Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
|
+23Sweet Rabbit poziomka22 klaudia818 Azarel Mirelle Linea2010 Calma Casablanka Aglyss amorkowa kasiak Róża-chodowca9 Krysia1 Piękna1999 Aki nevinowa Pati...xd DusiaKoniara Eamelaa weila123 ZetkaEmka Ola Koniara milandra 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
klaudia818 Nowy
Liczba postów : 18 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Gru 08, 2011 6:18 am | |
| Pinto Lotna u mnie na wsi pod Aleksandrowem
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Gru 08, 2011 6:41 am | |
| Znacie jakieś dobre stadniny w woj. warmińsko-mazurskim ? Napiszcie najlepiej na pw Nie chcę Olsztyn, bo to za daleko Najlepiej blisko Suwałk, Ełku Piszcie na howrse, albo na pw bo tu nie zawsze zagladam |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Gru 09, 2011 12:26 pm | |
| | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Gru 29, 2011 1:29 am | |
| Ja też. Ale uradowały mnie kiedyś słowa cioci na [prywatnej] lekcji angielskiego. - A Ty, Kasia chciałabyś nauczyć się jeździć konno? - Tak, tak, może... kiedyś. - No to kiedyś będę musiała Cię zabrać do stadniny, jest niedaleko. - Tak?
Byłam wtedy taka szczęśliwa i się do nauki przyłożyłam :3 | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Czw Gru 29, 2011 7:10 am | |
| Ja mam własnego konia -Coba Irlandzkiego ^^ Imię: Balladyna <333 Płeć: Klacz Wiek: 4 lata Wzrost: dosyć wysoka jak na coba Maść : Karosrokata Tobianto Rasa: Cob irlandzki Charakteryzacja:Wariatka,nie nadaje się dla początkujących nie lubi dorosłych ,ale uwielbia dzieci. Jedżę też ujeżdżeniowo-ale nie na Balladynie (narazie). Oprócz tego,ze jezdze na Balladynie.Jeżdżę na rozmaitych koniach w każdej części kraju.Jak jade na wakacje muszę w stąpić do pobliskiej stadniny ;D | |
| | | Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Gru 30, 2011 10:34 am | |
| 1. Konik Polski jak nie ma w pobliżu trawy kochany w terenie (gdzie pełno trawy) trzeba go krótko trzymać ale i tak jest kochany imię Talar (imię nie przypadkowe pod bardziej początkującym jeźdźcem się tarza) ksywka Prezes. 2. Koń Wielkopolski (siedziałam na nim tylko raz i więcej nie zmierzam) jast kochany jak niema w pobliżu trawy a jak jest zamienia się w diabełka imię Fart | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Sty 06, 2012 10:12 am | |
| Moje koniska ciągle się zmieniają (właściciel stajni non stop sprzedaje i kupuje konie, w większości nieujeżdżone młodziaki i za bardzo nie ma jak poskakać, czy popracować ujeżdżeniowo).
Mimo to mam 'swojego' wałaszka Szafira, na którym jeżdżę tylko ja. I uwaga- to kuc walijski, naprawdę malutki jak na mnie, więc zapewne to mój ostatni sezon z nim. Skakaliśmy już troszkę, ale młody mnie nie słucha. Ma charakterek, jest wredny i mnie nie lubi, co nie zmienia faktu, że jest świetny <3 | |
| | | zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Sty 06, 2012 12:00 pm | |
| Ja do niedawna jeździłam na Gastonii w Siedlisku Janczar (Podkarpacie), niedawno została sprzedana Skarogniada, 10 lat, leniwa ale kochana przez wszystkich - miała swój tok myślenia "po co się spieszyć skoro i tak poczekają?" Ale dało się z nią nawiązać kontakt jeśli tylko się chciało W Zabajce jeździłam na Medze (bułana, podobno "trudny koń") ale zrezygnowałam ze stadniny i musiałam ją tam zostawić.. Teraz w Janczarze jeżdżę na Finezji | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Lip 27, 2012 10:29 am | |
| Imię: Magnum Płeć: Ogier Wiek: 8-9 lat Rasa: SP Maść: skarogniada Wzrost: ~172 cm w kłębie Charakter: Spokojny, rzadko się płoszy, lubi galopować. obecnie nie jeżdżę na tym koniu, ale mam zamiar do niego wrócić. *** Imię: Gryka Płeć: Klacz Wiek: 5-7 lat. Rasa: Konik polski Maść: bułana Wzrost: ~150 cm w kłębie. Charakter: Spokojna i cierpliwa, lubi skręcać byle nie jechać po śladzie, ma wygodny kłus i galop. *** Imię: Nowela Płeć: Klacz Wiek: 11 lat. Rasa: Ślązak. Maść: skarogniada Wzrost: 164-168 cm w kłębie. Charakter: Zazwyczaj bardzo spokojna, nigdy się nie wyrywa, rzadko się płoszy. Ma niewygodny kłus, za to w galopie siedzi się jak na fotelu. Jest bardzo czuła, kiedy jeździec traci równowagę, ona się zatrzymuje lub zwalnia. Łatwo się przywiązuje. Moja ulubienica | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? Pią Lip 27, 2012 10:31 am | |
| - nevinowa napisał:
- ZetkaEmka napisał:
I wtedy kupili? A gdzie go trzymasz? wtedy nie ;P po dwóch miesiącach oglądanie się za końmi tata kupił choć mama się nie zgadzała. u siebie za domem mam swoją stajnie i tam ich trzymam. za stajnią dzierżawie hektarową łąke i z przodu przed stajnią mam jakieś niecałe pół hektara łąki. Ja mam hektary,ale nie mam konia xD |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
| |
| | | | Na jakim koniu jeździsz? Jaką ma rasę, maść? Gdzie jeździsz? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|