Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe kody HTML | |
|
+41deccot Evangeline tinolandia calledonia -Eruina- kaśka koniara кoкo koziorożec Moquea ewunia9811 XX_lero Sweet Rabbit poziomka22 blueberry. Agura Catalina Philipek Zaczarowana.x3 zabaykowa Aglyss sayuri962 zαbαvεcкαα starxdd Star-x3 ~Martika~ Diana375. Sakura EveDallas Fi Fi Rose666 Ayame mustang_z_filmu Kotek~ Jetrel Uśmieszek Mikim7 LadyArvena Athi OneStepCloser Hella Hoping. 45 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: Nowe kody HTML Pon Sie 27, 2012 3:55 am | |
| W razie co to udzielam lekcji HTML, jeśli ktoś dalej nie pojmuje wystarczy napisać i zrobię, ale z jedną ramką, spróbuję zrobić z max. 3 ramkami, ale nie zapewniam, że mi wyjdzie. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy proszę pamiętać, że wyjątkowo dla zagrodzianinów robię to za darmo. | |
| | | Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Nowe kody HTML Pią Mar 08, 2013 3:02 pm | |
| Ja jakoś robię HTML, ale nie taki jak jest ten nowy na howrse...Czy można inny niż ten nowy?On działa na howrse, ale nie jestem pewna czy można...
Edit-Jeśli ktoś chce mogę mu zrobić kod...Tutaj mam cennik: [size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7]1 ramka-500 equus,PD+siodło szyte na miarę+gratulacje,coś z CR 2 ramki-1000 equus,Pd+siodło szyte na miarę+gratulacje,coś z CR nie bonusy 3-ramki-1500 equus,PD+sodło szte na miarę+uzda+gratulacje,coś z CR nie bonusy, 4 ramki-2000 equus,PD+siodło szyte na miarę+gratulacje,coś z CR nie bonusy itd...Początkowa suma to 500 equus każda ramka +500 equus.HTML wygląda coś w tym stylu jak u mnie.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] To mój profil: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1405922
Ja kod odstałam od pewnej dziewczyny z howrse, i robię to tak, że wchodzę na tą stronę: http://www.kurshtml.edu.pl/generatory/generator.html I wklejam kod, tam od razu mam podgląd i wiem co i jak wtedy umieścić...Dlatego też obcykać mi się w kodzie trudno nie było...Mimo wszystko prezki jeszcze idealnie mi nie wychodzą, bo się uczę, jednakże ta strona jest mi bardzo pomocna. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe kody HTML Pią Mar 08, 2013 3:34 pm | |
| Przecież na Howrse też jest podgląd Oo |
| | | Kleopatra31 Nowy
Nick w grze : Lullably Liczba postów : 5 Dołączył : 10/03/2013
| Temat: Re: Nowe kody HTML Nie Mar 10, 2013 9:44 am | |
| Kod z i-love ... Coś tam , nie działa . Proszę , mógł by mi ktoś trochę potłumaczyć ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe kody HTML Nie Mar 10, 2013 1:26 pm | |
| Kleopatro, działa |
| | | Masakra2 Nowy
Nick w grze : Masakra Liczba postów : 47 Dołączył : 05/03/2013
| Temat: Re: Nowe kody HTML Nie Mar 10, 2013 4:33 pm | |
| Ellis-no wiem, że na howrse też jest podgląd, ale trzeba przechodzić na tryby, a wna tej stronce nic takiego robić nie muszę i to dla mnie ułatwienie, po za tym jak robię prezkę komuś to po co mam sobie prezkę zawadzać kodem? | |
| | | Kleopatra31 Nowy
| Temat: Re: Nowe kody HTML Pon Mar 11, 2013 11:23 am | |
| A pomożesz mi go zrobić , trochę potłumaczysz ? Z jedną ramką nawet mi idzie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe kody HTML Pon Mar 11, 2013 11:41 am | |
| Kleopatro, oczywiście, ale musisz mi dokładnie powiedzieć, z czym masz problem. Ja jestem jednak za metodą prób i błędów - wpisz jedno tu, sprawdź co się stanie jak wpiszesz większą wartość, co jak mniejszą etc |
| | | Kleopatra31 Nowy
| Temat: Re: Nowe kody HTML Wto Mar 12, 2013 8:21 am | |
| Już próbowałam , raz wyszły mi 3 ramki , raz jakoś dwie ale bez obrazka itp. Sama nie wiem w czym problem . | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe kody HTML Wto Mar 12, 2013 12:28 pm | |
| Spróbuj zrobić, a jak nie wyjdzie - wstaw tu kod. Spróbuję Ci go poprawić/pokazać co jest źle |
| | | Kleopatra31 Nowy
| Temat: Re: Nowe kody HTML Sro Mar 13, 2013 9:20 am | |
| - Kod:
-
<div style="background-image:url(http://imageshack.us/photo/my-images/850/imagenvt.jpg/); width: 600px; height:800px; overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left: 0px;">
<div style="width: 600px; height: 800px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 0px; margin-left:0px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Arial;">
<div style="width: 560px; height: 380px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: 20px; margin-left: 20px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Arial;">TEKST<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Tekst<br></span></font></font></div></span></font></font></div>
</div>
<div style="width: 400px; height: 150px; color: rgb(0, 0, 0); overflow: auto; margin-top: -400px; margin-left: 100px;"><font style="color: rgb(FFFFFF);" size="1"><font size="1"><span style="font-family: Arial;">TEKST<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Tekst</span></font></font></div> Znowu 3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe kody HTML Sro Mar 13, 2013 10:55 am | |
| Spróbuję coś zdziałać jak wejdę z laptopa |
| | | Kleopatra31 Nowy
| Temat: Re: Nowe kody HTML Sro Mar 13, 2013 11:33 am | |
| Dzięki | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe kody HTML | |
| |
| | | | Nowe kody HTML | |
|