Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Lista moderatorów | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 2:22 am | |
| |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 4:07 am | |
| | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 4:15 am | |
| Lubelak to Admin, to raz, tak jak i Furia oraz LadyArvena. Shill to mod honorowy, jest od spraw informatycznych, jest głównym informatykiem Politechniki pewnej. Na razie tyle, muszę wyjść, inaczej nic nie załatwię. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 7:58 am | |
| No ale wiadomo - niektórzy modowie mogą siedzieć na niewidkou, ja się na takim ePku tak kryłam. \Userzy nie widzą, tylko ci uprawnieni - czyli inni kolorowi. Ale i tak według mnie przydałaby się jeszczze jedna-diwe osoby do pomocy ze "sprzątaniem", bo jest sporo wątków do archiwum i w ogóle. | |
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 9:25 am | |
| - EveDallas napisał:
- Ale i tak według mnie przydałaby się jeszczze jedna-diwe osoby do pomocy ze "sprzątaniem", bo jest sporo wątków do archiwum i w ogóle.
No tak... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 12:57 pm | |
| Ja proponuję przestać śmiecić na forum, upominać siebie nawzajem i ucinać bezsensowne wątki [tak trudno po prostu nie odpowiedzieć? jasne, zabawniej zacząć obrzucać się mięsem i offtopować, tylko po co?], a nie czepiać się administracji. Wątek moim zdaniem do zamknięcia, o składzie moderacji decyduje administrator i nikt inny. W jego gestii leży decydowanie, czy trzeba kogoś przyjąć, czy nie. Ewentualne sugestie i uwagi zgłasza się prywatnie [chyba, że jest założony do tego specjalny wątek], a nie tworzy tego typu tematy. |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 1:48 pm | |
| W chwili obecnej nie jesteś nikim ważniejszym, APX, a o medów dbają admini i inni modzi. Nie Ty.
Temat moim zdaniem do zamknięcia <^> | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 2:10 pm | |
| śmieszna ta cała sytuacja sie wydaje... Rabbit, piszesz, że APX nie jest nikim ważnym, a co czytam jakiś wątek to pełno jest w nim Ciebie i postów typu ,,do zamknięcia, to nic nie wnosi...'' albo ,,od tego jest czarna lista'' . Nie stoję po niczyjej stronie, ale skoro tak mówisz do APX to sama się do tego stosuj bo też modem nie jesteś . | |
| Temat: Re: Lista moderatorów Pon Lut 06, 2012 3:15 pm | |
| No dokładnie. Popieram asiiix. Nie ma prawa pisać, że temat do zamknięcia jeśli nie jest modem, a autor nie wyraził zgody. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lista moderatorów Wto Lut 07, 2012 6:03 am | |
| ja mam też taką propozycję - jeśli wasz temat jest do zamknięcia napiszcie po prostu o tym, czasem nie wiem czy mogę coś zamknąć, a nie chcę byście później narzekali że jak na Howrse każdy temat jest zamykany. | |
| Temat: Re: Lista moderatorów Wto Lut 07, 2012 6:12 am | |
| Ja piszę kiedy jest temat do zamknięcia, choć nie zostaje on zamknięty. ;| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Lista moderatorów | |
| |
| | | | Lista moderatorów | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|