Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Reformacja | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Reformacja Nie Cze 26, 2011 1:52 am | |
| Należy wyjaśnić co do kantoru Więc sądzę że rozsądne będzie, jeśli można będzie wymienić 30 eq w kantorze na 1 kupon. Co do podatku dla najbogatszych. Może i to dziwactwo, ale oni i tak mają dużo pieniędzy. 20 osób w rankingu ogólnym płaciło by o połowę więcej za produkty, wyposażenie koni. Nie dotyczy CR, oraz kupna koni. Co sądzicie o tym? Co byście chcieli dodać, aby usprawnić grę? Zrobić większy przedział pieniężny na krycie a nie tylko do 1 500? |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Reformacja Nie Cze 26, 2011 4:05 am | |
| Mi się nie podoba tylko to z kanorem. 30 equus za 1 kupon?! Jak już to 30 tysięcy... | |
| | | WeraSmela Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Reformacja Nie Cze 26, 2011 4:34 am | |
| Fajny pomysł, ale nie podobają mi się dwie rzeczy: Kantor i podatki dla najbogatszych | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Reformacja Nie Cze 26, 2011 5:45 am | |
| - dodawanie do znajomych jak dla mnie ok - sprzedaży koni kilku naraz ? Przecież możesz mieć wystawione nawet wszystkie swoje konie na sprzedaż... - kupon na urodziny Gracze będą sobie zmieniać co krok datę urodzin, żeby tylko zdobyć kupon. I dostaną kilka w miesiącu XD A jeśli zablokują możliwość zmiany daty to bedą tworzyć multi. Przykład: tworzę multi, które za 5 dni będzie mieć urodziny. Dostanie kupon. I potem przekaże głównemu kontu - skoro nie ma dostępu do sprzedaży bezpośrednich to np. poprzez kupno konia na aukcji za kupon (jeśli główne ma KP) lub w inny sposób. Gracze zawsze coś wymyślą - kantor 30 Equues? Oo Gracze nakupowaliby tysiące kuponów... Prawie każdy koń miałby OM. A u bogatszych całkiem... A Owilent na czym by zarobił? Dla nich najlepsza sytuacją jest, gdy gracze odczuwają brak kuponów. I od czasu do czasu skuszą się jakieś kupić Dlatego te promocje w RO... - podatek A jak stwierdzisz kto na niego zasługuje? Czy ktoś kto ma kilka milionów? Może ten co ma 500 tys? Ale dla rozpoczynającego grę już 10tys jest bogactwem... Te osoby miałyby płacić więcej za produkty, wyposażenie koni... Czyli co? Rzepę? Jakiś czas temu owszem, brakowało mi jej. Teraz jednak dzięki dużej ilości pryszniców niewiele jej zużywam - tylko na głównego konia, a to się akurat nazbiera przy obsłudze innych. Wyposażenie. Hmm... Kiedy ja ostatni raz kupiłam siodło czy uzdę? Wszystkie konie latają w ekwipunku z OJ. Najlepsze 3 mają zawsze założone rzeczy szyte na miarę. Ale jak już nie są najlepsze to zdejmuję I ekwipunek idzie na lepsze konie. Jedyne co kupuje to kozy. A to dlaczego miałoby być droższe? Dajmy na to koza dla bogacza kosztowałaby 1000 Equus. Koszt konia automatycznie przez to rośnie... - przy maści kraj i odnośnik do gracza WIELKIE TAK. Chciałabym popierać znajomych, ale jak jak nie wiem kto daną maść zrobił? I dajmy na to widzę dwie podobne i nie wiem czy plagiat, czy to jedna osoba... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Reformacja Nie Cze 26, 2011 11:01 am | |
| Tam z 30 eq to chodzi o 30 tys oczywiście, zapomniałam dopisać ;p Sprzedaż jest uciążliwa jak masz sprzedać 10 koni naraz musisz zaznaczyć konia, wybrać opcję sprzedaży, cena i następny. A tak zaznaczasz, ten, ten, ten na taka sprzedaż i za tyle. Urodziny, to i tak za multi dostaną minus karmę. Chociaż fakt, że to żadna kara. Bogacze to jak pisałam 20 osób w rankingu funduszy. |
| | | Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Reformacja Czw Gru 22, 2011 5:31 am | |
| petycja super ale tan kantor to się nie zgodzą więc lepiej zrobić kupon przynajmiej za 300 Eq | |
| | | Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Reformacja Pon Gru 26, 2011 11:13 am | |
| Nie podobają mi się kantor i podatek dla bogaczy - przecież oni pracowali nad swoimi funduszami. Każdy gdyby się postarał byłby bogaty. | |
| | | Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Reformacja Pią Gru 30, 2011 5:41 am | |
| zgadzam się z Mirelle oni na to pracowali | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Reformacja Czw Sty 05, 2012 1:23 pm | |
| Może - co do kantora - kupon na 700 000 eq i w odwrotną stronę | |
| | | koniki0099 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 374 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: Reformacja Nie Lut 12, 2012 7:22 am | |
| - WeraSmela napisał:
- Fajny pomysł, ale nie podobają mi się dwie rzeczy: Kantor i podatki dla najbogatszych
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Reformacja | |
| |
| | | | Reformacja | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |