| Boskie konie w schroniskach. | |
|
+21Basia karlat4 MaryMariaMara asiamar98 anna i wiki Evangeline gwiazda2002 Guzik Sara Roma Anonimowy_Hodowca milandra Kraviec Star-x3 Nevarra przemo17136 dante Tirrathee laurcia 300 Volkovia Lubelak Trafia 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Trafia Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 12/04/2011
| Temat: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 8:08 am | |
| Hej. Ja stworzyłam petycje na temat boskich koni w schronisku. Razem z graczem *karolina* zbieramy podpisy różnych osób, by później napisać o tej sprawie do administracji. Tutaj można dopisać się do listy. Mamy już ponad 100 osób popierających. ;] | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 8:19 am | |
| Pomysł świetny, ale jest kilka ale. Komu dawać te konie za schroniska? Ktoś dostanie a reszta powie że po znajomości. Dostaniesz Ty to powiedzą że oszukujesz, albo że zatykają Twe usta abyś zakończyła akcję. Przekażą go komuś nowemu to będzie awantura że jakim prawem świeży gracz dostaje lub że to multikonto. A zaraz też będzie - dlaczego tylko konie boskie? Itd ..... Niestety ale ta wersja jest prawdopodobna, a nawet pewna. Ludzie są zawistni. | |
|
| |
Trafia Nowy
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 12:01 pm | |
| Nie wziełam tego pod uwagę, masz racje. :/ Będzie tak jak z loterią "To nie fair! To ustawione!". Nie ma co liczyć, że gracze spokojnie przez to przejdą. A jeszcze jak boskiego konia dostanie ktoś kto ma już takiego samego to wogóle będzie afera. A gdyby nie zakładać o tym wątku na wydarzeniach? Ludzie nie mieliby gdzie się wkurzać... No nie wiem, napiszę o tym jeszcze do współzałożycielki.
| |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 12:55 pm | |
| Przepraszam bardzo, trochę za ostro wyszło to moje pisanie, ale chciałem przedstawić punkt widzenia większości graczy. Może pomysł rozwińcie w tym kierunku aby losowo przydzielali boskie konie, niech komputer wybiera hodowcę. | |
|
| |
Trafia Nowy
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 1:24 pm | |
| Spoko. : ) Gdy będę już pisać do administracji przedstawię też minus tego pomysłu. | |
|
| |
Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 25, 2011 1:30 pm | |
| A właśnie, jak można się kontaktować z administracją gry w sprawie petycji? Tylko na maila? | |
|
| |
Trafia Nowy
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Wto Kwi 26, 2011 1:15 am | |
| No... na maila albo na kontakt. | |
|
| |
laurcia 300 Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 25/04/2011
| Temat: Boskie konie w schroniskach. Wto Kwi 26, 2011 1:28 am | |
| Ja się z tobę zgadzam! I mam to na prezentacj! | |
|
| |
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Wto Kwi 26, 2011 12:29 pm | |
| O, to, to. Podpisuję się jak najbardziej. Gracze będą zawistni, a jak. Ale czyż my nie byliśmy, kiedy ludzie (żeby nie być hipokrytą i powiedzieć 'dzieci') ze stażem poniżej dwóch tygodni dostawali Baliosy?
Tak swoją drogą, wszyscy byli szczęśliwi, gdy nikt nie miał koni boskich, ale nie sądzę, by Owlient zrezygnował z dojenia nas z kasy w ten sposób. ;] | |
|
| |
dante Nowy
Liczba postów : 39 Dołączył : 14/04/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Wto Kwi 26, 2011 12:57 pm | |
| Właśnie - boskie konie są świetnym sposobem zarobku. I myślę, że Owlient nie będzie rozlosowywał tych sztuk, które będą w schroniskach... Lepiej jest zrobić promocje a'la "BALIOS W ROGACH OBFITOŚCI", bo zarobią na tym więcej.
A ludzie byli, są i będą zawistni. I tu czasem idzie nie tylko o Baliosa, Slejpnira, a o konia z gwiazdką lub jednorożca. Przykre... Ja już mam dość takich ludzi, i słodkich pokemonków, w codziennym życiu. | |
|
| |
Trafia Nowy
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Wto Kwi 26, 2011 2:04 pm | |
| A jak się trolle "namnożyły" na forum, nie? Z tego powodu żadziej odwiedzam "rogrywkę". Niestety w internecie każdy czuję się pewniej i uważa, że nie ma żadnych zasad. | |
|
| |
przemo17136 Nowy
Liczba postów : 21 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: -_- Nie Maj 29, 2011 10:25 am | |
| Jakoś tego nie widzę.... :/ Wątpię, żeby to wypaliło. Przecież boskich koni w schronisku jest może z 10. I co? 10 Osób dostanie? Im się nie opłaca robić takich zmian, żeby 10 osób miało boskie konie. Już lepszy byłby pomysł ze sprzedażą ich. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Nie Maj 29, 2011 11:27 am | |
| Raczej przeszedł by pomysł, że każdy gracz dostaje propozycję podczas głaskania typu "Schronisku oferuje ci adopcję konia / kuca XYZ (niekoniecznie boskiego) za 500-800e". I aby takiego konika nie dało się z powrotem do niego wysłać, sprzedać dalej (taka dożywotnia opieka). Każdy zastanowiłby się 3 razy przed zakupem | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Nie Maj 29, 2011 12:06 pm | |
| Nevarra, wspanialy pomysl Podpisuje się pod Twoja propozycją. | |
|
| |
Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Czw Cze 16, 2011 3:53 am | |
| Napisałem już gdzie indziej, a potem zauważyłem temat. Sprzedaże Błyskawiczne! Świetne narzędzie do rozdawania, do tego uczciwe, bo robi aukcje. No i wiadomo - nie same konie boskie, tylko przeplatane dużą ilością innych koni ze schroniska. | |
|
| |
milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sro Sie 03, 2011 1:29 am | |
| Ech, kiedyś to się marzyło mieć Snowa a tu co? A zwykłe konie to co? Oczywiście, boszczadła lepsze od zwykłych...ludzie! | |
|
| |
Anonimowy_Hodowca Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 29/10/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sob Paź 29, 2011 5:52 am | |
| Schronisko jest po to, aby nadmiar koni był usuwany z obiegu przez co cena koni tak bardzo nie spada. Lepiej dać możliwość graczom sprzedaży wszystkich koni w tym wszystkich boskich, a jak wiadomo większość sprzedaje boskie konie za kupony, a żeby mieć te kupony muszą je kupić. I gracze będą zadowoleni i Owlinet też na tym nie ucierpi. | |
|
| |
Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Czw Gru 22, 2011 6:16 am | |
| ja mam tą petycję od dłuższego czasu i jestem za. Najlepiej żeby w ogóle przy Boskich nie było opcji oddania do schroniska tylko np wystaw na aukcję jak koś nie chce boskiego to tak najlepiej można naprawdę dużo zarobić a nie tylko 400 Eq | |
|
| |
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Czw Gru 22, 2011 6:31 am | |
| Ale pomyślcie logicznie - czy Ow ma listę ile jest Baliosów czy innych boskich w schronisku? Ja nie sądzę, może tam gdzieś zapisali 100 koni a reszta została po prostu usunięta. | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sob Gru 31, 2011 5:09 am | |
| ja wysłałam takie tylko że mi nie chodzi o losowanoe tylko o możliwość wykupienia konia ze schroniska. | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sro Kwi 04, 2012 12:52 pm | |
| To raczej nie gracze, któym nie zależy na grze. Wyobraź sobie, że usuwasz konto. Zakładam, że sprzedałeś wszystkie konie, oprócz tych, których nie da się sprzedać (większość boskich). Gdy usuwasz konto, te boskie trafiają do schroniska. Jakbyś nie sprzedał koni, one też trafiłyby do schroniska. | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| |
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Nie Kwi 15, 2012 9:44 am | |
| No cóż, ja nie jestem skłonna się pod tym podpisać. Powód: 1. Gracze robią afery przy najzwyklejszych promocjach o wszystko, a tutaj ma być jeszcze losowanie bożyszczy? Lały by się krew, pot i łzy. 2. Nagle zrobiło by się dużo więcej koni w grze i myślę, że kiedy byłaby możliwość zaadoptowania konia ze schroniska dużo więcej graczy przestałoby zarabiać na samej sprzedaży swoich koni. 3. Ludzie, żeby zdobyć boskiego konia wkładają mnóstwo pracy, co zostało również zawarte w petycji, dlaczegóż więc ktoś ma dostać takiego konia prawie za darmo? To również mogłoby wzbudzić kontrowersje... Jedyne co to zgadzam się z Anonimowym Hodowcą, że Owlient mógłby pozwolić na sprzedaż wszystkich koni boskich. Wtedy dużo mniej lądowałoby w schronisku, prawda? | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sob Lip 21, 2012 6:43 am | |
| Tak, najłatwiej by było wystawić na aukcje. Wygrały by osoby które mają dużo eq i kuponów. Mam lepszy pomysł - niech co miesiąc "sprzedawali" konie z schroniska np. Pani Hubert. Takie czyszczenie. I koniec, nie ma boskich w schronisku | |
|
| |
karlat4 Nowy
Nick w grze : karlat4 Liczba postów : 1 Dołączył : 18/08/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sob Sie 25, 2012 1:47 am | |
| No nawet macie racje to nie fair ja już kasy ani kuponów nie mam na howrse bo wszystkie wydałam na róg obfitośći | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Sob Sie 25, 2012 3:08 am | |
| Dopisuję się do listy popierających. | |
|
| |
ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ Nowy
Nick w grze : ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Nie Gru 02, 2012 3:58 am | |
| może za 1 diament max 10 koni na tydzień ale nie tylko boskich | |
|
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pią Mar 29, 2013 6:57 am | |
| Ludzie to są tylko piksele ale jeśli ktoś wydaje realne pięniądze to - O.O
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pią Mar 29, 2013 11:06 am | |
| - Cytat :
- Jedyne co to zgadzam się z Anonimowym Hodowcą, że Owlient mógłby pozwolić na sprzedaż wszystkich koni boskich. Wtedy dużo mniej lądowałoby w schronisku, prawda?
Dla Owlientu nieopłacalne - gracz kupi od kogoś znajomego co kasuje konto boskiego za 500eq. A na promocję wyda kupę kasy na kupony | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. Pon Kwi 08, 2013 7:26 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boskie konie w schroniskach. | |
| |
|