Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa promocja etc. | |
|
+17wierszownik eloite Mikim7 Uśmieszek Clue asiiix Sakura LadyArvena hanka1998 Malto KaVcia Ayashi nevinowa Rose666 Nevarra Philipek OneStepCloser 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 6:40 am | |
| - Nevarra napisał:
- A teraz się skąpy zrobił jak nie wiem co. Był darmowy kupon co 5 punktów karmy - oczywiście musieli wycofać.
Sugerowałam dwukrotnie, by zrekompensować tę stratę - mój pomysł był taki, by gracze dostawali kupon co 100 dni, jeśli ich Karma wynosiłaby 10 lub 9. Taka nagroda i mobilizacja za uczciwą grę | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 7:44 am | |
| Czy mi się wydaje, czy na międzynarodówce wprowadzili małe poprawki graficzne? | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 8:39 am | |
| Tak, ale to takie drobiazgi, że nawet nie warto temu robić screena. O, i są już nowe westernowe dokonania | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:06 am | |
| Taka ciekawostka - jak chcesz kłaść konia i nie ma on derki to jest napisane, że jest zimno i połóż gow boksie: " It's 2°C (36°F) out today. Your mare should sleep in a box." Inna ciekawostka - powiew eola, złote ostrogi, laury i lonża znajdują się teraz nie na CR, ale w sklepie, pod osobną zakładką. Cena: Laury:3 diamenty, powiew 5, ostrogi 6, lonża 9 Te dokonania związane z westernem są tylko do 4 marca... Kto ile zdąży to tyle zyska I jak niby można wybrać dla konia "westernowość" Było coś wspominane, że przez ileś dni od wprowadzenia...? Ktoś wie gdzie tego szukać u poszczególnych koni?
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sro Lut 08, 2012 9:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:18 am | |
| - Cytat :
- Inna ciekawostka - powiew eola, złote ostrogi, laury i lonża znajdują się teraz nie na CR, ale w sklepie, pod osobną zakładką. Cena: Laury:3 diamenty, powiew 5, ostrogi 6, lonża 9
Więcej - nioe daje się ich teraz tak jak pozostałych rzeczy z CR, ale przez ten plusik koło imienia. Zmiana imienia, przyrostka i gospodarstwa jest przez plusik i wybranie zmiany profilu | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:21 am | |
| o i przy tej zmianie profilu jest też zmiana rodzaju zawodów XD Dzięki Inna ciekawostka. Tak patrzę, coś mi nie pasuje w widoku. Coś pusto. Przerzuciłam między naszym howrse i ich i widzę - zabrali śnieg | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:28 am | |
| Ha - ma się OJ. Wybiera się organizowanie zawodów westernowych. Te z cielakami. I okazuje się, że nie dość, że trzeba cielaki kupować by organizować zawody (czym więcej tym lepiej) to jeszcze zawsze 20 dnia miesiąca te uciekają i trzeba nowe kupować Oo W klasycznym organizowanie zawodów było bezpłatne... | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:44 am | |
| Dokonania z promocji westerrnowej dzielą się na 4 grupy:
Hardworker WinnerEdition Elite My weekly objectives
W każdej dziedzinie/grupie ma się zawsze jedną misję. Wypełnisz jedną - dostajesz kolejną
I tak: Z hardworker: 1 misja: weź udział w pięciu zawodach westernowych - nagroda SSNM wersja western 2 misja: weź udział w 50 (!!!) zawodach westernowych - nagroda złote ostrogi 3 misja - ???
Winner: 1 misja: wygraj 1 westernowe zawody - nagroda 10 PD 2 misja: ???
Elite: 1 misja: weź udział w westernowym GP - nagroda: Nokota
Weekle: ukończ jako ostatni 2 razy zawody barrel - nagroda: 2.000 Equus | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:45 am | |
| A ile taki jeden cielaczek kosztuje? Patrzę na com - 10 dni, 10 pkt. karmy na moim koncie O.o Mój koń na com - informacje dotyczące westernu. To jest na stronie zawodów: Competitions To join your first competition, first you need to choose Cooca's specialty
Choose a specialty Classical Riding [OK] Western Riding ]OK]
A w wygranych zawodach jest taka strzałka - są dwie strony wygranych zawodów! Jedna strona klasycznych, druga tych westernowych | |
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:51 am | |
| Gorszy cielak 100, lepszy 900. Nie wiem, może 1 wystarczy na miesiąc, ale coś Ow wspominała o ile pamiętam, że ich ilość jest ważna... Pewnie dlatego, że żadnego ekwipunku jeszcze nie miał U innego też tak wynalazłam. A jak ekwipunek ma założony to zmienia się w profilu specjalizację | |
| | | OneStepCloser Nowy
Liczba postów : 35 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:52 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Dokonania z promocji westerrnowej dzielą się na 4 grupy:
Hardworker WinnerEdition Elite My weekly objectives
W każdej dziedzinie/grupie ma się zawsze jedną misję. Wypełnisz jedną - dostajesz kolejną
I tak: Z hardworker: 1 misja: weź udział w pięciu zawodach westernowych - nagroda SSNM wersja western 2 misja: weź udział w 50 (!!!) zawodach westernowych - nagroda złote ostrogi 3 misja - ???
Winner: 1 misja: wygraj 1 westernowe zawody - nagroda 10 PD 2 misja: ???
Elite: 1 misja: weź udział w westernowym GP - nagroda: Nokota
Weekle: ukończ jako ostatni 2 razy zawody barrel - nagroda: 2.000 Equus Z hardworker nr. 3 weź udział w 200 zawodach westernowych. Nagroda: zestaw centaura Winner. Nr. 2: Wygraj 20 westernowych zawodów. Nagroda: różdżka płodności Weekly: nr. 2: Weź udział w zawodach cutting (tych z krowami), z udziałem 20 krów. Nagroda: fortuna krezusa nr. 3: Miej czas mniejszy niż 2 min. 15 sek. w zawodach z krowami. Nagroda: pięta achillesa | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 9:55 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Dokonania z promocji westerrnowej dzielą się na 4 grupy:
Hardworker Przeczytałam "hangover" Brakuje mi porządnego zabalowania, czy co? A do tematu - może mi ktoś wyjaśnić, o co chodzi? Podałam źrebakowi Konika Morskiego i nie ma go w przedmiotach... Widoczny jest dopiero w bonusie. To tak ma być? | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowa promocja etc. Sro Lut 08, 2012 10:18 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowa promocja etc. | |
| |
| | | | Nowa promocja etc. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach