Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? | |
|
+25Heshette Szarusia16 deccot klaczkakoniara avrilka Czarny Kot Asiaa. koziorożec Kikyo22 Narkotyka .Klaudi96. Luxiiii Philipek Calma EveDallas Uśmieszek korane LadyArvena kara250 Nesska Aglyss ~Martika~ koniki0099 hanka1998 Sweet Rabbit 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Sob Sie 25, 2012 4:55 am | |
| Mnie mama kiedyś biła ale teraz już nie.Często dostawałam 1 z matematyki i wtedy mnie wyzywała i robiła karę ale te kary były takie że i tak ich nie miałam więc to jest najlepsze :p.Od września idę do 1 gimnazjum i ciekawa jestem co teraz będzie bo na pewno sobie nie poradzę.Więc czeka mnie dużo krzyków. Ja o jedynce mówię po kilku dniach od wyników ze sprawdzianu ale przed tym gilgam moją mamę i później już jest łagodniejsza. A taty często nie ma(przez pracę).Więc rzadko mu mówię o ocenach. | |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Wto Sie 28, 2012 3:26 pm | |
| dobry patent, mamo musze coś powiedzieć, ale jak będziesz krzyczała lub mnie biła to ci nie powiem, przysięgnij mi! | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 10:20 am | |
| Bić za oceny? Normalnie jak jakaś patologia o_o
Mnie nigdy nie zbito za oceny, owszem, czasem rodzice się denerwują, czasem krzykną, ale to nic takiego... Zazwyczaj nie mówię o złych ocenach, chyba że w tym samym dniu dostałam jakąś dobrą :p
W tym roku groziły mi trzy dwóje na koniec, ale zdążyłam poprawić. Sama jestem na siebie zła, ale cóż zrobić jak przedmioty ciężkie :C | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 10:35 am | |
| -Mamo..Dostałam 1 z Matmy,Angielskiego i Polaka.. -Co!? -Żartowałam tylko z matmy |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 11:17 am | |
| - pysia.. napisał:
- -Mamo..Dostałam 1 z Matmy,Angielskiego i Polaka..
-Co!? -Żartowałam tylko z matmy XD | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 11:21 am | |
| pysia... - też to znalazłam. Na całe szczęście mi w najgorszym przypadku groziła trója. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 12:05 pm | |
| - pysia.. napisał:
- -Mamo..Dostałam 1 z Matmy,Angielskiego i Polaka..
-Co!? -Żartowałam tylko z matmy zawsze jestem załamana jedynką z matmy :C xD | |
| | | klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 12:43 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- Bić za oceny? Normalnie jak jakaś patologia o_o
Mnie nigdy nie zbito za oceny, owszem, czasem rodzice się denerwują, czasem krzykną, ale to nic takiego... Zazwyczaj nie mówię o złych ocenach, chyba że w tym samym dniu dostałam jakąś dobrą :p
W tym roku groziły mi trzy dwóje na koniec, ale zdążyłam poprawić. Sama jestem na siebie zła, ale cóż zrobić jak przedmioty ciężkie :C mnie już nie biją,ale bardzo słabo mi idzie w nauce i często dostawałam 2 i 1 z matmy | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pią Sie 31, 2012 2:18 pm | |
| Mnie nigdy za oceny nie bili. o.O Mimo, że tata potrafił się zdenerwować to nigdy z powodu oceny nie dostałam po tyłku. Dwóje, pały z matmy się zdarzały, z angielskiego czy przyrody to samo, o WF-ie nie wspominając. Ale w 6 klasie otarłam się o czerwony pasek. Jednak boję się gimnazjum - chemia, fizyka, niemiecki. :c Booooję się. | |
| | | Mittens Nowy
Nick w grze : Mittens Liczba postów : 26 Dołączył : 08/09/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Wto Wrz 18, 2012 5:52 am | |
| Haah Mont Everest! Dostałam dwóję z matmy, poszłam do pokoju, zamknęłam się i byłam smutna. Potem powiedziałam i nic. Cisza. Zero. A potem jak szłam do pokoju mówiłam: Jes! Jes! XD | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Wto Wrz 18, 2012 6:37 am | |
| - konikowa124 napisał:
- Szarusia16 napisał:
- Bić za oceny? Normalnie jak jakaś patologia o_o
W tym roku groziły mi trzy dwóje na koniec, ale zdążyłam poprawić. Sama jestem na siebie zła, ale cóż zrobić jak przedmioty ciężkie :C mnie już nie biją,ale bardzo słabo mi idzie w nauce i często dostawałam 2 i 1 z matmy Na szczęście już mnie nie leją, bo wiedzą, że mam już tyle lat ile mam i musze sama odpowiadać za swoje oceny. Chociaz mimo to nadal wściekają się za - uwaga - 4+ | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Wto Wrz 18, 2012 9:23 am | |
| - aniawis39 napisał:
- Mnie nigdy za oceny nie bili. o.O Mimo, że tata potrafił się zdenerwować to nigdy z powodu oceny nie dostałam po tyłku. Dwóje, pały z matmy się zdarzały, z angielskiego czy przyrody to samo, o WF-ie nie wspominając. Ale w 6 klasie otarłam się o czerwony pasek. Jednak boję się gimnazjum - chemia, fizyka, niemiecki. :c Booooję się.
Nie bój się,chemia jest boska <3 Wystarczy trafić na dobrego nauczyciela i się nauczyć na pamięć.WE chemii o to chodzi.Też się jej strasznie bałam,a tak naprawdę przez te 2 tygodnie ją bardzo polubiłam | |
| | | blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Sob Lis 09, 2013 4:52 am | |
| - Nesska napisał:
- Nie mówić, poprawić, pochwalić się tylko poprawioną xD
Moi rodzice mają jakiś "dziennik elektroniczny"... Widzą tróję +, którą zarobiłam na historii | |
| | | sowa38 Raczkujący
Nick w grze : sowa38 Liczba postów : 59 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? Pon Lis 11, 2013 7:49 am | |
| Ja najpierw poprawiam i później mówie wiesz mamo dostałam 1 ale poprawiłam na 5 zawsze działa:lol: chociaż w gimnazjum mamy dziennik elektroniczny i rodzice wszystkie oceny widzą poza tym gimnazjum nie jest złe (no chyba że ma się złych nauczycieli) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? | |
| |
| | | | Jak powiedzieć rodzicom o złej ocenie? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|