Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa promocja etc. | |
|
+17wierszownik eloite Mikim7 Uśmieszek Clue asiiix Sakura LadyArvena hanka1998 Malto KaVcia Ayashi nevinowa Rose666 Nevarra Philipek OneStepCloser 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
OneStepCloser Nowy
Liczba postów : 35 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 12:26 pm | |
| Zmiany w Grand Prix- Wygrane dla 5 najlepszych koni zmieniły się: - Miejsce 1 - 40 diamentów - M. 2 - 20 diam. - M. 3 - 10 diam. - M. 4 - 5 diam. - M. 5 - 2 diam. - Jeżeli masz dostęp do GP, możesz teraz <ee, trochę nie rozumiem> you can now join both Western Riding and Classical Riding competitions at the Grand PrixNowy system Karmy<Btw. dają tyle diamentów, ile ma się pkt. Karmy przed tą zmianą ;D> - Wszyscy gracze zaczynają z maksymalnie 10 pktami Karmy które mogą stracić jeżeli nie przestrzegają zasad. <Wyrównują każdemu Karmę do 10...> - Jeżeli stracisz karmę, możesz stracić dostęp do niektórych opcji jak np. forum lub sprzedaże - 6 pkt. Karmy - odbiera dostęp do wszystkich forów, dawania przedmiotów i wymieniania ich - 4 pkt. Karmy - odb. dostęp do sprzedaży i wysyłania maści do CP - 2 pkt. - odb. dostęp do PW - 0 pkt. - dwumiesięczny ban - Możesz dostać pkt. Karmy za 30 dni logowania się, tak długo, póki masz mniej niż 10 pkt. - Twoje stare pkt. Karmy zamienimy w prezenty. <Te diamenty chyba.> Ukryte oferty na aukcjach- Posiadacze Konta Pegaza teraz mogą dawać ukryte oferty na aukcjach. Każda z ukrytych ofert kosztuje 1 diament i pozwala Ci dać ofertę na aukcji, której nie będą mogli zobaczyć inni gracze. - Jeżeli Twoja ukryta oferta jest najwyższą na koniec sprzedaży, wygrywasz aukcję. - Suma kuponów i equus jest zabierana z Twojego profilu raz gdy sprzedaż się skończyła. Jeśli nie masz wystarczająco, nie wygrasz aukcji. - Zawsze możesz anulować ukrytą ofertę. Jeżeli to zrobisz, dostaniesz zwrot wydanego na nią diamentu. Nowy Zestaw- Nowy zestaw na CR - Bonusowy Zestaw <kosztuje 2 kupony, składa się z poniżej wymienionych bonusów + Z. Plutona i Fortuny Krezusa czy jak to po polsku jest> - Teraz możesz kupić niektóre bonusy za diamenty: Z. Ostrogi, L. Dafne, L. Boreasza, K. Morski, P. Eola. - Gryf i feniks są teraz sprzedawane za diamenty, nie kupony i za mniejszą cenę. <Gryf - 12 d., Feniks - 5 d.> - Teraz jest bardziej opłacalne dopłacić swoje lub sw. OJ fundusze kuponami. - Możesz użyć kuponów do kupowania diamentów. - Diamenty nie mogą być już wymieniane z innymi graczami. Jednorożce cenniejsze- bonusy rogów to teraz: od +6 do +15 w ujeżdżaniu. - za oddanie roga do schroniska dostaje się 1000 eq. I również- Możesz teraz nazywać konie, dawać im przyrostki i przenosić do innych farm w tym samym czasie używając linku 'modyfikuj profil' - Osiągnięcia Tw. koni na stronie zawodów zostały zupełnie przerobione - Informacje o lekcjach w Tw. OJ znajdziesz w biurze, nie na ich stronie. - Strony 'moje konto' i 'edytuj konto' połączono - Czerwone gwiazdki doskonałości pojawiają się na stronach koni za każde 10 zielonych gw. doskonałości. - Nie ma już limitu co do liczby przedmiotów które masz. - Bonusowe przedmioty pojawiły się w tabelce bonusów na stronach koni, nie w tabelce przedmiotów jak wcześniej. - Szafir teraz oferuje 1 diament lub 1000 eq. na podst. jego wieku w parzyste/nieparzyste miesiące, a nie parzyste/nieparzyste dni jak przedtem. - Zdrowie Granich może się zwiększać, gdy są nieśmiertelne. PromocjaOsiągnięcia - westernowa jazda. Tu są osiągnięcia - ale wszystkie dotyczą jazdy westernowej. Są 3 zwykłe i 1 tygodniowe. Screen: KLIK Przepraszam za ew. błędy w tłumaczeniu | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 12:44 pm | |
| Dobra,to ja się biorę do wymieniania diamentów na Klepsydry (itp.) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:05 pm | |
| - Cytat :
- Wszyscy gracze zaczynają z maksymalnie 10 pktami Karmy które mogą stracić jeżeli nie przestrzegają zasad. 10...> Ale jak to? Ja mam jej 42! |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:09 pm | |
| - Cytat :
- Szafir teraz oferuje 1 diament lub 1000 eq. na podst. jego wieku w parzyste/nieparzyste miesiące, a nie parzyste/nieparzyste dni jak przedtem.
