Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?

Go down 
+25
Heshette
Szarusia16
deccot
klaczkakoniara
avrilka
Czarny Kot
Asiaa.
koziorożec
Kikyo22
Narkotyka
.Klaudi96.
Luxiiii
Philipek
Calma
EveDallas
Uśmieszek
korane
LadyArvena
kara250
Nesska
Aglyss
~Martika~
koniki0099
hanka1998
Sweet Rabbit
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
klaczkakoniara
Już coś wie
klaczkakoniara

Nick w grze : klaczkakoniara
Liczba postów : 253

Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 25, 2012 4:55 am

Mnie mama kiedyś biła ale teraz już nie.Często dostawałam 1 z matematyki i wtedy mnie wyzywała i robiła karę ale te kary były takie że i tak ich nie miałam więc to jest najlepsze :p.Od września idę do 1 gimnazjum i ciekawa jestem co teraz będzie bo na pewno sobie nie poradzę.Więc czeka mnie dużo krzyków.
Ja o jedynce mówię po kilku dniach od wyników ze sprawdzianu ale przed tym gilgam moją mamę i później już jest łagodniejsza.
A taty często nie ma(przez pracę).Więc rzadko mu mówię o ocenach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1269763
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 28, 2012 3:26 pm

dobry patent,
mamo musze coś powiedzieć, ale jak będziesz krzyczała lub mnie biła to ci nie powiem, przysięgnij mi!
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 10:20 am

Bić za oceny? Normalnie jak jakaś patologia o_o

Mnie nigdy nie zbito za oceny, owszem, czasem rodzice się denerwują, czasem krzykną, ale to nic takiego...
Zazwyczaj nie mówię o złych ocenach, chyba że w tym samym dniu dostałam jakąś dobrą :p

W tym roku groziły mi trzy dwóje na koniec, ale zdążyłam poprawić. Sama jestem na siebie zła, ale cóż zrobić jak przedmioty ciężkie :C
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 10:35 am

-Mamo..Dostałam 1 z Matmy,Angielskiego i Polaka..
-Co!?
-Żartowałam tylko z matmy Cool
Powrót do góry Go down
Heshette
W skromnych progach Zagrody
Heshette

Nick w grze : Youvenille
Liczba postów : 490

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 11:17 am

pysia.. napisał:
-Co!?

XD
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 11:21 am

pysia... - też to znalazłam. Smile Na całe szczęście mi w najgorszym przypadku groziła trója. Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 12:05 pm

pysia.. napisał:
-Co!?
zawsze jestem załamana jedynką z matmy :C
xD
Powrót do góry Go down
klaczkakoniara
Już coś wie
klaczkakoniara

Nick w grze : klaczkakoniara
Liczba postów : 253

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 12:43 pm

Szarusia16 napisał:

Mnie nigdy nie zbito za oceny, owszem, czasem rodzice się denerwują, czasem krzykną, ale to nic takiego...
Zazwyczaj nie mówię o złych ocenach, chyba że w tym samym dniu dostałam jakąś dobrą :p

W tym roku groziły mi trzy dwóje na koniec, ale zdążyłam poprawić. Sama jestem na siebie zła, ale cóż zrobić jak przedmioty ciężkie :C
mnie już nie biją,ale bardzo słabo mi idzie w nauce i często dostawałam 2 i 1 z matmy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1269763
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 2:18 pm

Mnie nigdy za oceny nie bili. o.O Mimo, że tata potrafił się zdenerwować to nigdy z powodu oceny nie dostałam po tyłku. Dwóje, pały z matmy się zdarzały, z angielskiego czy przyrody to samo, o WF-ie nie wspominając. Ale w 6 klasie otarłam się o czerwony pasek. Jednak boję się gimnazjum - chemia, fizyka, niemiecki. :c Booooję się.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Mittens
Nowy
Mittens

Nick w grze : Mittens
Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 18, 2012 5:52 am

Haah Mont Everest! Dostałam dwóję z matmy, poszłam do pokoju, zamknęłam się i byłam smutna. Potem powiedziałam i nic. Cisza. Zero. A potem jak szłam do pokoju mówiłam:
Jes! Jes!
XD
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 18, 2012 6:37 am

konikowa124 napisał:
Szarusia16 napisał:

mnie już nie biją,ale bardzo słabo mi idzie w nauce i często dostawałam 2 i 1 z matmy

Na szczęście już mnie nie leją, bo wiedzą, że mam już tyle lat ile mam i musze sama odpowiadać za swoje oceny. Chociaz mimo to nadal wściekają się za - uwaga - 4+
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostWto Wrz 18, 2012 9:23 am

aniawis39 napisał:
Mnie nigdy za oceny nie bili. o.O Mimo, że tata potrafił się zdenerwować to nigdy z powodu oceny nie dostałam po tyłku. Dwóje, pały z matmy się zdarzały, z angielskiego czy przyrody to samo, o WF-ie nie wspominając. Ale w 6 klasie otarłam się o czerwony pasek. Jednak boję się gimnazjum - chemia, fizyka, niemiecki. :c Booooję się.
Nie bój się,chemia jest boska <3 Wystarczy trafić na dobrego nauczyciela i się nauczyć na pamięć.WE chemii o to chodzi.Też się jej strasznie bałam,a tak naprawdę przez te 2 tygodnie ją bardzo polubiłam Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
blaze the cat
Już coś wie
blaze the cat

Nick w grze : blaze the cat
Liczba postów : 128

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 09, 2013 4:52 am

Nesska napisał:
Nie mówić, poprawić, pochwalić się tylko poprawioną xD
Moi rodzice mają jakiś "dziennik elektroniczny"... Widzą tróję +, którą zarobiłam na historii Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2711112
sowa38
Raczkujący
sowa38

Nick w grze : sowa38
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 11, 2013 7:49 am

Ja najpierw poprawiam i później mówie wiesz mamo dostałam 1 ale poprawiłam na 5  zawsze działa:lol: chociaż w gimnazjum mamy dziennik elektroniczny i rodzice wszystkie oceny widząNo poza tym gimnazjum nie jest złe (no chyba że ma się złych nauczycieli)pale
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?   Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie?
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: