Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przeprosiny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Przeprosiny Sro Lut 08, 2012 8:10 am | |
| Cześć Dawno mnie tu nie było, nie obraziłam się na was wcale. No może troszeczkę. Chciałabym przeprosić wszystkich za te krzyki a szczególnie paulę, ponieważ zwaliłam na nią obowiązek przekazywania informacji. Doszło do mnie że skoro ja to zorganizowałam to ja powinnam to zrobić. Te krzyki na końcu to takie tam małe figielki hormonów. Niestety nie umiem zbyt dobrze panować wtedy nad sobą. Mam nadzieję, że mi wybaczycie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przeprosiny Sro Lut 08, 2012 10:02 am | |
| Ja nawet nie wiem, o co chdzi xP
Ps. Ten błąd ortograficzny w loginie jest specjalnie, tak? |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Przeprosiny Sro Lut 08, 2012 10:47 am | |
| Em.. miło, że przeprosiłaś. Ale muszę jeszcze pomyśleć... | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Przeprosiny Sro Lut 08, 2012 12:52 pm | |
| Nad czym musisz pomyśleć? A mogę mieć pytanie, oczywiście jak nie chcesz odpowiadać, to nie musisz - dlaczego nie chciałaś oddać Zbiórki "PMŚ" Pauli? | |
| Temat: Re: Przeprosiny Sro Lut 08, 2012 1:20 pm | |
| Właśnie nad tym pytaniem. Przeglądałam wiadomości na PW i starałam się wywnioskować co i jak.. nic. Nie podałaś żadnego argumentu dlaczego nie chciałaś mi oddać zbiórki Róża. | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
| Temat: Re: Przeprosiny Czw Lut 09, 2012 2:39 am | |
| - Postrzelona napisał:
- Ja nawet nie wiem, o co chdzi xP
Ps. Ten błąd ortograficzny w loginie jest specjalnie, tak? No | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
| Temat: Re: Przeprosiny Czw Lut 09, 2012 2:42 am | |
| - Paulax9 napisał:
- Właśnie nad tym pytaniem. Przeglądałam wiadomości na PW i starałam się wywnioskować co i jak.. nic. Nie podałaś żadnego argumentu dlaczego nie chciałaś mi oddać zbiórki Róża.
Uważam że argument nie był tu zbyt potrzebny ale skoro jest ci potrzebny to powiem ci: jak coś stworzę lub wymyślę to za nic w świecie nie pozwalam sobie tego "zniszczyć". Skąd miałabym wiedzieć co się stanie z regulaminiem i wszystkim innym kiedy oddam ją tobie? | |
| Temat: Re: Przeprosiny Czw Lut 09, 2012 5:07 am | |
| - Róża-chodowca9 napisał:
- Uważam że argument nie był tu zbyt potrzebny ale skoro jest ci potrzebny to powiem ci: jak coś stworzę lub wymyślę to za nic w świecie nie pozwalam sobie tego "zniszczyć". Skąd miałabym wiedzieć co się stanie z regulaminiem i wszystkim innym kiedy oddam ją tobie?
Zniszczyć? Choćby po opiniach na Zagrodzie... Po moim sposobie pisania do Ciebie, do innych. Po moim koncie.. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przeprosiny Czw Lut 09, 2012 5:59 am | |
| Dobra, moze koniec tematu, zapomnijmy o zbiórce, nie wypaliło to nie, a znowu się będa ludzi kłócić. okej, może i zachowanie Róży nie było najbardziej odpowiedzialne i fajne - mogła napisać co i jak albo oddać komuśzaufanemu zbiórkę. Ale tak nie zrobiła, trudno, starczy. koniec tematu. Może by tak poprosić jaiegoś moda o zamknięcie tematu, co? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przeprosiny | |
| |
| | | | Przeprosiny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|