A ja się na to nie zgadzam! To już jest wyzysk człowieka przez człowieka! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:14 pm | |
| Czyli parzysty miesiąc same diamenty? |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:16 pm | |
| Mi wychodzi, że jeden diament / 1000eq na miesiąc. | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:18 pm | |
| Wydaje mi się,że gdy u Szafira w wieku dopisuje się jeden,kolejny miesiąc,dostaje się jakąś nagrodę.na przykład,gdy jest to... 800 lat i 9 miesięcy,dostajemy taką nagrodę,jaką dostawaliśmy w nieparzysty dzień. | |
| | | OneStepCloser Nowy
Liczba postów : 35 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:20 pm | |
| - Nevarra napisał:
- Mi wychodzi, że jeden diament / 1000eq na miesiąc.
No, chyba właśnie jakoś tak... - Cytat :
- The Sapphire divine horse now offers one diamond or 1000 Equus based on its age in even/odd months, rather than even/odd days as before
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:24 pm | |
| Może ktoś to przetłumaczyć? |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:25 pm | |
| Normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:26 pm | |
| Może zrobimy tabelkę jakie składniki zestawu i jaki zestaw pasuje najbardziej do poszczególnych dyscyplin i co najlepiej łączyć z czym aby uzyskać najlepszy efekt? |
| | | nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:41 pm | |
| | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:46 pm | |
| Ta tabelka to jest to o czym pisała Ow - przydzielanie specjalizacji na podstawie noszonego ekwipunku | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:50 pm | |
| - Cytat :
- Szafir teraz oferuje 1 diament lub 1000 eq. na podst. jego wieku w parzyste/nieparzyste miesiące, a nie parzyste/nieparzyste dni jak przedtem.
Cokolwiek nie wprowadzą w dostawaniu diamentów / equus i będzie to na gorsze, to będę zła ;/ Mam być jeszcze pokrzywdzona i mniej diamentów dostawać? Owlient już tak naprawdę chce skąpić wszystkiego? | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:53 pm | |
| | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:56 pm | |
| - OneStepCloser napisał:
- Ukryte oferty na aukcjach
- Posiadacze Konta Pegaza teraz mogą dawać ukryte oferty na aukcjach. Każda z ukrytych ofert kosztuje 1 diament i pozwala Ci dać ofertę na aukcji, której nie będą mogli zobaczyć inni gracze. - Jeżeli Twoja ukryta oferta jest najwyższą na koniec sprzedaży, wygrywasz aukcję. - Suma kuponów i equus jest zabierana z Twojego profilu raz gdy sprzedaż się skończyła. Jeśli nie masz wystarczająco, nie wygrasz aukcji. - Zawsze możesz anulować ukrytą ofertę. Jeżeli to zrobisz, dostaniesz zwrot wydanego na nią diamentu. Że tak zapytam - po cholerę? Ktoś tu się wstydzi swojego majątku, czy jak? I może jeszcze inni gracze nie będą widzieli tej ukrytej oferty? I nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że to lekkie uchylenie furtki do przekrętów z multikontami/okradaniem hodowli. Reszta zmian nie wzbudza we mnie jakichś szczególnych emocji. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 1:57 pm | |
| - Malto napisał:
- OneStepCloser napisał:
- Posiadacze Konta Pegaza teraz mogą dawać ukryte oferty na aukcjach. Każda z ukrytych ofert kosztuje 1 diament i pozwala Ci dać ofertę na aukcji, której nie będą mogli zobaczyć inni gracze. - Jeżeli Twoja ukryta oferta jest najwyższą na koniec sprzedaży, wygrywasz aukcję. - Suma kuponów i equus jest zabierana z Twojego profilu raz gdy sprzedaż się skończyła. Jeśli nie masz wystarczająco, nie wygrasz aukcji. - Zawsze możesz anulować ukrytą ofertę. Jeżeli to zrobisz, dostaniesz zwrot wydanego na nią diamentu. Że tak zapytam - po cholerę? Ktoś tu się wstydzi swojego majątku, czy jak? I może jeszcze inni gracze nie będą widzieli tej ukrytej oferty? I nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że to lekkie uchylenie furtki do przekrętów z multikontami/okradaniem hodowli.
