Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
archalowa Raczkujący
Nick w grze : Kuro.neko Liczba postów : 67 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 9:05 am | |
| mój nick w grze to archalowa. zastanawiam się pomiędzy klaczą roga a angloaraba. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 9:24 am | |
| Lepiej na klacz roga, angloaraby są tanie .. |
| | | archalowa Raczkujący
Nick w grze : Kuro.neko Liczba postów : 67 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 9:54 am | |
| bo zdobyłam KF na loteri i chcę użyć go na moim koniu, żeby sprzedać go z zyskiem | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 11:21 am | |
| Najlepiej na jednorożcu Wtedy sprzedaż za 2 kupony + eq, lub może jeśli się uda 3 kupony |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 11:42 am | |
| Jeśli ten KF i tak pójdzie razem z koniem, to może najpirew zobacz ile zapłąca ci za sam KF? Może się okazać, że sam jest cenniejszy. Bo jeśli na słabym koniu będzie użyty to jak zmarnowany. A tak każdy sam może sobie zużyć na jakiego konia chce... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? Sob Sty 28, 2012 11:53 am | |
| W sumie Arvenko masz rację KF możesz sprzedać nawet za 2 kupony, a różkę prawię każdą sprzedasz za kupon |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? | |
| |
| | | | na jakim moim koniu najbardziej opłaca się użyć KF? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|