Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Przeprosiny.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Przeprosiny. Empty
PisanieTemat: Przeprosiny.   Przeprosiny. I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 5:16 am

Przepraszam wszystkich moderatorów i administrację za kopiowanie waszej strony.Zachowałam się nieuczyciwie i źle wobec was.Stronę usunę.Bardzo przepraszam za wszystko.Tak wiem to było złe i nie fair wobec was.Dziękuję za zrozumienie mnie.Chcę zgody; / Przeprosiny przyjęte?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Przeprosiny. Empty
PisanieTemat: Re: Przeprosiny.   Przeprosiny. I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 6:18 am

Ja mam pytanie (nie mnie wybaczać, nie jestem osobą decyzyjną) - czy użytkowniczka 4osimnastki to Twoje drugie wcielenie, osoba przez Ciebie nasłana, czy ktoś, kto wpadł tu, by narobić burdelu, bez Twojej wiedzy i zgody?
Proszę szczerze.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Furia
ZAGRODZIANIN
Furia

Nick w grze : Kara_fryza
Liczba postów : 562

Przeprosiny. Empty
PisanieTemat: Re: Przeprosiny.   Przeprosiny. I_icon_minipostNie Maj 08, 2011 6:37 am

Miło nam spotkać się z pokorą z Twoje strony. Przeprosiny przyjęte i mam nadzieję, że po prostu więcej nie będą się powtarzały docinki typu tych od użytkowniczki 4osiemnastki.

Nie chcemy sporów forumowych, jesteśmy przyjaźnie nastawieni. Staramy się dla Was wszystkich "urodzinnić" forum jak tylko możemy, przykro jest więc czytać, podobne do wiadomych, posty i tematy. Zapraszamy do korzystania z forum, udzielania się w pozytywnym tego słowa znaczeniu oraz korzystania z porad, pomocy, ofert, etc.

Malto, myślę że nie ma sensu roztrząsać tematu, jak już wspomniałam - nie chcemy sporów.

Chciałabym jeszcze wspomnieć - jak zasugerował Lubelak - swojego forum nie musicie usuwać, możecie je obok naszego prowadzić. Podajmy sobie tylko dłoń i nie niszczmy tych relacji nieprzyjemnymi docinkami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=282990
Sponsored content

Przeprosiny. Empty
PisanieTemat: Re: Przeprosiny.   Przeprosiny. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Przeprosiny.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Przeprosiny