Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty

Go down 
+8
hanka1998
Aki
Monika
Nesska
Sakura
Szarusia16
Madela
LadyArvena
12 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 08, 2012 8:44 am

Raczej nikt z nas nie zgłosi. Ale na tyle państw... Naprawdę spore ryzyko... A szkoda, żeby Is zablokowano możliwość wysyłania do CP.
A wycofać się da Wink Moje mają status "w trakcie głosowania" (czyli przeszły sprawdzanie przez adminów) i wciąż mam przy nich przyciski "anuluj"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Madela
Już coś wie

Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 6:08 am

LadyArvena napisał:
Raczej nikt z nas nie zgłosi. Ale na tyle państw... Naprawdę spore ryzyko... A szkoda, żeby Is zablokowano możliwość wysyłania do CP.
A wycofać się da Wink Moje mają status "w trakcie głosowania" (czyli przeszły sprawdzanie przez adminów) i wciąż mam przy nich przyciski "anuluj"

Is jest o wszystkim poinformowana - sama mi napisała :

Poezja jej napisała :
Pisali Ci już , czy maść przechodzi do głosowania ?
Bo ktoś mi powiedziano , ze ten lineart jest plagiatem
Ja lineart kupiłam , no i chyba mnie oszukano
Teraz pytanie tylko - co robimy ?
Liczymy na szczęście , zostawiamy a jak ktoś zgłosi plagiat , to wysyłamy zrzuty wiadomości o tym , że lineart jest kupiony , a autor zrzeka się praw autorskich ?
Odpowiedz szybko
Poezja992

Is jej odpisała :
Jeszcze nie, dam znać jak przejdzie

Jeżeli kupiłaś ten lineart lub przy tym lineartcie było napisanie free (czasami są takie) to w tedy nie mają prawa nic ci zrobić
Poza tym nie sądzę żeby to ktoś zgłosił.
w razie czego po prosze cię o te zrzuty
Powrót do góry Go down
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 6:38 am

Lineart jest free ale poza dA trzeba zostawiać podpis - więc na howrse nie można go używać. Nie kombinujcie, tylko niech ta maść zostanie anulowana, bo żadne screeny wam nie pomogą. Przyznacie się razem z nimi, że maść została wysłana z konta osoby, która jej nie zrobiła i i tak będzie kara, może nawet większa.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 7:40 am

Teraz jest ryzyk-fizyk, jeżeli nikt nie zgłosi, trzeba wtedy liczyć na to, że nie przejdzie głosowania, bo dopiero później może wyjść w praniu. Lepiej brać linearty z zaufanego źródła, jeżeli ktoś nie chce wpaść. Ja na szczęście robię swoje prace od A do Z, ale nie każdy ma takie możliwości i umiejętności, aby samemu poradzić sobie z pracą, a każdy chce zarobić te kilkadziesiąt kuponów, ja też, dlatego próbuję, wysyłam prace i za każdym razem mam nadzieję, że przejdzie choć jedna...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 11:03 am

ryzyk fizyk byłby, gdyby to był jakiśtam lineart, a nie znany z pierwszej strony wyszukiwania, rozpoznawalny jako free ale nie na Howrse. Tylko potem nie płaczcie jak już zgłoszą >.>
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:33 am

Nessko - Twoje otoczenie mi się pojawiło! I potrzymało mój skromny głosik Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 1234489951
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:36 am

A u mnie 0 Polaków Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
koteczek043
Już coś wie
koteczek043

Nick w grze : Felis.
Liczba postów : 128

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 2:10 am

dzisiaj Lilijka Sakury! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1748154
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 7:36 am

Na wydarzeniach jest wątek, gdzie można pochwalić się swoimi pracami Wink Trzeba tylko zgłosić się do Calvany. Podrzuciłam tam wszystkie nasze linki:
1) Sakura0001 - dwie maści
2) Szarusia16
3) Monika
4) Ola Koniara
5) Yeti
6) Ksiezycowa
7) nesska (nesskafe?)
8 ) LadyArvena

Calvana kazała przekazać, ze musi być info od was, ze wyrażacie zgodę Sad Więc każdy jeśli chce się tam popromować, i żeby ludzie na niego głosy oddawali - jak najszybciej zgłaszać się do Calvany, ze się zgadzacie Smile

Przy kilku jest drobny problem... Pozcinał tym osobom ostatnio imageshack tło. Więc jeśli te osoby też chcą się znaleźć w wątku na wydarzeniach, muszą jeszcze raz wysłać rysunek na server i link podesłać Calvanie

9) mycha805 - kot
10) koteczek043
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 7:04 am

Miałam kotka Szarusi i kucyka mani. Głosy poszły Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty   Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» GRA - Polskie maści w przestrzeni twórczej - luty
» Polskie maści w Przestrzeni twórczej - marzec
» Polskie maści w Przestrzeni twórczej - grudzień
» Polskie maści w przestrzeni twórczej - lipiec
» Polskie maści w przestrzeni twórczej - kwiecień

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach