Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania Czw Paź 25, 2012 9:22 am | |
| Oto szybki, prostu tutorial jak zrobić przezroczyste tło w GIMP'ie 2.8. Służy do rozpowszechniania wszem i wobec Klik | |
| | | Cobra0x Nowy
Nick w grze : Cobra0x Liczba postów : 41 Dołączył : 09/12/2012
| Temat: Re: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania Wto Mar 12, 2013 11:02 am | |
| Bardzo ładnie i prosto wytłumaczone. PS. Po wstawieniu przezroczystości nie mogę tam nic rysować. Co mam zrobić? | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania Wto Mar 12, 2013 11:04 am | |
| Niestety, nie wiem. Rysujesz, ale nie pojawia się kreska? Nie umiem Ci pomóc, bo mi się to nigdy nie przytrafiło Przykro mi | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania Wto Mar 12, 2013 12:27 pm | |
| Nie lepiej po prostu od razu zrobić plik z przezroczystym tłem? Plik --> Nowy --> Opcje zaawansowane --> Wypełnienie tła --> Przezroczyste |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania Wto Mar 12, 2013 12:29 pm | |
| Ellis - lepiej, ale jak robiłam poradnik to jeszcze nie wiedziałam. Niedługo zrobię nowy i zastąpię | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania | |
| |
| | | | Przezroczyste tło- tutorial do rozpowszechniania | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|