Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przeźroczyste Tło | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
martika520 Już coś wie
Nick w grze : martika520 Liczba postów : 150 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Przeźroczyste Tło Wto Lut 21, 2012 5:22 am | |
| Chcę w marcu wysłać moją Kopytko do CP ależ jest 1 mały problem...NIE UMIEM ROBIĆ PRZEŹROCZYSTEGO TŁA !!! Błagam was Da mi ktoś jakąś instrukcję ? Dam jakiegoś konia w zamian z gwiazdkami <żeby nie było pytania ma 4*doskonałości> | |
| | | 1sara112 Już coś wie
Liczba postów : 229 Dołączył : 23/12/2011
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło Wto Lut 21, 2012 5:24 am | |
| | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło Wto Lut 21, 2012 5:51 am | |
| Masz gimpa, właśnie? jak tak, to wytnik kunia zaznaczeniem owalnym. I wklej to w oryginalną ramkę. Tą bez tła. Którą otwiera sie w gimpie z takimi kwadracikami. Teraz z anielską cierpliwością wytrzyj białe, tak by zostało samo kwadracikowe i kuń;P | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło Wto Lut 21, 2012 9:06 am | |
| Musisz mieć gimpa albo photoshopa, paint niestety nie obsługuje przezroczystości |
| | | Skowroneczek Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 21/02/2012
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło Sro Lut 22, 2012 10:36 am | |
| Jak nie masz gimpa to go ściągnij,bo paint nie obsługuje przezroczystości. | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło Sro Lut 22, 2012 11:25 am | |
| 1. Otwierasz gimpa 2. Otwierasz obrazek w gimpie 3. Klikasz u góry 'Warstwy' i 'dodaj kanał alfa' 4. Potem bierzesz 'Różdżkę' (z przybornika po lewej; 2 ikonka w pierwszej linii [od tyłu]) 5. Klikasz NIE na konia tylko na pole poza nim i klikasz 'Delete' na klawiaturze. I tak klikasz różdżką na każde pole, które ma być przezroczyste i klikasz 'Delete' 6. Zapisujesz w formacie *.png | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przeźroczyste Tło | |
| |
| | | | Przeźroczyste Tło | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|