Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zakładam hodowlę. Jaka rasa? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
natusia226 Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 11:36 am | |
| Zakładam hodowlę mało znanej rasy z małym PG (chcę się wybić). Jaką rasę wybrać? Szukam też wspólników. Jest ktoś chętny? | |
| | | mania ! Raczkujący
Liczba postów : 94 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 11:40 am | |
| Najmniejsze PG mają angloaraby | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 11:43 am | |
| CO????? Angloaraby? Chyba raczej holsteinki :> | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 11:49 am | |
| Holsztyny nie, bo Ci z pszczół je biora, więc nie masz szans Możesz spróbować fiordy, kuce górskie, quatery |
| | | Solta Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 04/02/2012
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 12:28 pm | |
| Holsztynów nie polecam. Bardzo szybko wybiła się ruska grupa i niestety przebili wcześniejsze elitarne hodowle. Co do Angloarabów to też może być ciężko, przebić Stars of Europe - jest ich dużo, więc na prawdę potrzebowałabyś dużo ludzi i zasobów. Sama szukałam, gdzie by tu się można wbić, ale zbytnio nic interesującego nie znalazłam.. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 12:49 pm | |
| Walijki! Mają tylko 3* <.< | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 1:17 pm | |
| Poczekaj na rasy westernowe |
| | | paulam97 Raczkujący
Nick w grze : paulam97 Liczba postów : 74 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? Pon Lut 06, 2012 2:05 pm | |
| Może na początek nie zakładaj własnej hodowli, tylko do jakiejś dołącz? Naprawdę, szybko się wybijesz trochę w rankingu ogólnym, hodowców, przybędzie ci trochę hodowlanych koni. Polecam najlepsze hodowle danej rasy. Ja np. jestem w Sunkawakan Inflamare. Kiedyś myślałam podobnie, żeby założyć wielką hodowlę, wybić się, być na szczycie rankingu... Ale teraz, kiedy masz tak dużo świetnych hodowli, które codziennie pracują nad PG koni, jednego dnia blupują po kilka i co dzień mają nowe konie na szczytach rankingów, jest to praktycznie nieosiągalne. Bardzo serdecznie polecam Sunkawakan Inflamare, jest to hodowla pinto, najlepsza jak dotąd na Howrse, a jednak ma dużo ludzi i cała atmosfera jest luźna, zgłaszasz się po konia do blupowania kiedy masz na to czas, chęci i zasoby, nie ma jakiegoś przymusu, że musisz codziennie jednego lub więcej koni blupować, a i tak pinto z SI są na szczycie rankingu, pomimo tego, że w ciągu dnia blupowane do hodowli są tylko 2 konie i to zazwyczaj przez 2 różne osoby, a w hodowli jest ich ponad 10. Naprawdę radzę Ci się poważnie zastanowić nad wyborem hodowli, bo jest to ważna decyzja. Z rankingowych hodowli zawsze masz największy zysk, sprzedajesz konie ze szczytu rankingu za niezłą kasę, a nawet kupony. Serio, dobrze to przemyśl i gdybyś zdecydowała się na SI to zawsze bardzo chętnie przyjmiemy nowe ręce do pomocy. Jeśli Cię to interesuje napisz do nutka1001, bo to ona jest tu szefem Trochę się rozpisałam, ale mam nadzieję że nie na darmo | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zakładam hodowlę. Jaka rasa? | |
| |
| | | | Zakładam hodowlę. Jaka rasa? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|