Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) Pon Sty 30, 2012 7:04 am | |
| Witam Poszukuję sittera najlepiej na stałe do 2 zakładek. W jednej są konie staruszki a w drugiej konie z motylami i innymi towarzyszami dającymi pd. Koni aktualnie jest 28, ale w sumie zawsze będzie około 30 do 40 max. Nie ma kryć, nie trzeba ich trenować, nie ma też źrebaków itd. Konie z motylkami przeznaczone są tylko i wyłącznie do zabaw wg planu, który przekażę. Jest bardzo prosty i optymalizuje zysk pd. Cena do ustalenia, ale ja dbam o swoich "pracowników" i wiele osób może to potwierdzić Pozdrawiam wszystkich i czekam na oferty na pw. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) Pon Sty 30, 2012 8:48 am | |
| Napisz do gracza Doloros, mogę się tym zająć przez jakiś spory czas |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) Pon Sty 30, 2012 12:47 pm | |
| Oferta nadal aktualna. Potrzebuję kogoś kto będzie robił koniki systematycznie - (codziennie). Wypłata raz w tygodniu w umówiony dzień. Jestem w stanie dać tygodniowo 20.000 equus + towarzysza, pd, rzepkę (do wyboru) a jeśli współpraca będzie stała raz w miesiącu dorzucam bonus: Coś z CR o wartości kuponu lub 1 kupon.
CENA podlega NEGOCJACJI! | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) Wto Sty 31, 2012 12:30 am | |
| Jezeli 40 koni max to bylabym chetna. Problem w tym, ze czasami nie ma mnie na laptopie lub komputerze, siedze na komorce. No nie wiem, zobaczymy, moge przez tydzien sprobowac i powiesz czy dobrze czy zle | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) Wto Sty 31, 2012 2:09 am | |
| Nadia słoneczko na pw ci napiszę wszystkie szczegóły W tej chwili koników jest tylko 28 - mi oporządzenie ich zajmuje jakieś pol godzinki dziennie. Edit: Ogłoszenie nieaktualne. Nadia sobie świetnie radzi! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) | |
| |
| | | | Poszukuję sittera na stałe do około 30-40 koni - bez źrebaków, bez treningów,bez kryć - prosto i przyjemnie :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|