| Rady dla moderatorów | |
|
+10-Eruina- awelo avrilka koniara5842 MsMaja arianna Dżemik hanka1998 Szron Lubelak 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Rady dla moderatorów Czw Sty 24, 2013 9:41 am | |
| Zakładam ten wątek, by dać kilka rad dla naszej moderacji howrse. Moje rady/sugestie:udzielajcie się bardziej na forum. wykazujcie swoje zdanie na temat gry, zmian itp. .. i wiele wiele więcej.. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Sty 24, 2013 11:47 am | |
| - zamykajcie wiecej tematów. - dodawajcie więcej cenzury w tematach o promocji - tam aż roi się od spamu - dawajcie ostrzejsze kary dla spamujących. Najważniejsze - bądźcie moderatorami, ponieważ ta ranga nie jest tylko dla nabijania sobie popularności : ] |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Nie Sty 27, 2013 10:32 am | |
| Oraz najważniejsze - bądźcie ludźmi, traktujcie innych jak równych sobie, bez nich nie mieli byście zajęcia. Więcej szacunku i wyrozumiałości. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:01 pm | |
| Są moderatorzy, którzy mają wysokie miejsca w ranku, nie sprawdzają forum bo cały ich czas idzie na "hodowle".. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:02 pm | |
| Nie dawajcie banów za krytykę,to tylko wyraz waszej słabości.... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:04 pm | |
| - rafax2 napisał:
- Nie dawajcie banów za krytykę,to tylko wyraz waszej słabości....
na hwr jest moderatorka, która dała bana ruską za to, że ich holsztyny były lepsze w skokach od szetlandów.. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:05 pm | |
| oO W końcu muszą jakoś eliminować konkurencję..... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:07 pm | |
| Jak nie spam na konfach ot bany XD |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:10 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:12 pm | |
| Ponadto moderatorki naruszają regulamin moderatorek (: |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:17 pm | |
| Mhwaaa ! Z tym regulaminem moderatorek to dobre ! Ale myślę, że modzi banują za byle głupstwa. Tak jak wcześniej w przykładzie podane - ban za lepsze holsztyny w skokach. Jest to strasznie żałosne i upokarzające. Ja bym się za to na ich miejscu wstydziła |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 12:20 pm | |
| Vinona niektóre moderatorki nie powinny nimi być, dla nich tylko zielony się liczy bo światełko, wywalił bym na miejscu Ow 6 moderatorek.. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 1:14 pm | |
| No ja mam taką fajną zielono-czarną listę moderatorek, które nie powinny zostać wybrane. W ogóle to nie wiem jak oni wybierają modów skoro : "Moderatorzy są wybierani przez Ow, która kontaktuje się z wybranymi osobami. Nie ma innej drogi. Ow wybiera osoby spośród wszystkich graczy, jednak najważniejsza jest aktywność na forum, znajomość gry, chęć pomocy innym graczom i administracji*. Dodatkowo, tylko osoby pełnoletnie mogą zostać moderatorami. Pogrubione - No jakoś nie zauważyłem aby te osoby były TAK aktywne na forum Większość jakoś nie widzę aby pomagała innym graczom...co do adminów tu chyba chodzi o zakup kuponów. No przecież tylko tak mogą im pomóc zanim zostaną wybrani |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 1:17 pm | |
| @up: Dla przykładu - pszczolka182 została wybrana z racji 100% aktywności, którą całkowicie nabiła sobie w "Nocnych Markach". | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 1:18 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
"Moderatorzy są wybierani przez Ow, która kontaktuje się z wybranymi osobami. Nie ma innej drogi. Ow wybiera osoby spośród wszystkich graczy, jednak najważniejsza jest aktywność na forum, znajomość gry, chęć pomocy innym graczom i administracji*. Dodatkowo, tylko osoby pełnoletnie mogą zostać moderatorami. Dokładnie |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 1:18 pm | |
| na pszczołe nie narzekam ;D
Ostatnio zmieniony przez Devilek dnia Pon Kwi 08, 2013 11:22 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Lut 06, 2013 1:47 pm | |
| Devilek, wiem, że chcesz sobie nabić posty, ale możesz edytować 2 wiadomości w jedną zamiast pisać posta pod postem? | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Lut 07, 2013 4:24 am | |
| - Szron napisał:
- Dla przykładu - pszczolka182 została wybrana z racji 100% aktywności, którą całkowicie nabiła sobie w "Nocnych Markach".
Nie dość tego wszędzie spam widzi. Raz zamknęła wątek o jakiejś promocji ,,bo ludzie spamowali''. Modów nie rozumiem... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Lut 07, 2013 7:17 am | |
| Tak to jest z naszymi moderatorami |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Lut 07, 2013 7:51 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Szron napisał:
- Dla przykładu - pszczolka182 została wybrana z racji 100% aktywności, którą całkowicie nabiła sobie w "Nocnych Markach".
Nie dość tego wszędzie spam widzi. Raz zamknęła wątek o jakiejś promocji ,,bo ludzie spamowali''. Modów nie rozumiem... No ja oglądałem swego czasu te wątki i ona miała rację. JEDEN WIELKI SPAM tam jest Szkoda tylko, że dają takie słabe kary spamującym |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sob Lut 09, 2013 2:47 pm | |
| | |
|
| |
arianna Nowy
Nick w grze : arianna Liczba postów : 26 Dołączył : 24/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Nie Mar 24, 2013 2:17 pm | |
| Jedni moderatorzy np. dorcis zamykając wątek układają złośliwe wierszyki o banie i utracie karmy | |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Mar 25, 2013 2:01 am | |
| Jaką mam radę? Taką, żeby nie zamykali wątków na ,,ałtomat''. Modzi chyba do wypowiadania się na forum mają specjalne guziczki . Żadko widzę, żeby mod wypowiadał się poprzez opowiedź na zadane pytanie przy zamykaniu owego wątku. Dla nie rozumiejących- Kiedy mod zamyka wątek wraz z zamknięciem może wypowiedzieć się jeśli nie widzi poprawnej (lub sensownej czy zrozumiałej) odpowiedzi. Zazwyczaj tego nie robią i to jest błąd. | |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 11:04 am | |
| 1. Udzielać się na forum - obecnie zamykaniem wątków zajmują się tylko nowi moderatorzy; 2. Pomagać graczom, odpowiadać na zadane przez nich pytania, a nie używać standardowej formułki "Odpowiedź została udzielona, zamykam." 3. Większa surowość, jeśli chodzi o spamowanie typu "dksjhkj", albo układanie wierszyków ubliżających graczom. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 11:12 am | |
| Jeżeli wyzywanie rosjanek "moskiewkami" jest normalne tak więc radzę tej moderatorce iść do terapeuty, gdyż sama pochodzi z zabitej dechami dziury. |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 11:14 am | |
| - Devilek napisał:
- Jeżeli wyzywanie rosjanek "moskiewkami" jest normalne tak więc radzę tej moderatorce iść do terapeuty, gdyż sama pochodzi z zabitej dechami dziury.
Kto się tak zachowywał? Kurczę,kultury,gramy z ludźmi ;) | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 11:17 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 11:20 am | |
| |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Pon Kwi 08, 2013 12:41 pm | |
| Spójrzmy prawdzie w oczy: moderatorzy nic nie robią i zamiast powstrzymywać chamstwo na forum, to często sami się nie lepiej zachowują. Oczywiście niektóre osoby się starają (nieliczne wyjątki) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rady dla moderatorów | |
| |
|
| |
| Rady dla moderatorów | |
|