Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Lista dokonań | |
|
+8Star-x3 mevosa Nevarra Krysia1 dante Furia Volkovia LadyArvena 12 posters | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Lista dokonań Pon Sty 17, 2011 9:36 am | |
| Nr 1 Sklep: Kup w sklepie 7 jabłek naraz Nagroda: 10 jabłek Jak to zrobić: Udaj się do sklepu i kup 7 jabłek jednocześnie. Nie może być ich więcej, ani mniej.
Nr 2 Ranking: Wyświetl swoją pozycję w rankingu hodowców/ rankingu ogólnym Nagroda: 3 Punkty Dorastania Jak to zrobić: Po kliknięciu na zakładkę "ranking ogólny" lub "ranking hodowców" kliknij na ikonkę z napisem "pokaż moją pozycję w rankingach".
Nr 3 Zawody: Weź udział w dwóch zawodach ze swoim koniem Nagroda: ? Jak to zrobić: Wystartuj w dowolnej konkurencji dwa razy na jednym koniu.
Nr 4 Staż: Osiągnij określony staż Nagroda: 1 Konik morski Jak to zrobić: Poczekaj tyle dni, aby osiągnąć wymagany staż.
Nr 5 Starzenie: Zdobądź konia w podanym wieku Nagroda: 300 Equus Jak to zrobić: Postarz (lub poczekaj aż jego wiek wzrośnie) swojego konia do podanego wieku. Możesz też kupić odpowiednio starego konia.
Nr 6 Gospodarstwo hodowlane: Jedź na conajmniej 4ogodzinną przejażdżkę Nagroda: 1 mieszanka kaloryczna Jak to zrobić: Wybierz jakiś rodzaj przejażdżki i ustal jej czas na 4 godziny.
Nr 7 Rozmnażanie: Zaoferuj pokrycie klaczy przez swojego ogiera Nagroda: 1 Strzała Artemidy Jak to zrobić: Dodaj ofertę pokrycia dla dowolnej osoby i w dowolnej cenie.
Nr 8 Lekcja: Weź udział w lekcji z jednym ze swoich koni Nagroda: 5 rzep Jak to zrobić: Kliknij ikonkę z napisem "lekcja" na stronie swojego konia.
Nr 9 Sklep: Sprzedaj w sklepie 20 sztuk łajna naraz Nagroda: 100 sztuk łajna Jak to zrobić: Odsprzedaj Pani Hubert 20 łajna nawozu jednocześnie. Nie może go być więcej, ani mniej!
Nr 10 Gratulacje: Pogratuluj 3-em graczon Nagroda: gratulacje od Ow Jak to zrobić: Wejdź na strony dowolnych trzech graczy i kliknij na napis "pogratuluj - wspaniałej gry".
Nr 11 Schronisko: Pogłaszcz konia w Schronisku Nagroda: 300 Equus Jak to zrobić: Możesz to zrobić, gdy osiągniesz 10 dni stażu. Idź do menu "Handel", wybierz "Schronisko" i pogłaszcz jednego z koni.
Nr 12 Sklep: Kup w sklepie 23 rzepy naraz Nagroda: 10 rzep Jak to zrobić: Udaj się do sklepu i kup 23 rzepy jednocześnie. Nie może być ich więcej, ani mniej!
Nr 13 Gospodarstwo hodowlane: Trenuj co najmniej 3 godziny z jednym ze swoich koni Nagroda: ? Jak to zrobić: Wyślij konia na conajmniej 3 godzinny trening wybranej umiejętności.
Nr 14 Ranking: Sprawdź szczegóły 20 najlepszych graczy w rankingu Nagroda: ? Jak to zrobić: Kliknij na imiona wszystkich 20 najlepszych graczy w "rankingu ogólnym" i obejrzyj ich strony z prezentacjami.
Nr 15 Zawody: Weź udział w ośmiu zawodach ze swoim koniem Nagroda: ? Jak to zrobić: Weź udział w 8 dowolnych zawodach na jednym koniu.
Nr 16 Przekąska: Znajdź lizawkę umieszczając swojego konia w boksie Nagroda: 20 jabłek Jak to zrobić: Umieszczaj konia w boksie w ciągu dnia, raz na jakiś czas. Kiedy w końcu znajdziesz lizawkę, informacja o tym wyświetli się w historii konia. Długość czasu, jaką koń spędził w boksie nie wpływa w żaden sposób na prawdopodobieństwo znalezienia lizawki. Trzeba cierpliwie czekać i próbować do skutku!
Nr 17 Biznes: Zatrudnij się w ośrodku jeździeckim Nagroda: ? Jak to zrobić: Znajdź dowolną pracę w ośrodku jeździeckim.
Nr 18 Zawody: Ukończ zawody jako jeden z czterech najlepszych Nagroda: Jak to zrobić: Postaraj się nie być ostatnim w jakichś zawodach.
Nr 19 Gospodarstwo hodowlane: Połóż spać swoje konie wymaganą ilość razy Nagroda: 1 Laury Dafne Jak to zrobić: Połóż konie spać, tyle razy, ile jest powiedziane
Nr 20 Handel: Kup konia na aukcji Nagroda: 300 Equus Jak to zrobić: Kup dowolnego konia na aukcji. Aby to zrobić, musisz osiągnąć 10 dni stażu.
Nr 21 Gospodarstwo hodowlane: Nazwij jednego ze swoich koni Pewniak Nagroda: 10 rzep Jak to zrobić: Zmień imię konia na "Pewniak". Kiedy zaliczysz zadanie możesz go znów nazwać inaczej
Nr 22 Gospodarstwo hodowlane: Umieść jednego ze swoich koni w stajni na 10 godzin z rzędu Nagroda: 4 Podkowy FK Jak to zobić: Umieść konia w boksie na 10 godzin.
Nr 23 Różne: Złap UFO Nagroda: 1 uzda MF Jak to zrobić: Musisz poczekać aż na twoim ekranie zacznie "latać" jakiś przedmiot z Howrse i następnie na niego kliknąć.
Nr 24 Genetyka: Osiągnij dodatni BLUP z jednym z wyhodowanych koni. Nagroda: 1 Konik Morski Jak to zrobić: Dodatni BLUP osiągniesz dzięki treningom, przejażdżkom i wygranym w zawodach. Wystarczy, że BLUP wyniesie więcej niż 0
Nr 25 Staż: Osiągnij określony staż. Nagroda: 1 siodło MK Jak to zrobić: Poczekaj, aż osiągniesz odpowiednią ilość dni stażu. Staż wzrasta tylko w te dni, w które się logujesz.
Nr 26 Equus: Osiągnij 1300 Equus w swoich funduszach Nagroda: 300 Equus gratis Jak to zrobić: Equus zarabiasz dając lekcje, wygrywając w zawodach, sprzedając rzeczy itp.
Nr 27 Handel: Sprzedaj konia na aukcji Nagroda: 3 punkty dorastania Jak to zrobić: Sprzedaj jednego ze swoich koni na aukcji.
Nr 28 Obecność: Zaloguj się chociaż raz dziennie przez 10 dni (w ciągu ostatnich 20 dni) Nagroda: 20 jabłek Jak to zrobić: wystarczy logować się przez dziesięć dni pod rząd. Jeśli w ciągu ostatnich 20 dni tak robiłeś, zadanie zostanie zaliczone następnego dnia.
Nr 29 Sklep: Kup siodło w sklepie Nagroda: 2 mieszanki energetyczne Jak to zrobić: Idź do sklepu dla hodowców i kup siodło
Nr 30 Karma: Zdobądź 1 punkt Karmy Nagroda: 1 para Złotych Ostróg Jak to zrobić: Sprawdź na stronie swojej Karmy.
Nr 31 Zawody: Ukończ zawody jako jeden z 3ch najlepszych Nagroda: 1 Róg obfitości Jak to zrobić: W dowolnie wybranych zawodach musisz zająć 1, 2 lub 3 miejsce.
Nr 32 Różne: Użyj notatnika Nagroda: 10 rzep Jak to zrobić: Kliknij na zakładkę "Poczta", potem na "Mój notatnik" i napisz w nim co chcesz.
Nr 33 Sklep: Sprzedaj do sklepu 100 sztuk łajna naraz Nagroda: 300 Equus Jak to zrobić: Sprzedaj określoną ilość łajna do sklepu. Nie może go być więcej, ani mniej!
Nr 34 Gratulacje: Złóż gratulacje 5u graczom Nagroda: mieszanki kaloryczne Jak to zrobić: Wejdź na strony 5 dowolnie wybranych graczy i kliknij "Pogratuluj wspaniałej gry".
Nr 35 Zawody: Weź udział w 10 zawodach ze swoimi końmi Nagroda: 3 punkty dorastania Jak to zrobić: Wystartuj w 10-ciu dowolnych zawodach.
Nr 36 Gospodarstwo hodowlane: Posiadaj żywe konie w ilości: 6 Nagroda: 500 Equus Jak to zrobić: Musisz mieć 6 żywych koni. Możesz je kupić na aukcjach, prywatnych sprzedażach lub wyhodować.
Nr 37 Zawrzyj znajomość w grze. Nagroda: Jak to zrobić: Wchodzisz w zakładkę "Znajomi" i wybierasz opcję "Dodaj do znajomych". Wpisujesz login osoby na Howrse i zapraszasz. Kiedy osoba zaakceptuje zaproszenie do znajomych, zadanie zostanie zaliczone.
Nr 38 Wyślij prywatną wiadomość do Ow z w temacie Nagroda: Jak to zrobić: Wejdź na stronę poczty, wpisz jako odbiorcę "Ow", w temacie wpisz "" (bez cudzysłowów). Wiadomość musi być pusta!
Nr 39 Wyhoduj źrebaka z klaczy z dodatnim BLUP Nagroda: 1 Konik morski Jak to zrobić: Pokryj klacz z BLUP wyższym niż 0 i doprowadź do szczęśliwego porodu
Nr 40 Osiągnij następujący staż: ? dni Nagroda: 1 uzda szyta na miare Jak to zrobić: Logujemy się do gry codziennie, aż osiągniemy wymagany staż.
Nr 41 Gospodarstwo hodowlane: Połóż jednego ze swych koni spać 18 razy Nagroda: 500 Equus Jak to zrobić: Połóż konie spać, tyle razy, ile jest powiedziane.
Nr 42 - Nagroda: Jak to zrobić:
Nr 43 Obecność: Zaloguj się 15 razy w różne dni (w ciągu ostatnich 20 dni) Nagroda: 1 Laury Dafne Jak to zrobić: W ciągu ostatnich 20 dni trzeba zalogować się przynajmniej 15 razy. Niestety, nawet jeżeli logowałeś się 15 razy w czasie 20 dni, zadanie zaliczy się dopiero dzień po wyświetleniu zadania.
Nr 44 Zostań dyrektorem ośrodka jeździeckiego. Nagroda: Jak to zrobić: Trzeba założyć swój ośrodek jeździecki.
Nr 45 Znajdź sekretną stronę nr 1. Nagroda: Jak to zrobić: Wchodzisz na profil Ow lub jednego z moderatorów. Obejrzyj dokładnie prezentację, a znajdziesz przejście do Sekretnej Strony.
Nr 46 Ukończ z jednym koniem 5 zawodów jako ostatni Nagroda: Jak to zrobić: Wybierasz najsłabszego konia i zapisujesz go do zawodów, w których jest najgorszy.
Nr 47 Całkowicie ukończ trening z jednym z wyhodowanych koni Nagroda: Jak to zrobić: Trenuj konia tak długo, aż wszystkie paski treningu osiągną 100%
Nr 48 Weź udział w określonej liczbie zawodów swoimi końmi Nagroda: 1 Konik morski Jak to zrobić: Wystarczy określoną ilość razy wystąpić w jakichkolwiek zawodach
Nr 49 Wygraj 1 zawody (podpowiedź: kup konia, który już jest czempionem) Nagroda: Jak to zrobić: Wystarczy być pierwszym w dowolnych zwodach. Nie trzeba koniecznie kupować konia.
Nr 50 Zaproś do gry nowego gracza Nagroda: Jak to zrobić: Nowy gracz musi się zarejestrować w Howrse podając twój login w polu sponsora.
51. Gospodarstwo hodowlane: Posiadaj określoną liczbę koni Nagroda: 30 jabłek Jak to zrobić: Należy wyhodować bądź kupić tyle koni, aby osiągnąć daną ich liczbę, zwykle jest to o 5 koni więcej niż posiada się w chwili otrzymania zadania.
52.Różne: Złap 5 UFO Nagroda: to, co znajdziesz w UFO Jak to zrobić: Należy złapać 5 UFO.
53. Wyślij konia do Nieba. Bierzemy konika.Nic nie robimy-nie karmimy, nie kładziemy spać (ew. można dać dużo treningów itp. i go potem nie karmić)I tak postarzamy aż zdechnie. Można tez poczekać aż umrze, ze starosci Jak zdechnie to klikamy ,,Wyślij (imię konia) do Nieba" Potem do biura-zaliczamy zadanie Wygrana : puszka Pandory
Nr 54 Rozmnażanie: Spraw, by twoja klacz urodziła bliźniaki Jak to zrobić: Trzeba podczas krycia dać klaczy różdżkę płodności Wygrana: 500 Equus
Nr 55 Staż: Osiągnij określony staż Jak to zrobić: Osiągnąć określoną ilośc dni stażu Wygrana: 1 siodło szyte na miarę
Nr 56 Equus: Osiągnij określona liczbę Equus w swoich funduszach Nagroda: 5 punkty dorastania
Nr 57 - Posidaj conajmniej 3 przyjaciół Nagroda: Jak to zrobić: Jeżeli nie mamy nikogo w znajomycj, to dodajmy dno ch minimum 3 osoby
Nr 58 - Zaloguj się 18 razy w ciagu ostatnich 20 dni Nagroda: Jak to zrobić: Jeżeli logujemy sie codziennie to kontynuujmy to, jeżeli nie to postarajmy sie w ciagu ubiegły 20 dni nie wejść wyłacznie w 2 dni
Nr 59 - Wygraj 5 zawodów Nagroda: Jak to zrobić: Zgłaszamy konia na zawody i musimy zająć z nim 5 razy 1 miejsce
Nr 60 Handel: Kup konia poprzez sprzedaże prywatne Nagroda: 500 Equus Jak to zrobić: Tłumaczyć raczej nie trzeba
Nr 61 - Zdobądź nieśmiertelnego konia Nagroda: Jak to zrobić: Wystarzczy posiadać konia z Kamieniem Filozoficznym
Nr 62 - Dostań Jabłko od znajomego Nagroda: Jak to zrobić: Nasz znajomy musi nam wysłać w prezencie jabłko
Nr 63 Sprzedaj konia za, co najmniej, 1 Kupon Jak to zrobić: Wystaw konia na prywatnych sprzedażach za co najmniej 1 kupon. Nagroda: chmurka
Nr 64 Karma: Zdobądź określona liczbę punktów Karmy Nagroda: 1 Powiew Eola (Ilość Twoich punktów Karmy+2) Jak wykonać: Profil-Moje Konto-Moja Karma
Nr 65 Posiadaj konia starszego, niż 30 lat (nie dotyczy koni specjalnych i boskich) Nagroda: Jak to zrobić: Postarz lub poczekaj gdy twój koń będzie miał 30 lat
Nr 66 Weź udział w określonej liczbie zawodów Nagroda: 7 Punktów Dorastania Jak to zrobić: Bierzemy konie i startujemy w zawodach
Nr 67 Gospodarstwo hodowlane: Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG. Nagroda: Jak to zrobić: Baw się z dwoma źrebakami, tak długo, aż dodasz im 1.20 punktu w Potencjale Genetycznym. Link do metod : http://craxor.free.fr/crixorcluwb/foalgames.php
Nr 68 Posiadaj określoną liczbę koni Nagroda: 1000 equus Jak to zrobić: wyhoduj tyle koni lub dokup
Zadanie 69 Wyhoduj jednorożca Nagroda: Chmurka Jak zrobić: Wyhoduj jednorożca. Kupno jednorożca nic nie da. Musi go urodzić twoja klacz.
Nr 70 Wygraj 10 zawodów Nagroda: 1000 equus Wygraj 10 zawodów-jako pierwszy
Nr 71 Staż: Osiągnij następujący staż Nagroda: 1 siodło szyte na miarę (Ilość Twoich dni na Howrse+20) Jak zrobić : Czekamy
72. Osiągnij określona liczbe Equus Nagroda:.50 rzep
73: Specjalne: Znajdź Sekretną stronę Nr 2 Nagroda: 1 Kupon Jak zrobić : Usuń z sekretenej strony nr1. Cyferki i wpisz na ich miejsce aktualna liczbe koni w grze
Nr 74 Społeczność: Wypełnij swój profil w 100% Nagroda: 1 Czarna Orchidea
Nr 75 Gospodarstwo hodowlane: Połóż jednego ze swych koni spać 116 razy 0 % Nagroda: 1000 Equus
Nr 76 Ranking: Osiągnij jedno z pierwszych 500 miejsc rankingu ogólnego lub rankingu hodowców Nagroda: 1 Puszka Pandory
Nr 77 Obecność: Zaloguj się 18 razy w różne dni w ciągu ostatnich 20 dni Nagroda: 1 Laury Dafne
Nr 78 Zawody: Zgłoś konia do Grand Prix Nagroda: 7 mieszanki kaloryczne
Nr 79 Rozmnażanie: Wyhoduj źrebaka z klaczy, która posiada 100 BLUP Nagroda: 1 Konik morski
Nr 80 Gospodarstwo hodowlane: Posiadaj Pegaza Nagroda: 1000 Equus
Nr 81 Staż: Osiągnij następujący staż: XX dni Nagroda: 1 Lonża Boreasza
Nr 82 Zawody: Wygraj 30 zawodów 0 % Nagroda: 1 Podkowy Hefajstosa
Nr 83 Ośrodek jeździecki: Posiadaj X koni w swoim ośrodku jeździeckim Nagroda: 1 królik
Nr 84 Ośrodek jeździecki: Wyprodukuj nawóz Nagroda: 10 dodatkowych opakowań nawozu
Nr 85 Gospodarstwo hodowlane: Osiągnij umiejętności na poziomie 309 z jednym z wyhodowanych koni Nagroda: 1 uzda szyta na miarę
Nr 86 Zawody: 10 razy zdobądź jedno z 3-ech pierwszych miejsc w zawodach z wyhodowanymi przez siebie końmi. Nagroda: 1 Chmurka
Nr 87 Gospodarstwo hodowlane: Znajdź punkt dorastania wykonując różne akcje ze swoim koniem Nagroda: 5 punkty dorastania
Nr 88 Karma: Zdobądź określoną liczbę punktów Karmy (+3 karmy) Nagroda: 1 Laury Dafne
Nr 89 Zawody: Weź udział w 100 zawodach ze swoimi końmi Nagroda: 1 para Złotych Ostróg
Nr 90 Szczęście: Znajdź Róg Obfitości otwierając Róg Obfitości Nagroda: Znaleziony Róg Obfitości oraz nowy Róg Obfitości | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Nie Mar 06, 2011 7:27 am | |
| Do zadania 67 po polsku i ze zrozumieniem. Sprawdzone osobiście wiele razy. Musicie mieć lizawkę i OJ z marchwią.
8 miesięcy
1h30m pastwiska, lizawka, czyszczenie, 1h zabawy (gry), rzepa, 2h boksu, napój, 1h zabawy, nakarmić 3 kg, 6h zabaw, głaskanie, marchew
10 miesięcy
1h30m pastwiska, lizawka, czyszczenie, 1h zabaw, 1h pastwiska, 1h zabaw, rzepa, nakarmić 4,5 kg, 7h zabaw, głaskanie, marchew, napój
1 rok
1h pastwiska, lizawka, 1h zabaw, rzepa, 1h zabaw, napój, 2h boksu, czyszczenie, 7h zabaw, głaskanie, marchew
1rok 2 miesiące
1h30m pastwiska, lizawka, czyszczenie, 1h zabaw, rzepa, 1h zabaw, napój, nakarmić 4,5 kg, 8h zabaw, głaskanie, marchew
1 rok 4 miesiące
30m pastwiska, lizawka, czyszczenie, 1h zabaw, nakarmić 5 kg, 9h zabaw, rzepa, 1h zabaw, głaskanie, napój, marchew
1 rok 6 miesięcy
czyszczenie, napój, 1h zabaw, nakarmić 9 kg, 1h zabaw, lizawka, 30 m pastwiska, 10h zabaw, głaskanie, 1h zabaw, rzepa, marchew
Łącznie, musisz bawić się ze źrebakami 60 godzin Gdy koń ma 1 rok 6 miesięcy kończy o 24:00, ale inaczej się nie da. Następnego dnia sprawdzamy, czy jest za gruby, Jeżeli tak, to troszkę przejażdżek i 1 kg karmy. I najważniejsze-trzeba tak zrobić z dwoma źrebakami ! | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Nie Mar 06, 2011 8:37 am | |
| Wolfy, masz dokładnie opisane jak to zrobić tutaj KLIKPo co się powtarzać...? Nie wiem jakie na ten temat zdanie ma reszta, ale ja trochę zaczynam rzygać tymi instrukcjami na dodatkowe 1.20 PG, tym bardziej, że na OFICJALNYM forum Howrse jest tego co nie miara... Tysiące odpowiedzi! Nawet w prezentacjach gracze to mają. Ja to już znam na pamięć... Wszędzie się na to natykam. | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Nie Mar 06, 2011 8:48 am | |
| Aj, nie zauważyłam że na forum jest. no nic, przynajmniej nie będzie pytań.
A co do tych sposobów na forum i prezentacjach to już ignoruję, bo mam już u siebie w notatniku xD | |
| | | dante Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 14/04/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sro Kwi 20, 2011 10:00 am | |
| a ja mam pytanie: jeżeli przed pojawieniem się zadania wygrałam RO po otworzeniu RO to zadanie zostanie od razu wykonane? | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Czw Kwi 21, 2011 1:03 am | |
| A ja mam problem z zadaniem ;/ Nie wiem czy to przez te zmiany czy coś ale wykonałam te zadanie 85 Tylko było u mnie 376 umiejętności. Udało się wczoraj i jeszcze nie zostało zaakceptowane... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Czw Kwi 21, 2011 11:22 am | |
| Z tym 76 też jest coś dziwne. Na howrse.com było identyczne, ja w 4000-którymś miejscu utknęłam w obu rankingach, a zadanie zaliczyło. A od tej pierwszej 500 byłam lata świetlne | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lista dokonań Czw Kwi 21, 2011 3:14 pm | |
| Mi zaliczyło jak znalazłam się w pierwszej 500 rankingu OJ |
| | | mevosa Raczkujący
Liczba postów : 69 Dołączył : 18/04/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Nie Maj 22, 2011 9:11 am | |
| to zadanie jest łatwo zaliczyć wystawiając konie na zawody, udało mi się jednego dnia dużo wygrać i następnego miałam zaliczone zadanie. teraz np. wygrałam 23 zawody i jestem w pierwszej 200 zostały mi jescze 3 dokonania do zaliczenia: 81,88 i 90. Z tym ostatnim to chyba długo zostanę | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Nie Maj 22, 2011 9:57 am | |
| ja już mam wszystkie za sobą i prawdę mówiąc zastanawiam się kiedy będą jakieś nowe. | |
| | | Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Wrz 17, 2011 1:11 am | |
| Mam pytanie do zadania 85. Osiągnij umiejętności na poziomie 509 z jednym z wyhodowanych koni
Mam kilka koni, które mają więcej um niż 509 i nie zaliczyło mi zadania, więc stwierdziłam, że musi to być jakiś inny koń, który dopiero będzie miał 509. Więc wytrenowałam konia i ma teraz ponad 509, a zadanie nadal nie zaliczone, o co chodzi? | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Wrz 17, 2011 2:43 am | |
| moze musi to byc kon wyhodowany przez ciebie? | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Wrz 17, 2011 2:58 am | |
| - Kinia_Ka napisał:
- Mam pytanie do zadania 85.
Osiągnij umiejętności na poziomie 509 z jednym z wyhodowanych koni
Mam kilka koni, które mają więcej um niż 509 i nie zaliczyło mi zadania, więc stwierdziłam, że musi to być jakiś inny koń, który dopiero będzie miał 509. Więc wytrenowałam konia i ma teraz ponad 509, a zadanie nadal nie zaliczone, o co chodzi? Musi to być koń,wyhodowany przez Ciebie. Także miałam to dokonanie-zaliczyło mi po zdobyciu dwóch Rubinów. Ja mam wszystkie dokonania ukończone. Szkoda,że nie było żadnej nagrody końcowej. Ciekawa jestem kiedy będą inne: W tej chwili nie masz żadnych dokonań do wypełnienia. Sprawdzaj regularnie, ponieważ niedługo pojawią się nowe! | |
| | | Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Wrz 17, 2011 3:52 am | |
| - Koniara54 napisał:
Musi to być koń,wyhodowany przez Ciebie. Także miałam to dokonanie-zaliczyło mi po zdobyciu dwóch Rubinów.
Dziękuje za odpowiedź | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Paź 15, 2011 6:29 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Kinia_Ka napisał:
- Mam pytanie do zadania 85.
Osiągnij umiejętności na poziomie 509 z jednym z wyhodowanych koni
Mam kilka koni, które mają więcej um niż 509 i nie zaliczyło mi zadania, więc stwierdziłam, że musi to być jakiś inny koń, który dopiero będzie miał 509. Więc wytrenowałam konia i ma teraz ponad 509, a zadanie nadal nie zaliczone, o co chodzi? Musi to być koń,wyhodowany przez Ciebie. Także miałam to dokonanie-zaliczyło mi po zdobyciu dwóch Rubinów.
Ja mam wszystkie dokonania ukończone. Szkoda,że nie było żadnej nagrody końcowej. Ciekawa jestem kiedy będą inne: W tej chwili nie masz żadnych dokonań do wypełnienia. Sprawdzaj regularnie, ponieważ niedługo pojawią się nowe! Ja mam już od dawna skończone. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Sob Paź 15, 2011 7:49 am | |
| - dante napisał:
- a ja mam pytanie: jeżeli przed pojawieniem się zadania wygrałam RO po otworzeniu RO to zadanie zostanie od razu wykonane?
Nie, musisz znaleźć jeszcze raz, aj też tak miałam. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Lista dokonań Wto Lis 29, 2011 5:16 am | |
| Tyle się namęczyłam by wyhodować jednorożca, i będę musiała to powtórzyć | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lista dokonań Wto Mar 20, 2012 1:42 pm | |
| A może teraz nowe dokonania? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Lista dokonań | |
| |
| | | | Lista dokonań | |