| Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
|
+23Sweet Rabbit poziomka22 klaudia818 Azarel Mirelle Linea2010 Calma Casablanka Aglyss amorkowa kasiak Róża-chodowca9 Krysia1 Piękna1999 Aki nevinowa Pati...xd DusiaKoniara Eamelaa weila123 ZetkaEmka Ola Koniara milandra 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Sie 03, 2011 5:06 am | |
| Na jakim koniu jeździcie? Ja na skarogniadej klaczy małopolskiej Herminie w Makowie Podhalańskim. | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Sie 03, 2011 5:10 am | |
| Ja jeżdżę na różnych koniach, ale najczęściej na: imię: Melania rasa: Kuc Feliński maść: Gniada wzrost: 120 cm wiek: 10.08 obchodziła 16 urodziny charakter: W terenie - aniołek, na placu bywa niesforna (zwłaszcza przy skokach przez przeszkody ). Ma skłonność do jedzenia, zresztą jak każdy koń. Świetnie nadaje się dla początkujących jak i zaawansowanych. imię: Wiktor rasa: Kuc Feliński maść: Siwa Jabłkowita wzrost: 125 cm wiek: ok. 6 lat charakter: Na placu zazwyczaj aniołek, w terenie zazwyczaj diabełek . Lubi skakać na placu jak i w terenie. Jak się dużo od niego wymaga, wtedy staje się diabelsko zły. Obydwa konie stoją w stajni w której jeżdżę, czyli w Ramiszowie. Jest to mała stajnia bez nazwy w okolicach Wrocławia.
Ostatnio zmieniony przez Ola Koniara dnia Pon Sie 22, 2011 2:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Sie 11, 2011 12:21 pm | |
| Ja jeżdżę w niedużej stajni Ulmag pod Warszawą. Bardzo ją polecam. Koń, na którym najczęściej tam jeżdżę: Imię: Bajer Rasa: Kuc; koń fiordzki Wiek: ok. 15 lat Maść: bułana z pręgą grzbietową Charakteryzacja: Uparty, lubi na ujeżdżalni wchodzić w rogi. Gdy się go opanuje, to jest świetny, ma wspaniały, dość szybki galop. Kocham go. | |
|
| |
weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Sie 12, 2011 1:30 am | |
| Ja jeździłam dwa lata temu : imię : Perełka wiek : nie pamiętam ;P płeć : klacz rasa - arabo-hucuł | |
|
| |
Eamelaa Nowy
Nick w grze : Eamelaa Liczba postów : 30 Dołączył : 17/04/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Sie 21, 2011 1:06 pm | |
| Ja jeżdżę na dwóch podstawowych koniach ( teraz na jednym bo drugiego sprzedali ;(( ) Imię : Wiagra GB Rasa : krzyżówka araba z kucem Maść : Gniada Inne : lubi sprawdzać jeźdźców Imię : Android GB Rasa : kf Maść : Srokata Inne : trudny na parkurze . Ale podczas jazdy pięknie robi zgięcia i robi ustąpienia . Ja jeżdżę w stajni "Apis" pod Lublinem . Polecam tam jeździć | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Sie 24, 2011 1:45 am | |
| Jeździłam na różnych konikach . Między innymi mogę w moją listę wliczyć: dwie haflingerki (Lusię i Lady), wałacha wlkp Dydzia (pełne imię Dygnitarz ) on ma dosyć dziwna maść, ale to taki tarant zresztą sami zobaczcie KLIK, klacz wlkp Domenę - izabelek i ostatnio jeździłam na gniadym Tamburynie. Moim ulubionym wierzchowcem jest oczywiście Dydziek, ale na jazdach różnie bywa xD. | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Sie 24, 2011 2:51 am | |
| Imię: Atol Płeć: Wałach Wiek: 11 lat Wzrost: ok. 160 cm w kłębie Maść: Skarogniada z 4 skarpetkami i gwiazdką na czole Rasa: nie pamiętam, ale chyba wielkopolak Charakteryzacja: Jest bardzo spokojny,przyjacielski, jeździ się na nim super i wygodnie.
Imię: Groszek Płeć: Wałach Wiek: 21 lat Wzrost: ok. 130 cm w kłębie Maść: Dereszowata z pręgą grzbietową Rasa: Konik Polski Charakteryzacja: Jest spokojny, przyjacielski, jeździ się na nim super, ma bardzo wygodny kłus i niestety jest ślepy na jedno oko, ale i tak jest kochanym konikiem.
Imię: Maciej Płeć: Wałach Wiek: 11 lat Wzrost: 170 cm w kłębie Maść: kasztanowata z trzema skarpetami (na prawej przedniej nie ma) i wąskiej łysinie Rasa: koń Wielkopolski Charakteryzacja: przyjacielski, niestety bardzo wypycha w kłusie, jest koniem do zdawania odznak i ma już chyba 3 zwycięstwa w zawodach
Imię: Nelson Płeć: Wałach Wiek: ok. 8 lat Wzrost: ok. 125 cm w kłębię Maść: Myszata z pręgą grzbietową Rasa: Konik Polski Charakteryzacja: Nie jest za bardzo przyjacielski, nie lubi dopinania popręgu (wtedy zaczyna gryźć), ale ma bardzo wygodny kłus.
Imię: Danuta (Dana) Płeć: Klacz Wzrost: ok. 150 cm w kłębie Maść: Gniada z strzałką na głowie Rasa: chyba koń Wielkopolski Charakteryzacja: Ma dosyć wygodny kłus, ale jest bardzo nieznośna i wchodzenie do jej boksu jest bardzo ryzykowne, bo szybko obraca się zadem i kopie.
Jeżdżę w KJ "Atrium" w Swarzędzu
Ostatnio zmieniony przez Pati...xd dnia Nie Lis 13, 2011 11:33 am, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sob Sie 27, 2011 1:47 pm | |
| jeździłam na tylu koniach, że ponad 60-dziesiątka stuknęła ale mam swojego konia więc go opisze: Nevin m. - Nemzeti Lany po Glenstal o. - Fourth of June po Misiawski (czy jak tam się pisze xd) koń 100% pełnej krwii angielskiej gniady z siwymi włosami nad górą linią oczu i nakrapianą pęciną na tylniej prawej nodze. ok. 160cm ur. 2 luty 2006r. w państwowej sk Golejewko od 1 września 2009r. w moim posiadaniu dość kombinujący, młody ale z wielkim zapałem i talentem do skoków. NIGDY nie wyłamał ani nie zatrzymał się przed przeszkodą. (jest w treningu skokowym) S-Gulczas m. - Gracja o. - Sokół kuc kary ok. 105 cm wzrostu ur. 24 maja 2004r. od 4 lipca 2010r. w moim posiadaniu kucyk z genialną techniką i potęgą skoku. potrafi skoczyć przeskody o wysokości 120cm (w korytarzu) jest moim stajennym pupilem. Obecnie trenuje u siebie od dwóch lat. Od 2008r. jezdze w sk Golejewko ale od jakiegoś czasu mniej regularnie. W czerwcu zaczęłam jezdzi8ć na sporadyczne jazdy w Leśnym Dworze (Pakówka) ale teraz byłam na obozie tam i mam zamiar kontynułować tam treningi. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Sie 28, 2011 2:26 am | |
| To opiszę tu swojego kucyka którego przetrzymuję u dziadka:
Imię: Miętus Wiek: 10 miesięcy Płeć: Ogier Maść: Ciemnogniada Tobiano (w każdym bądź razie podobna ;d) Rasa: Kuc Szetlandzki Charakteryzacja: Rozbrykany, przyjacielski, lubi rzepy i marchewki
Jeździć nauczyłam się na starej klaczy babci:
Imię: Fantazja Wiek: umarła w wieku 25 lat. Data Śmierci: 05.2010 Płeć: Klacz Maść: Jasnosiwa Rasa: Anglik Charakteryzacja: Była bardzo przyjacielska i spokojna. Uwielbiała skakać przez przeszkody.
| |
|
| |
Piękna1999 Nowy
Nick w grze : Piękna1999 Liczba postów : 20 Dołączył : 27/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Sie 28, 2011 3:12 am | |
| Na tym jadę Imie:Dzingis Han W skrócie: Dzinguś Wiek:około 16 lat Rasa:Konik Polki Maść:kawowa w białe plamy Płeć:Wałach Charakter: Potrzęś workiem z marchwią i zaraz podejdzie, spokojny, ale psotny koń, tylko pani się odwróci, ten skubie trawe, raz wywiózł małą dziewczynkę do stajni. A to jest mój ulubiony konik Imię:Aga Wiek:Nie znam Rasa: Szetland Maść:kara tobiano Płeć:Klacz Charakter:Leniwa klacz, boi się bata, tylko go podniesiesz ta galopuje, ucieka przy lonżowaniu. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sob Wrz 10, 2011 10:01 am | |
| nevinowa - Farciara... Ja nie mam ani jednego konia. | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Paź 02, 2011 7:00 am | |
| ZetkaEmka - ja o mojego pierwszego dopraszałam się 8 lat .. | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Paź 02, 2011 7:42 am | |
| Od niedawna jeźdzę tylko na Marion, jest to klacz rasy najprawdopodobniej szlachetnej półkrwi. Ma ona około 5 lat, maść gniada. Jeżdżę w jakimś gospodarstwie. Najprawdopodobniej wydzierżawię ją w przyszłym roku | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Nie Paź 02, 2011 10:01 am | |
| - nevinowa napisał:
- ZetkaEmka - ja o mojego pierwszego dopraszałam się 8 lat ..
A Twoi rodzice jeżdżą? | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pon Paź 03, 2011 7:22 am | |
| nie tylko jakiś tam daleki wujek ma stadnine ale z nim w ogóle kontaktu nie mam :p no i tata jedynie jak był młody to na roli pracował to tam konie mieli ale nie jeździł | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pon Paź 03, 2011 12:09 pm | |
| I się zgodzili? I kupili? A podasz sposoby na przekonanie ich? | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Wto Paź 04, 2011 9:44 am | |
| po 8 latach tak ;P ja mówiłam tak : podliczając moje wszystekie jazdy i wydane na nie pieniądze to dawno temu kupili byście mi konia i taniej by was to wyszło ... | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Paź 05, 2011 6:19 am | |
| Ja jeżdżę na szetlandce bo na fryzie np. się boję bo za wysoko. | |
|
| |
kasiak Nowy
Liczba postów : 20 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Paź 12, 2011 7:26 am | |
| A ja w dawnej stajni pod nazwa Stadnina koni Runowo jeździłam na ulubieńcach Imię : Grafita Wiek : ok 5-6 lat Maść : chymm coś w typie siwej w chreczce Inne : Świetna w terenie jak i na padoku ma szybki galop łądnie skacze potrafi pokazać swoje rózki Imię : Her Good Wiek : 4 lata Maść : Skarogniady Inne : Świetny młody wałaszek ładnie galopuje sam się ganaszuje leniuszek w skokach młodziak ma potencjał Jeżdżę teraz w Stajni Grażyny w Mikorowie (polecam ) Hymm ulubieńce także mam 2 Imie : Gaspar Wiek : Nie mam pojęcia :p Maść : Kary Inne : Świtny koń fajnie sie na nim jeździ reaguje bardzo dobrze na łydki czasem potyka się po przeszkodzie Imię : Hana Wiek : Nie mam pojęcia Maść : Skaro gniada Inne : Świetna klacz łatwa do zebrania czasem ściąga łeb na dół ;p Świetnie skacze choć ma 1 wadę bardzo mocna wyciąga łeb do przodu xd Tioo tyle | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Paź 12, 2011 1:12 pm | |
| 2 krotkie przejazdzki na: Kucyk: Imie: Loara. Plec: Klaczka Rasa: Kuc szetlandzki. Masc: Siwa Jablkowita. Charakter - spokojna, tyle powiem. Ta przejazdzka byla zbyt krotka zeby ja lepiej poznac Kon: Imie: Tanara. Plec: Klacz Rasa: Szlachetna polkrew Masc: Siwa Jablkowita. Charakter - czasem spokojna a czasem jak burza | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Paź 14, 2011 12:42 am | |
| - nevinowa napisał:
- po 8 latach tak ;P ja mówiłam tak : podliczając moje wszystekie jazdy i wydane na nie pieniądze to dawno temu kupili byście mi konia i taniej by was to wyszło ...
I wtedy kupili? A gdzie go trzymasz? | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sob Paź 29, 2011 3:04 am | |
| Na różnysz, ale teraz uczę się galopu na klaczy kuca, Limbie. Swoje 500 kilo szczęścia z 4 kopytami też posiadam-ma na imie Wiliam, to 2, 5 latek, urodził sie w Walentynki | |
|
| |
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sob Paź 29, 2011 5:22 am | |
| - ZetkaEmka napisał:
I wtedy kupili? A gdzie go trzymasz? wtedy nie ;P po dwóch miesiącach oglądanie się za końmi tata kupił choć mama się nie zgadzała. u siebie za domem mam swoją stajnie i tam ich trzymam. za stajnią dzierżawie hektarową łąke i z przodu przed stajnią mam jakieś niecałe pół hektara łąki. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sob Lis 12, 2011 4:36 am | |
| Imię: Magnum Płeć: Ogier Wiek: około 8 lat Rasa: Szlachetna półkrew Maść: Ciemnogniada Wysokość: około 168 cm w kłębie Charakter: Spokojny, nie wyrywa się ale trochę leniwy : D Stajnia: "Wolta" w ......... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Lis 30, 2011 1:37 pm | |
| Przez 2 lata na: Ciri 14 lat gniada Mieszana z rzeźni; superspokojna, leniwa Przez 3 lata na: Domikana 8 lat gniada angloarab; super fajna Kilka miesięcy Charelien 16 lat QH; spokojna, fajna, świetny galop, lubi mnie i ja ją, fajnie możemy robić drifty |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Gru 01, 2011 7:53 am | |
| imię: Chronos rasa: SP maść: Kasztanowata wzrost: a bo ja wiem na oko 165 wiek: ??????????? Nie pamiętam. charakter: W terenie dzikus na placu taki typowy rekreant mułek ;P | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pon Gru 05, 2011 2:03 pm | |
| to i ja dopiszę :3 jeżdżę na wielu koniach - na tym tez polega doskonalenie się w jeździectwie. naczęściej to na karym angloarabie z ADHD i codzienną potrzebą strącenia mnie i przysłowionego wbiegania sie na parkurze. dalej to na moim kochanym TGV - typowy muł, świetny w teren i Hamila - SP, całą w łaty, galopo-kłus i cwało-galop | |
|
| |
Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pon Gru 05, 2011 11:55 pm | |
| Hmm... Kiedyś jeździłam w stadninie ale teraz jeżdżę tylko na ślicznym koniu fiordzkim koleżanki :3. Taki kochany, starutki muł XD. Ale uwielbia skoki, ma umaszczenie brunblakk i ogólnie wygląda jak grubiutki mustang i jest kochany | |
|
| |
Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Gru 07, 2011 6:53 am | |
| Własnego konia nie mam, bo po pierwsze boję się, że nie dałabym rady (bo opieka nad końmi szkółkowymi, a własnym to różnica), a po drugie to nie mam miejsca ^^ Jeżdżę na różnych - angliki, ale częściej małopolskie. Raz zdarzyło mi się jechać na arabie. Jeżdżę w Stadninie Koni Malutkie. | |
|
| |
Azarel Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Sro Gru 07, 2011 7:30 am | |
| Jeżdżę u znajomej : 3 Prywatnie a dot ego za darmo (nie mają jeźdźca na kucyka) Imię: Samantha Umarszczenie: kasztanowata z białymi skarpetkami i krechą na łbie. Wiek: Powyżej 6lat. Typ: Kuc Rasa: ? Albo Huculski albo Haflinger Charakter - ma zdecydowanie za dużo energii którą staram się spożytkować : 3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
| |
|
| |
| Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
|