Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zamykanie wątków | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Zamykanie wątków Pon Lut 06, 2012 3:53 am | |
| Moi kochani modzi, piszę do Was z prośba o to, abyście nie zamykali każdego wątku po dwóch czy trzech odpowiedziach. Myślę, że więcej osób chciałoby wypowiedzieć się na dany temat, jednakże ta możliwość zostaje im odebrana w momencie zamknięcia wątku. Ja również przed chwilą chciałam wtrącić kilka swoich uwag odnośnie paru wątków, ale nie miałam takiej możliwości Jest to moja skromna prośba do Was. Uwielbiam to forum i nie chcę, żeby zrobiło się z niego to samo, co z oficjalnego forum Howrse, na którym nie można wyrazić swojego zdania w jakikolwiek sposób, bo albo wątek jest natychmiast zamykany, albo wypowiedzi są cenzurowane, a ich autor karany. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Zamykanie wątków Pon Lut 06, 2012 3:59 am | |
| Staram sie jak sama widzisz tego nie robić, ale jeśli chodzi o temat APX to prowadzi on do kłótni. Chcesz abym go otworzył? Sznuję Twoje zdanie i liczę się z nim. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Zamykanie wątków Pon Lut 06, 2012 4:04 am | |
| Może nie w tej chwili, bo zaraz wycofuję się z komputera (mam ważną sprawę do załatwienia), ale popołudniu chciałabym wejść na moją kochaną zagrodę i zobaczyć, że znów jest tym przyjaznym forum, jakim była od zawsze | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Zamykanie wątków Pon Lut 06, 2012 4:06 am | |
| Zgoda, powodzenia, ja też idę sprawy załatwiać | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zamykanie wątków | |
| |
| | | | Zamykanie wątków | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach