena Sabula Aki Guzik Sweet Rabbit Uśmieszek Pati...xd ZetkaEmka EveDallas mustang_z_filmu Malto Sakura Bezbarwna92 Philipek 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:21 am | |
| W związku tym,że prawdopodobnie na polskim Howrse pojawi się nowa rasa koni w następnej promocji ( loteria ) Wpadłam na taki pomysł aby chętne osoby (wymagania za chwilę,ale nie są zbyt wielkie) dołączyły do hodowli tej rasy. Tutaj możemy ustalić nasze przedmioty z CR jakie będą potrzebne,chęć i zaangażowanie do współpracy oraz nazwy przyrostka i hod. Wymagania: -umiejętność blupowania i podnoszenia PG -wolne gospodarstwo hodowlane ( niekoniecznie ) -wolny przyrostek -chęć i zaangażowanie -UCZCIWOŚĆ No więc,kto jest chętny? Jak myślicie,jaka rasa zostanie wprowadzona? CHĘTNE OSOBY:Koniara54 ( na Howrse Philipek ) Bezbarwna92 ( na Howrse Bezbarwna92 ) Sakura0001 ( na Howrse Sakura0001 ) Malto ( na Howrse Malto ) mustang_z_filmu ( na Howrse mustang_z_filmu ) ZetkaEmka ( na Howrse ZetkaEmka ) Pati...xd ( na Howrse Pati...xd ) Uśmieszek06 ( na Howrse Uśmieszek06 ) Sweet Rabbit ( na Howrse Sweet Rabbit ) guzikova ( na Howrse guzikova ) mycha805 ( na Howrse mycha805 ) Sabula ( na Howrse Sabula ) Kotek~ ( na Howrse Bubaa753 ) KaVcia ( na Howrse KaVcia ) arlyn ( na Howrse arlyn ) Frania26 ( na Howrse Frania26 ) Asiuu ( na Howrse Asiuu )
Ostatnio zmieniony przez Koniara54 dnia Czw Sty 19, 2012 7:06 am, w całości zmieniany 9 razy | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:23 am | |
| Ja sie zapisuje Mam nawet jeden pomysł na przyrostek Mustang nowy Arab czy jakas inna rasa jestem chętna do podnoszenia PG i rozwoju rasy | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:26 am | |
| Jak najbardziej jestem chętna . Posiadam aspirację do bycia w czołówce rasy. Moje preferencje: -Podnoszenie PG: Tak. -Blupowanie: Blupowałam różne rasy i mam na ten temat pewne pojęcie, w każdym razie spod mojej igły wyszło trochę tych koni wyblupowanych w ciągu 10 lat. -Wolne gospodarstwo: Nie mam, ale w zależności od tego, czy będę posiadała KP czy też nie, będę musiała reorganizować swoją hodowlę, aby zmieścić konie w wolnym gospodarstwie. -Wolny przyrostek: Nawet 3 . -Chęć i zaangażowanie: Są i dużo wolnego czasu . -Uczciwość: Nieskazitelna . Dodatkowo: -Dostęp do kuponów: Kilka do kilkunastu na miesiąc. Zależy, na co je wydam. -Dostęp do objęć: Cały czas kombinuję z objęciami, więc nie ma z tym najgorzej -Czas: Dużo czasu. Jeżeli nie jestem czymś zajęta, zajmuję się grą. Składam swoją kandydaturę i mam nadzieję, że zostanie pozytywnie rozpatrzona
Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Sro Sty 18, 2012 11:29 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:28 am | |
| I ja WSTĘPNIE piszę się na hodowlę nowej rasy - o ile mnie przyjmiecie Grać umiem, uczciwość to u mnie priorytet, z pustymi rękoma się do grupy nie właduję, bo mam na tę chwilę 11 Objęć i blisko 300 pd Co do rasy - jest mi to obojętne | |
|
| |
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:31 am | |
| To może i jak zrobię tak jak Sakura
-umiejętność blupowania i podnoszenia PG: wszystko jest. Juz sporo takich koników wyszło ode mnie -wolne gospodarstwo hodowlane - mam, posiadam KP -wolny przyrostek - jest. -chęć i zaangażowanie - te są chyba największe. Marzy mi się bycie w czołówce z jakąś rasą. -UCZCIWOŚĆ - moje drugie imie | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:33 am | |
| Poprawka, już mogę wnieść w posagu 12 Objęć, właśnie zaakceptowano mi wymianę | |
|
| |
mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:34 am | |
| Ja też się zapisuję, jeśli mnie przyjmiecie, niezależnie jaka rasa będzie. Umiem BLUPować, podnosić PG, gospodarstwo się znajdzie jak mnie przyjmiecie, wolny przyrostek jest, chęć i zaangażowanie wielkie jak stado słoni a nawet i większe, Uczciwość na najwyższym z możliwych poziomów . OM mam 1, jeszcze jakieś skombinuję, a od teraz będę zbierać. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:36 am | |
| - Bezbarwna92 napisał:
- Mam nawet jeden pomysł na przyrostek
Ja niestety do przyrostków nie mam wyobraźni,ale myślę że wspólnie coś ciekawego wybierzemy. Sakuro-każdy ma szansę spróbować być w hodowli. Zawsze można sobie pomóc lub coś pożyczyć. Malto-ja na stan dzisiejszy mam x2 Objęcia Morfeusza,kilka przedmiotów do hodowli,treningu ( Hera,Klepsydry itp. ) oraz w razie czego kupony. Punktów dorastania mam 335 i ciągle się to zmienia. Osoby,które są chętne do współpracy będę aktualizowała w pierwszym poście ( nick forumowy i w miarę możliwości ,,Howrsowski" )
Ostatnio zmieniony przez Koniara54 dnia Sro Sty 18, 2012 11:38 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:37 am | |
| Jak siępojawi nowa rasa to sama zajmę się hodowlą, bo: - PG nadal słabo mi idzie. - BLUPowac w miare umiem, ale to achałki jak na razie
Chęć i czas by były. I uczciwość. Następnym razem pisze się na takie cuś, teraz niestety nie. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:40 am | |
| Blupowanie: jest PGowanie: jest wolne gospodarstwo hodowlane: cienko będzie, ale spróbuję. wolny przyrostek: nawet 7. chęć: inaczej bym tu nie pisała. czas: znajdzie się. Uczciwość: 211% pewności. | |
|
| |
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:42 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Bezbarwna92 napisał:
- Mam nawet jeden pomysł na przyrostek
Ja niestety do przyrostków nie mam wyobraźni,ale myślę że wspólnie coś ciekawego wybierzemy.
Sakuro-każdy ma szansę spróbować być w hodowli. Zawsze można sobie pomóc lub coś pożyczyć. Malto-ja na stan dzisiejszy mam x2 Objęcia Morfeusza,kilka przedmiotów do hodowli,treningu ( Hera,Klepsydry itp. ) oraz w razie czego kupony. Punktów dorastania mam 335 i ciągle się to zmienia.
Osoby,które są chętne do współpracy będę aktualizowała w pierwszym poście ( nick forumowy i w miarę możliwości ,,Howrsowski" ) Ja ostatnio wymyśliłam przy wymyślaniu imienia dla konia i stoi u mnie teraz pusty taki przyrostek. Nad OM bede pracowala, aktualnie nie mam, ale od czego sa wymiany i kupony? Na howrse mam taki sam nick jak tutaj | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:43 am | |
| Wymagania: -umiejętność blupowania i podnoszenia PG -wolne gospodarstwo hodowlane ( niekoniecznie ) -wolny przyrostek -chęć i zaangażowanie -UCZCIWOŚĆ
-znam plan na PG, a blupowanie nie za bardzo, ale praktyka czyni mistrza i postaram się na uczyć -raczej będę miała bo chcę zrezygnować z hodowli Appaloosa -mam nawet 6 -chęć mam, a zaangażowanie raczej też będzie -tak
Też na razie mam dużo czasu, a PD zbieram. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:45 am | |
| Spełniam wszystkie wymagania. Mam nadzieję, że się dostanę. Mam też kilka OM w zapasach. | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:45 am | |
| Hmmm... Ja myślę że mogłabym się dołączyć, jednak zobaczę jaka będzie to rasa - jak coś typu selle francais, brumby czy newfouland pony to się piszę Tęsknię za tymi raskami ;( | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:47 am | |
| Wspomnę jeszcze o tym, że wysłałam swoją maść do CP, która ma szansę przejść znaleźć się w ZJ, z czego również będę miała kupony pomocne w hodowli . Będzie dobrze | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:48 am | |
| A BLUPuje się je jak achałki, tak? Uczciwość to moja drugie imię. | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:48 am | |
| - Koniara54 napisał:
Wymagania: -umiejętność blupowania i podnoszenia PG -wolne gospodarstwo hodowlane ( niekoniecznie ) -wolny przyrostek -chęć i zaangażowanie -UCZCIWOŚĆ
Jestem chętna: -jest. -chwilowo nie posiadam. -jest. -jest ogromne;) -jak najbardziej Myślę, że to nie będzie rasa jak na INT nie ma przecież u nas Mustangów czy innych ras... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:49 am | |
| Zaktualizowałam mój pierwszy post. Jak na razie mamy dziewięć chętnych,czyli raczej będziemy dobrze zorganizowani w hodowli. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:54 am | |
| guzikova - tak,już wszystko dodane. Uśmieszek-jest TU poradnik o blupowaniu konia.
Ostatnio zmieniony przez Koniara54 dnia Sro Sty 18, 2012 11:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:54 am | |
| Może i nie umiem liczyć, ale wydaje mi się, że chętnych jest, razem z Tobą, 10... | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:56 am | |
| Jak BLUPować achały to wiem, nia ma sprawy, chciałam się tylko upewnić, czy te nowe też się tak BLUPuje. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 11:57 am | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Może i nie umiem liczyć, ale wydaje mi się, że chętnych jest, razem z Tobą, 10...
Wcześniej było 9,a pisałam post kiedy guzikova napisała swój. | |
|
| |
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:03 pm | |
| Możemy też napisać do administratorów zagrody z prośbą, aby specjalnie dla członków naszej hodowli założyli wątek. Taki z dostępem tylko dla nas. Może się zgodzą . Ja też mam pomysł na przyrostek, który pasuje do każdej rasy | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:28 pm | |
| zapisuję się - spełniam wszystkie wymagania | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:35 pm | |
| |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:37 pm | |
| | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:51 pm | |
| -umiejętność blupowania i podnoszenia PG Umiem, mam własną hodowlę kuców : ) -wolny przyrostek Oui -chęć i zaangażowanie Oui -UCZCIWOŚĆ Na 100 pro, nigdy nikogo nie oszukałam i nie zamierzam! Mam ponad 450 PD i klepsydry od których się uzależniłam xd Chętnie się przyłącze do hodowli, fajnie jak będzie dużo osób, będziemy bezkonkurencyjni Mam nadzieję że to będzie arab shaya | |
|
| |
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 12:56 pm | |
| Dla mnie obojętne co to za rasa będzie. Ważne, żeby była XD. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy Sro Sty 18, 2012 1:14 pm | |
| - mustang_z_filmu napisał:
- Możemy też napisać do administratorów zagrody z prośbą, aby specjalnie dla członków naszej hodowli założyli wątek.
Już jest Koniara54 jak wejdzie w przycisk "grupy" na górze, to może dodawać, kto ma widzieć tamten dział. Możecie tam na spokojnie pogadać, kto co ma, opracować taktykę itp. A ten wątek niech zostanie tylko na podania. Każdy też sam może wejść w grupy i kliknąć, że chce dołączyć. Ale Koniara54 musi zatwierdzić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chętne osoby na hodowlę nowej rasy | |
| |
|
| |
| Chętne osoby na hodowlę nowej rasy | |
|