Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Rady dla moderatorów | |
|
+10-Eruina- awelo avrilka koniara5842 MsMaja arianna Dżemik hanka1998 Szron Lubelak 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Wto Kwi 09, 2013 6:31 am | |
| - koniara5842 napisał:
- Spójrzmy prawdzie w oczy: moderatorzy nic nie robią i zamiast powstrzymywać chamstwo na forum, to często sami się nie lepiej zachowują. Oczywiście niektóre osoby się starają (nieliczne wyjątki)
dokładnie |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Wto Kwi 09, 2013 6:54 am | |
| „Odpowiedź udzielona, zamykam”, „Posypią się bany”, „Karma leci w dół” Niejednokrotnie spotkałam się z takimi odpowiedziami modów na forum*.
*Wyjątek stanowią drasunia i terraver. Dlaczego? drasunia - nagrywa filmiki na yt mające na celu pomoc innym graczom terraver - wysila się na bardziej rozwinięte wypowiedzi na forum | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Wto Kwi 09, 2013 8:37 am | |
| - awelo napisał:
- „Odpowiedź udzielona, zamykam”, „Posypią się bany”, „Karma leci w dół”
Niejednokrotnie spotkałam się z takimi odpowiedziami modów na forum*.
*Wyjątek stanowią drasunia i terraver. Dlaczego? drasunia - nagrywa filmiki na yt mające na celu pomoc innym graczom terraver - wysila się na bardziej rozwinięte wypowiedzi na forum Z drasunią można normalnie sprawy pozałatwiać. Jak mam problem to do niej piszę. Najgorsze to są ci inni*. Wyjątek to Savagegirl i terraver, bo do nich nigdy jakoś nie pisałam. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Wto Kwi 09, 2013 8:49 am | |
| Niektórzy modzi są bardzo nieogarnięci, piszesz raz a porządnie i pisz jak do ściany.. |
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Kwi 11, 2013 8:36 am | |
| - Devilek napisał:
- Niektórzy modzi są bardzo nieogarnięci, piszesz raz a porządnie i pisz jak do ściany..
Ściana może by coś poradziła... | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Kwi 11, 2013 10:44 am | |
| Niestety z moderatorami na howrse tak jest, zero tolerancji. Kiedyś wchoidzłam na forum, teraz już mniej. Pamiętam jak był wątek, w którym ktoś zadał pytanie, które niedawno padło. Od razu ktoś napisał "Teraz moderatorka jest online, zamykaj szybko bo ci zjedzie karmę za powielanie!" I miał rację... | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Kwi 11, 2013 11:05 am | |
| - awelo napisał:
*Wyjątek stanowią drasunia i terraver. Dlaczego? drasunia - nagrywa filmiki na yt mające na celu pomoc innym graczom terraver - wysila się na bardziej rozwinięte wypowiedzi na forum Terraver rządzi! Drasunia też jest spoko,ale według mnie trochę gorsza od terravera | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Kwi 11, 2013 11:20 am | |
| - -Eruina- napisał:
- Niestety z moderatorami na howrse tak jest, zero tolerancji. Kiedyś wchoidzłam na forum, teraz już mniej. Pamiętam jak był wątek, w którym ktoś zadał pytanie, które niedawno padło. Od razu ktoś napisał "Teraz moderatorka jest online, zamykaj szybko bo ci zjedzie karmę za powielanie!" I miał rację...
..teraz piszą '' Zgłaszam,dostaniesz BANana!''.Łał, kreatywność do rzucania sucharami to niektórzy mają. | |
| | | Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Nie Kwi 14, 2013 1:23 am | |
| - awelo napisał:
*Wyjątek stanowią drasunia i terraver. Dlaczego? drasunia - nagrywa filmiki na yt mające na celu pomoc innym graczom terraver - wysila się na bardziej rozwinięte wypowiedzi na forum tak, zgadzam się. chamstwo się szerzy, a modzi piszą jakieś zdaniowe formułki! co do terrawiera, gadałam z nim i jest bardzo miły i przyjemny w rozmowie. aktywnie przegląda forum i upomina spamerów. co do drasuni, oglądałam jej filmiki, polecam, bardzo ciekawe. | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Wto Kwi 16, 2013 1:19 pm | |
| Ostatnio - uwaga, uwaga! - zauważyłam, że moderatorzy nie ograniczają się do standardowych formułek, ale także trochę tłumaczą problem, o który zapytał gracz. Może wszystko idzie ku dobremu? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Kwi 17, 2013 5:56 am | |
| - Devilek napisał:
na hwr jest moderatorka, która dała bana ruską za to, że ich holsztyny były lepsze w skokach od szetlandów.. Dali też bana graczowi (*** nie podam loginu), z którym byłam w hodowli. Dali mu bana tylko dlatego, że to on robił najwięcej koni w hodowli (ok 3 dziennie). Hodowaliśmy holsztyny. | |
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Sro Kwi 17, 2013 7:15 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Devilek napisał:
na hwr jest moderatorka, która dała bana ruską za to, że ich holsztyny były lepsze w skokach od szetlandów.. Dali też bana graczowi (*** nie podam loginu), z którym byłam w hodowli. Dali mu bana tylko dlatego, że to on robił najwięcej koni w hodowli (ok 3 dziennie). Hodowaliśmy holsztyny. A która to? Napisz mi na PW (kliknij), okej. | |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| | | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Rady dla moderatorów Czw Maj 02, 2013 5:55 am | |
| [quote="JadeXDD"] - MrsKopytko napisał:
- Devilek napisał:
na hwr jest moderatorka, która dała bana ruską za to, że ich holsztyny były lepsze w skokach od szetlandów.. Dali też bana graczowi (*** nie podam loginu), z którym byłam w hodowli. Dali mu bana tylko dlatego, że to on robił najwięcej koni w hodowli (ok 3 dziennie). Hodowaliśmy holsztyny. Dokładnie, a gdy konkurencja po banie odpadła, wszystko zaczęło być okey. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Rady dla moderatorów | |
| |
| | | | Rady dla moderatorów | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|