Ja też nie ogarniam... Po jakiego grzyba komuś takie coś?! -.- | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 2:14 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- OneStepCloser napisał:
- Posiadacze Konta Pegaza teraz mogą dawać ukryte oferty na aukcjach. Każda z ukrytych ofert kosztuje 1 diament i pozwala Ci dać ofertę na aukcji, której nie będą mogli zobaczyć inni gracze. - Jeżeli Twoja ukryta oferta jest najwyższą na koniec sprzedaży, wygrywasz aukcję. - Suma kuponów i equus jest zabierana z Twojego profilu raz gdy sprzedaż się skończyła. Jeśli nie masz wystarczająco, nie wygrasz aukcji. - Zawsze możesz anulować ukrytą ofertę. Jeżeli to zrobisz, dostaniesz zwrot wydanego na nią diamentu. Że tak zapytam - po cholerę? Ktoś tu się wstydzi swojego majątku, czy jak? I może jeszcze inni gracze nie będą widzieli tej ukrytej oferty? I nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że to lekkie uchylenie furtki do przekrętów z multikontami/okradaniem hodowli.
Ja też nie ogarniam... Po jakiego grzyba komuś takie coś?! -.- Owlient ma najwyraźniej za dużo wolnego czasu, a czym go więcej, tym głupsze pomysły | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 2:18 pm | |
| - Ayashi napisał:
- hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- OneStepCloser napisał:
Ja też nie ogarniam... Po jakiego grzyba komuś takie coś?! -.- Owlient ma najwyraźniej za dużo wolnego czasu, a czym go więcej, tym głupsze pomysły Czekam na dalsze "ulepszenia" -.- | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 2:21 pm | |
| Jeszcze jedna rzecz - będzie kolejna rasa. Nokota. Czyli u nas też coś pewnie dadzą za te osiągnięcia. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 2:43 pm | |
| Na jakim to serverze tak z ciekawości? |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 3:28 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- OneStepCloser napisał:
Ja też nie ogarniam... Po jakiego grzyba komuś takie coś?! -.- Może się przydać... Dotychczas było tak: podobał mi się koń z aukcji, dajmy na to z ZJ. Kosztował 40 tys. Ja dałam 45tys. I musiałam do końca pilnować, czy mnie ktoś nie przebije Teraz będzie: Koń kosztuje 40 tys. Ja ustawiam ukrytą ofertę 45 tys. Ludzie jej nie widzą i mogą podbijać sobie tamtą kwotę. Jest większa szansa, ze ja konia zdobędę | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 3:32 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- hanka1998 napisał:
- Malto napisał:
- OneStepCloser napisał:
Ja też nie ogarniam... Po jakiego grzyba komuś takie coś?! -.- Może się przydać... Dotychczas było tak: podobał mi się koń z aukcji, dajmy na to z ZJ. Kosztował 40 tys. Ja dałam 45tys. I musiałam do końca pilnować, czy mnie ktoś nie przebije
Teraz będzie: Koń kosztuje 40 tys. Ja ustawiam ukrytą ofertę 45 tys. Ludzie jej nie widzą i mogą podbijać sobie tamtą kwotę. Jest większa szansa, ze ja konia zdobędę
Nieuczciwe... Wolę wiedzieć, na czym stoję i co przebijam, a nie tracić czas na licytacji, by na koniec dowiedzieć się, że męczyłam się na darmo, bo konia zgarnął jakiś fantom. A może chodzi o to, że aktualna cena licytacji będzie widoczna, ale nie będzie wiadomo, kto tyle zaoferował? Co do tej nowej rasy, Nokota - są już te konie na którejś wersji howrse? Jeśli tak, mogę poprosić o link do zwierzaka lub jego katalogu? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:07 pm | |
| Właśnie, podajcie jego katalog. |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:12 pm | |
| - APX napisał:
- Właśnie, podajcie jego katalog.
Co prawda nie ten katalog, ale jednak - KLIK Pokrótce, jak na moje oko, szykuje się coś a'la Appaloosa. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:15 pm | |
| skok ujeżdżanie i co jeszcze bd mieć? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:17 pm | |
| |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:17 pm | |
| Skok, ujeżdżenie...? Jeśli to kolejny przełajowiec, to "nie zniesę" | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:18 pm | |
| http://www.picturesclip.com/wp-content/uploads/2011/09/nokota-horse-image.jpg tak najprawdopodobniej bedzie to wygladalo |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Pon Lut 06, 2012 4:20 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowa promocja etc. | |
| |
| | | | Nowa promocja etc. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |