Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
|
+8hanka1998 Aki Monika Nesska Sakura Szarusia16 Madela LadyArvena 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sro Lut 08, 2012 8:44 am | |
| Raczej nikt z nas nie zgłosi. Ale na tyle państw... Naprawdę spore ryzyko... A szkoda, żeby Is zablokowano możliwość wysyłania do CP. A wycofać się da Moje mają status "w trakcie głosowania" (czyli przeszły sprawdzanie przez adminów) i wciąż mam przy nich przyciski "anuluj" | |
| | | Madela Już coś wie
Liczba postów : 111 Dołączył : 13/04/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Czw Lut 09, 2012 6:08 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Raczej nikt z nas nie zgłosi. Ale na tyle państw... Naprawdę spore ryzyko... A szkoda, żeby Is zablokowano możliwość wysyłania do CP.
A wycofać się da Moje mają status "w trakcie głosowania" (czyli przeszły sprawdzanie przez adminów) i wciąż mam przy nich przyciski "anuluj" Is jest o wszystkim poinformowana - sama mi napisała : Poezja jej napisała : Pisali Ci już , czy maść przechodzi do głosowania ? Bo ktoś mi powiedziano , ze ten lineart jest plagiatem Ja lineart kupiłam , no i chyba mnie oszukano Teraz pytanie tylko - co robimy ? Liczymy na szczęście , zostawiamy a jak ktoś zgłosi plagiat , to wysyłamy zrzuty wiadomości o tym , że lineart jest kupiony , a autor zrzeka się praw autorskich ? Odpowiedz szybko Poezja992 Is jej odpisała : Jeszcze nie, dam znać jak przejdzie Jeżeli kupiłaś ten lineart lub przy tym lineartcie było napisanie free (czasami są takie) to w tedy nie mają prawa nic ci zrobić Poza tym nie sądzę żeby to ktoś zgłosił. w razie czego po prosze cię o te zrzuty | |
| | | Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Czw Lut 09, 2012 6:38 am | |
| Lineart jest free ale poza dA trzeba zostawiać podpis - więc na howrse nie można go używać. Nie kombinujcie, tylko niech ta maść zostanie anulowana, bo żadne screeny wam nie pomogą. Przyznacie się razem z nimi, że maść została wysłana z konta osoby, która jej nie zrobiła i i tak będzie kara, może nawet większa. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Czw Lut 09, 2012 7:40 am | |
| Teraz jest ryzyk-fizyk, jeżeli nikt nie zgłosi, trzeba wtedy liczyć na to, że nie przejdzie głosowania, bo dopiero później może wyjść w praniu. Lepiej brać linearty z zaufanego źródła, jeżeli ktoś nie chce wpaść. Ja na szczęście robię swoje prace od A do Z, ale nie każdy ma takie możliwości i umiejętności, aby samemu poradzić sobie z pracą, a każdy chce zarobić te kilkadziesiąt kuponów, ja też, dlatego próbuję, wysyłam prace i za każdym razem mam nadzieję, że przejdzie choć jedna... | |
| | | Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Czw Lut 09, 2012 11:03 am | |
| ryzyk fizyk byłby, gdyby to był jakiśtam lineart, a nie znany z pierwszej strony wyszukiwania, rozpoznawalny jako free ale nie na Howrse. Tylko potem nie płaczcie jak już zgłoszą >.> | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 11, 2012 1:33 am | |
| Nessko - Twoje otoczenie mi się pojawiło! I potrzymało mój skromny głosik | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 11, 2012 1:36 am | |
| A u mnie 0 Polaków | |
| | | koteczek043 Już coś wie
Nick w grze : Felis. Liczba postów : 128 Dołączył : 01/05/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 11, 2012 2:10 am | |
| dzisiaj Lilijka Sakury! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Sob Lut 11, 2012 7:36 am | |
| Na wydarzeniach jest wątek, gdzie można pochwalić się swoimi pracami Trzeba tylko zgłosić się do Calvany. Podrzuciłam tam wszystkie nasze linki: 1) Sakura0001 - dwie maści 2) Szarusia16 3) Monika 4) Ola Koniara 5) Yeti 6) Ksiezycowa 7) nesska (nesskafe?) 8 ) LadyArvena Calvana kazała przekazać, ze musi być info od was, ze wyrażacie zgodę Więc każdy jeśli chce się tam popromować, i żeby ludzie na niego głosy oddawali - jak najszybciej zgłaszać się do Calvany, ze się zgadzacie Przy kilku jest drobny problem... Pozcinał tym osobom ostatnio imageshack tło. Więc jeśli te osoby też chcą się znaleźć w wątku na wydarzeniach, muszą jeszcze raz wysłać rysunek na server i link podesłać Calvanie 9) mycha805 - kot 10) koteczek043 | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty Nie Lut 12, 2012 7:04 am | |
| Miałam kotka Szarusi i kucyka mani. Głosy poszły | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
| |
| | | | Polskie maści w Przestrzeni twórczej - luty | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |