Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Reformacja forum

Go down 
+2
Uśmieszek
Sweet Rabbit
6 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 2:55 am

• Przydałoby się uaktualnić listę moderatorów.
  • Ponad to zrobić dział od administracji do administracji(zgłaszanie błędów, pomyłek sugestii)
  • Sąd (służyłby do rozwikływania sporów tak jak np wsp trenerki i innych problemów publicznych forum i howrse)
  • Chat (błagam o taki pod forum na stronie głównej forum, tak jak na innych forach, blogach)
  • Moderacja (moderacja warstw niezbędnych do uczciwości w grze, aukcji, przekazywania przedmiotów i innych)
  • Regulamin (jeden, jednolity, aby jasno określić zasady)
  • Poradniki (powołać grupę specjalną która opracuje podstawowe porady co do Blupu, podnoszenia pg, treningów GP; zbyt wiele wątków podobnych, takich samych piętrzy się)
  • Pytania i Pomoc 9możliwość zamykania swoich wątków po otrzymaniu odpowiedzi)
  • Segregacja (np Aktualności na subfora miesięcy i w każdym opisana promocja na dany miesiąc i archiwizacja po upływie roku)
  • Archiwizacja (zbyt wiele luźnych tematów wałęsa się tu i tam, są dublowane, jest ogólnie chaos i chciałabym aby było bardziej uporządkowane, to niezbędne przy tej liczbie graczy)
  • Reklama (mamy baner, dlaczego by nie wymienić się nim z Szafą Graficzną czy blogami?)
  • To chyba na tyle, pozdrawiam i oczekuje wypowiedzi co do moich postulatów.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 2:58 am

Chat? Jest! Nie widziałaś? Trzeba na dole, na samym dole wcisnąć "Zaloguj" i tyle.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:02 am

Tak, ale ja chce takie że nie trzeba się przenosić na nową kartę, tylko takie na dole bez logowania. ;p

tak jak tu
Reformacja forum Iztkja
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:03 am

To się nie przenosi przecież na nową kartę... Jest tutaj! Na dole, stronie głównej!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:04 am

APX napisał:

• Przydałoby się uaktualnić listę moderatorów.
  • Ponad to zrobić dział od administracji do administracji(zgłaszanie błędów, pomyłek sugestii)
  • Sąd (służyłby do rozwikływania sporów tak jak np wsp trenerki i innych problemów publicznych forum i howrse)
  • Chat (błagam o taki pod forum na stronie głównej forum, tak jak na innych forach, blogach)
  • Moderacja (moderacja warstw niezbędnych do uczciwości w grze, aukcji, przekazywania przedmiotów i innych)
  • Regulamin (jeden, jednolity, aby jasno określić zasady)
  • Poradniki (powołać grupę specjalną która opracuje podstawowe porady co do Blupu, podnoszenia pg, treningów GP; zbyt wiele wątków podobnych, takich samych piętrzy się)
  • Pytania i Pomoc 9możliwość zamykania swoich wątków po otrzymaniu odpowiedzi)
  • Segregacja (np Aktualności na subfora miesięcy i w każdym opisana promocja na dany miesiąc i archiwizacja po upływie roku)
  • Archiwizacja (zbyt wiele luźnych tematów wałęsa się tu i tam, są dublowane, jest ogólnie chaos i chciałabym aby było bardziej uporządkowane, to niezbędne przy tej liczbie graczy)
  • Reklama (mamy baner, dlaczego by nie wymienić się nim z Szafą Graficzną czy blogami?)
  • To chyba na tyle, pozdrawiam i oczekuje wypowiedzi co do moich postulatów.
-lista moderatorów jest aktualna
-istnieje dział zgłaszania błędów do administracji, wystarczy przeczytac
- ZM nie została stworzona do sądzenia innych
-chat znajduje sie na dole strony głównej
-jak mam moderować wymiany na Howrse?? nikt z nas nie ma takich mozliwości
-poradniki są zawarte w odpowiednim dziale
-tu się z Tobą zgodze, każdy powinien mieć możliwość zamknięcia swojego wątku
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:07 am

Cytat :
-lista moderatorów jest aktualna
-istnieje dział zgłaszania błędów do administracji, wystarczy przeczytac
- ZM nie została stworzona do sądzenia innych
-chat znajduje sie na dole strony głównej
-jak mam moderować wymiany na Howrse?? nikt z nas nie ma takich mozliwości
-poradniki są zawarte w odpowiednim dziale
-tu się z Tobą zgodze, każdy powinien mieć możliwość zamknięcia swojego wątku
Jaka aktualna? Kiedy ostatnio widziałaś Furię?
-chodzi o inny chat
-ale poradników jest za wiele! 3 strony trajkotania o tym samym.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:08 am

Wczoraj a TY?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:08 am

Na forum?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:10 am

Pół roku jej już nie ma, połowy tych ludzi nie ma bo czasu brak a moderator musi być więcej niż gracz. Ciebie też rzadko widzę, więc nie masz nawet możliwości pilnowania forum, bo cie nie ma, praktycznie forum jest zostawione samo sobie i dziczeje bo każdy pisze co chce, gdzie chce. Poza tym jest ich zbyt mało na taką ilość ludu!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:10 am

tak, była. Ma status ukryty i ja jestem w stanie ją zobaczyć a TY nie. To, że nie widzisz jej watków nie znaczy, że jej nie ma. A jeśli ciekawość Cię zżera to ona ma tutaj takie same prawa jak Lubelak i Arvena.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:11 am

Nie Tobie jest to osądzać
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:12 am

APX, to że jej nie widziałaś nie znaczy że jej nie ma.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:13 am

Nie, zwisa mi to, tylko niech wywiązuje się ze swoich obowiązków. My jesteśmy społecznością i teoretycznie ona pracuje dla nas dla naszego bezpieczeństwa, dobra. Jeśli nie bierze czynnego udziału w tworzeniu forum to po co ona jest tym moderatorem?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:15 am

a skąd wiesz, że nie bierze?? moderacja, tworzenie forum to nie tylko odpowiadanie w wątkach
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:15 am

Właśnie ja mogę osądzać bo jestem częścią tego forum, jestem tu prawie od zawsze, i chce aby poprawnie działało, a nie jakiś cyrk na kółkach, moderator to pewien status, obowiązek i musi być tu w miarę często a nie od święta. To jest wasz obowiązek wraz z tym tytułem i jeśli nie jesteś w stanie minimum raz na tydzień tu być, to proszę zrezygnuj z tego tytułu bo robisz tylko farsę z tytułu moderatora.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:16 am

Nie oceniaj innych Wink Odnośnie czatu:

Reformacja forum Scaled.php?server=42&filename=dowodowo

Klikasz "Zaloguj" i możesz pisać, masz wszystkie emoty, taki sam nick, widzisz kto jest dostępny. Nie wystarczy Ci?
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:18 am

Ale chyba każdy ma też swoje prywatne życie, APX. Nie wszyscy siedzą non-stop na ZM, vzy howrse.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:18 am

APX napisał:
Właśnie ja mogę osądzać bo jestem częścią tego forum, jestem tu prawie od zawsze, i chce aby poprawnie działało, a nie jakiś cyrk na kółkach, moderator to pewien status, obowiązek i musi być tu w miarę często a nie od święta. To jest wasz obowiązek wraz z tym tytułem i jeśli nie jesteś w stanie minimum raz na tydzień tu być, to proszę zrezygnuj z tego tytułu bo robisz tylko farsę z tytułu moderatora.

Jestem raz na tydzień?? a to ciekawe? a z zakresu swoich obowiązków i jego wypełniania nie przed Tobą będę się spowiadać
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:19 am

Chce aby było pod spodem jak szybka odpowiedź. To ułatwia życie bo nie przenosi na nową kartę i wiem naprawdę, że jest chat. Jestem tu troszkę dłużej i wybacz, wiem takie rzeczy.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:22 am

Przystopuj trochę. Ja Ciebie też nie widzę Ciebie codziennie, wiesz? Zachowujesz się tak samo jak trenerka w wątku o Ewie.

Wszystko jasne - ubiegasz się o zostanie moderatorem. Wystarczy napisać "Mogę pomóc w moderowaniu forum" a nie od razu że admini nie dbają o Zagrodę. Ja jakoś jestem codziennie po 2 godziny, czasami całe dnie, nie jestem modem i jakoś mi z tym dobrze. Modzi nie mają coś takiego że pstryk i już - to praca.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:22 am

Będziesz, bo jestem częścią ludu tego forum i nie podoba mi się to, że jest tu powiedzmy . Twój obowiązek to trzymanie ładu, nie robisz tego podaj się do dymisji, ktoś lepiej to zrobi niż ty.
edit by lisiczka
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:23 am

APX - nie żebym miała pretensje, ale ja też coś "chcem" - gwiazdkę z nieba i złotą muszkę na łańcuszku. Nie przesadzajmy.
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:25 am

Witam.
Czekajcie, nie ma po co się kłucić, są pytania i odpowiedzi. Droga APX, forum dobrze działa, po co je zmieniać. Wątków jest sporo, owszem, ale każdy ma prawo napisać i czekać na odpowiedź, wszyscy są ważni. Czat jest na dole, mnie też kiedyś przenosiło na oddzielną stronę, ale teraz pszę pod forum.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:25 am

Nie chce być moderatorem bo ja jestem już dawno samozwańczym, tak jest ciekawiej Wink Ale przyznaj, trzeba tu zaprowadzić ład. Tak być nie może, piszą co chcą, gdzie chcą samowolka. Myślisz, że to dobre? To jakby sąsiad wybudował u ciebie na podwórku swoją stodołę.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty

Ja tam lubię Zagrodę taką jaką jest. Jakoś duża popularność i czysta domena nie wystarczają Ci? My musieliśmy na to zapracować, admini, modzi jak i inni użytkownicy! Jeśli myśisz że to jest łatwe załóż sobie swoje własne forum.
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:27 am

Chyba właśnie nie, bo forum jest dla wszystkich.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:30 am

APX napisał:
Będziesz, bo jestem częścią ludu tego forum i nie podoba mi się to, że jest tu powiedzmy < edycja moderatora >. Twój obowiązek to trzymanie ładu, nie robisz tego podaj się do dymisji, ktoś lepiej to zrobi niż ty.
Jak masz do mnie ale na gruncie prywatnym to nie próbuj tego załatwiac na forum. Po raz kolejny dostajesz ode mnie upomnienie za niecenzuralne słowa, niedługo zamiast samozwańczym modem staniesz się samozwańczym banem.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:31 am

Najlepiej by wątek zamknąć, bo znowu zrobiła się niepotrzebna kłótnia.
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:32 am

Nie krzyczmy na siebie wzajemnie i postarajcie się zrozumieć APX, ona jest poukładana i pewnie drażni ją ten pewien nieład. (mnie pasuje, patrz mój post wyżej).
APX, dobieraj lepiej słowa i nie obrażaj nikogo, ok? To poważne upomnienie.
Jesteśmy tu razem i trzymajmy się razem Reformacja forum 1988476332

Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pon Lut 06, 2012 3:39 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipostPon Lut 06, 2012 3:33 am

Lubelak - święte słowa. Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Reformacja forum Empty
PisanieTemat: Re: Reformacja forum   Reformacja forum I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Reformacja forum
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-