| Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
|
+8hanka1998 Aki Monika Nesska Sakura Szarusia16 Madela LadyArvena 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 04, 2012 8:32 am | |
| W tym temacie wrzucamy tylko nasze maści, na które chcemy by inni oddawali głos. Od komentarzy proszę się tu powstrzymać, żeby nie zaśmiecić tematu Jeśli któraś odpadnie jeszcze przed głosowaniem, odrzucona przez adminów, prosiłabym o informację... Komentować można tu: KLIK | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 04, 2012 8:33 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sob Lut 04, 2012 9:49 am, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 04, 2012 8:48 am | |
| moja pierwsza praca : Letni Piorun w sumie nie moja , tylko mojej przyjaciółki Poezja992 , której nie działa cp więc dodała jej ją is95 ( jeśli przejdzie , to kupony dostaje Poezja ) w imieniu poezji i is95 proszę o głosy na nią ! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 04, 2012 9:48 am | |
| Autor:koteczek043 | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| |
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 04, 2012 5:25 pm | |
| Jeszcze zabrakło mojego Golden Unicorna . Ale wstawię go osobiście... Bardzo proszę o Wasze głosy | |
|
| |
Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| |
| |
Monika Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 05/02/2012
| |
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Nie Lut 05, 2012 4:38 am | |
| | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Nie Lut 05, 2012 8:26 am | |
| Mój NightMare w wersji bezskrzydłej I teraz przydałyby się szybkie wyniki, bo kupony sobie wywędrowały na CP i moje konto teraz pusto wygląda XD Mycha widzę też tła w dwóch wersjach kolorystycznych | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Nie Lut 05, 2012 9:39 am | |
| Maść Ola Koniara | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Nie Lut 05, 2012 10:52 am | |
| Piękne te maści |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 5:00 am | |
| [quote="Nesska"] - Madela napisał:
- moja pierwsza praca :
Letni Piorun w sumie nie moja , tylko mojej przyjaciółki Poezja992 , której nie działa cp więc dodała jej ją is95 ( jeśli przejdzie , to kupony dostaje Poezja ) w imieniu poezji i is95 proszę o głosy na nią ! Radzę szybko wycofać, twórca lineartu nie zezwala na użycie w howrse, lepiej żeby nie weszła do głosowania bo lineart znany. Poezja992 mówi : tylko , że ja ten lineart KUPIŁAM od innego gracza jeśli to na serio jest plagiat , to oni i tak mnie ukarają ? dodatkowy problem to to , że to nie u mnie wysłano , tylko jeszcze u innej osoby ( ja nie mam 5 karmy ) do kiedy można wycofać ? | |
|
| |
Nesska Raczkujący
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 6:39 am | |
| W takim razie gracz cię oszukał(btw, czy ja nie pisałam ci przypadkiem na PW, że autor lineartu nie zezwala?), 5 wynik wyszukiwania na dA po wpisaniu horse jump. http://fav.me/d2grklz a autor nie zezwala na użycie na howrse(można po komentarzach zobaczyć). Problemy będzie miała osoba z której konta wysłano. I u diabła, wysyła się tylko na własnym koncie >.> Wycofać można póki czeka na zatwierdzenie(jak potem to nie wiem bo nigdy nie patrzyłam)... chociaż istnieje duża szansa że odrzucą bez konsekwencji przez te syfy co się dzieją w okolicach grzywy i ogona. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 10:43 am | |
| Niestety tylko kotek przeszedł | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 10:44 am | |
| - Twoja praca jest powtórzeniem kształtów lub wzorów, co nie jest dozwolone. - Na Twoim projekcie koń unosi się ponad ziemią. - Na Twoim projekcie koń unosi się ponad ziemią. - Na Twoim projekcie koń unosi się ponad ziemią. - Na Twoim projekcie koń unosi się ponad ziemią. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 10:45 am | |
| mycha- współczuję. Oni potrafią załamac człowieka | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 10:48 am | |
| Mycha-Świnie!A pegazy są po co,jak nie po to,żeby unosić się nad ziemią? -.- | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 10:50 am | |
| Wiecie ile Ola miała nocy nie przespanych? | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 11:06 am | |
| Kot przeszedł? Na serio? Wow, miałaś szczęście. On jest z lineartu xD | |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 11:27 am | |
| - Nesska napisał:
- W takim razie gracz cię oszukał(btw, czy ja nie pisałam ci przypadkiem na PW, że autor lineartu nie zezwala?), 5 wynik wyszukiwania na dA po wpisaniu horse jump. http://fav.me/d2grklz a autor nie zezwala na użycie na howrse(można po komentarzach zobaczyć). Problemy będzie miała osoba z której konta wysłano. I u diabła, wysyła się tylko na własnym koncie >.> Wycofać można póki czeka na zatwierdzenie(jak potem to nie wiem bo nigdy nie patrzyłam)... chociaż istnieje duża szansa że odrzucą bez konsekwencji przez te syfy co się dzieją w okolicach grzywy i ogona.
Poezja992 mówi : co do tego czemu inni moją maść wysłali : - ja mam za mało karmy - mi to u mnie nie działa - is95 sama mi to zaproponowała , więc się zgodziłam To teraz do niej napiszę , tylko nie wiem czy akurat będzie A tak poza tym - uważacie , że są szanse że mi tego nie zgłoszą ? Pracowałam nad tym ponad tydzień , więc strasznie załamało mnie to o linearcie ponawiam pytanie : czy jeśli nie wiedziałam , ze to plagiat , to oni i tak mnie ukarają , a nie tamtą osobę ??? | |
|
| |
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 11:31 am | |
| Tak, ukarają Ciebie. Dlatego, że to Ty pracę wysłałaś. Ja cierpliwie czkam na merzec - wyślę może wtedy moją amatorską Sawannę xD | |
|
| |
Nesska Raczkujący
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 11:44 am | |
| Każdy, kto wyśle pracę nie stworzoną przez siebie lub splagiatowaną, zostanie ukarany całkowitym zakazem używania Czarnej Perły.
Ciebie karać nie będą, ale zaleca się używanie główki >.>
te linearty możesz sobie malować http://nesskajestfe.strefa.pl/PT/linearts.html | |
|
| |
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Pon Lut 06, 2012 11:46 am | |
| Ukarzą - praca nie jest stworzona przez nią, tylko przez innego gracza <.< | |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Wto Lut 07, 2012 11:01 am | |
| - Nesska napisał:
- Każdy, kto wyśle pracę nie stworzoną przez siebie lub splagiatowaną, zostanie ukarany całkowitym zakazem używania Czarnej Perły.
Ciebie karać nie będą, ale zaleca się używanie główki >.>
te linearty możesz sobie malować http://nesskajestfe.strefa.pl/PT/linearts.html mam strasznie wielką prośbę do wszystkich czy moglibyście mi nie zgłaszać tej maści ? nie da się jej już wycofać , nie wiedziałam że to plagiat ( jeśli bym wiedziała , to bym nie zgłaszała do CP ) i jeszcze jedna cichutka prośba - możecie dać na nią głos ? wiem , ze dużo bym chciała , ale już nic z maścią nie można zrobić Prosi Madela , Poezja992 i Is95 P.S. Is została o wszystkim poinformowana i też jej bardzo zależy | |
|
| |
Nesska Raczkujący
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Wto Lut 07, 2012 11:23 am | |
| Nie wiem czy to do ciebie dotarło, ale ten lineart jest znany, już go widziałam w PT(i zgadnij jak poszło pracy w głosowaniu x) i nie liczyłabym na to, że tym razem nikt z żadnej z wersji językowych nie zgłosi... Is będzie miała zakaz używania CP, a Poezji bym radziła używać lineartów z pewniejszych źródeł i wysyłać prace z własnego konta, bo - UWAGA - z cudzego nie wolno >.> | |
|
| |
Ksiezycowa Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 16/01/2012
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Wto Lut 07, 2012 12:19 pm | |
| Witajcie I ja postanowiłam spróbować własnych sił przy pracy Z ciekawości oglądam wasze prace niektóre są naprawdę piękne. Co do mojej to może jak ktoś kiedyś trafi i kliknie w nią to będę naprawdę wdzięczna | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Wto Lut 07, 2012 12:24 pm | |
| Masz mój głos, jeżeli praca ukaże się moim oczętom przy głosowaniu | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Wto Lut 07, 2012 12:39 pm | |
| Księzycowa, piękny ten rozek |
|
| |
Madela Już coś wie
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sro Lut 08, 2012 4:11 am | |
| - Nesska napisał:
- Nie wiem czy to do ciebie dotarło, ale ten lineart jest znany, już go widziałam w PT(i zgadnij jak poszło pracy w głosowaniu x) i nie liczyłabym na to, że tym razem nikt z żadnej z wersji językowych nie zgłosi... Is będzie miała zakaz używania CP, a Poezji bym radziła używać lineartów z pewniejszych źródeł i wysyłać prace z własnego konta, bo - UWAGA - z cudzego nie wolno >.>
ok , przekarzę jej ale jak twierdzisz , że i tak na 100%ktoś zgłosi , to mozesz już ty tego nie robić ? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
| |
|
| |
| Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
|