Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Firma Your Document

Go down 
+7
Sweet Rabbit
xTikTakx
ZetkaEmka
Nesska
Hoping.
katty88888
Róża-chodowca9
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

Firma Your Document - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 2:39 am

Załóżcie na zagrodzie temat z rekrutacją do redakcji. W temacie łatwiej obgadywać niż na PW do każdego. Ja osobiście mogę pomóc z korektą artykułów w gazetce(bo wstyd wyskakiwać z gazetką pełną błędów).
Tylko weźcie się za to poważnie. Zwykle widuję gazetki, które kończą się po 2-4 numerach. Dwutygodniki ewoluujące w miesięczniki i miesięczniki stające się kwartalnikami by wreszcie zniknąć całkiem. Trzeba pomyśleć o nazwie, szacie graficznej, o formie wydawania, działach(artykuły o nowinkach, wasze teorie spiskowe, koński humor, ogłoszenia, dział graficzny jakiś?), częstotliwości wydawania. Zorganizować się tak, żeby było więcej osób, żeby gazetka nie padła bo jedna osoba ma sprawdziany, druga szlaban na komputer, trzeciej się nie chce a więcej osób w zespole nie ma.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 9:14 am

No to ja chwilowo odpadam, bo wyjeżdzam. Potem mogę;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 1:06 pm

Może rzeczywiście niech ktoś założy temat chętnie bym dołączyła.A teraz może nie oftopujmy ? ;>
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 8:00 am

Za samo czytanie to się nie płaci. A ta szóstka wcale nie ma być taka że o bo pani mi kazała. Pani nic mi nie kazała może po prostu z jedno wydrukuję i zaniosę a pani mi postawiła w drugiej klasie szóstkę za mini-film. Co do premiery to wysłałam wiadomośc kilka dni temu ale chyba spróbuję jeszcze raz.
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 8:07 am

Czyli akcja całkowicie darmowa tak ?
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 8:35 am

Róża-chodowca9 napisał:
Co do premiery to wysłałam wiadomośc kilka dni temu ale chyba spróbuję jeszcze raz.
Jakie wiadomości? Ja nic nie dostałam...
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Firma Your Document
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Firma Your Document

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: