Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Twoje zdanie | |
|
+28Annormal. Szron Julinda010 ZetkaEmka Zaczarowana.x3 Philipek koziorożec KikiCatacumba Uśmieszek Malto Viluana xTikTakx CzekoBoom Ejli stewardessa Artrea avrilka sajgon LadyArvena EveDallas Sweet Rabbit Sakura mustang_z_filmu Hoping. hanka1998 1sara112 EREIS Mikim7 32 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Czw Kwi 12, 2012 7:28 am | |
| Oto, co dostałam na INT. Ciekawe tylko, czemu to ma służyc.. Do tego jest temat O tu właśnie | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Czw Kwi 12, 2012 10:09 am | |
| - Annormal. napisał:
- Pewnie mnie wszyscy zaraz zjecie, ale uważam część tych promocji za co najmniej zbędną... Promocje są potrzebne, dzięki nim gra się rozwija, ale tak na prawdę żeby coś konkretnego zdobyć trzeba zainwestować prawdziwe pieniądze i to często nie mało. Teraz na przykład konie wędrowne - promocja super, ekstra świetna i tak dalej. Ale czy chociaż część zadań nie mogłaby dotyczyć umiejętności hodowcy? Na przykład "wygraj xxx zawodów", albo "wytrenuj konia na poziom xxx". Może nie byłoby to łatwe i większość pewnie też by sobie odpuściła ale byłoby wykonalne dla osób nie wydających realnych pieniędzy na internetową grę. Zamiast tego widnieje arcywspaniałe zadanie "otwórz 25 RO". Wykonalne bez pieniędzy? Nie. Osobiście nie uskarżam się na to, że nie mam koni boskich, specjalnych, etc. bo do szczęścia nie są mi one potrzebne, odnajduję przyjemność w grze z moimi rożkami, ale krew mnie zalewa gdy widzę te nowe promocje. Pojawiają się zbyt szybko po sobie, jakby w grze było mało atrakcji. Poza tym próbuję sobie właśnie przypomnieć kiedy ostatnio na Howrse była jakaś promocja w której ważne były umiejętności i zaangażowanie a nie kaska... Hmm, coś mnie pamięć zawodzi. Czasami staram się w tych superhiperpromocjach coś osiągnąć, męczę się, a potem zamiast czegoś trudnego, ale wykonalnego, moim oczom ukazuje się zadanie, do którego wykonania bez pieniędzy ani rusz. To parcie na kupony na prawdę odbiera radość z gry i hodowli koni. Ale to Tylko moje prywatne zdanie.
Szczerze powiem,że to jest racja i raczej nie ma się o co sprzeczać (jak coś).Promocja?Ok,super,bardzo się cieszę ale jak tylko popatrzę co trzeba zrobić,a najczęściej otworzyć RO np. ''otwórz RO aby wygrać Exmoora'' to mi się już mina skrzywia Gdy się rejestrowałam na howrse,bo te konto koniara1237 nie było moim pierwszym to się cieszyłam bo wtedy była promocja z biegunem w 2010 roku, bardzo entuzjastycznie do tego podchodziłam bo nie było tam takiego ''wyciągania kasy''.Z kolejną promocją było coraz gorzej,no bo przyznajcie,ktoś kto nie kupił ani jednego łatwo nie miał ale próbowałam podejmować się wyzwań,chociaż połowy. Teraz howrse to nie to samo.Wszystkim chodzi tylko o pieniądze,aby być najlepszym tak samo graczom oraz administracji howrse.Teraz gra,nie wiem jak wam nie sprawia mi takiej ogromnej frajdy,że nie raz siedziałam 3 godziny (wciągające ) a teraz to czasem 2 godzin nie mogę wytrzymać. | |
| | | Akardo Raczkujący
Nick w grze : Akardo Liczba postów : 61 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Nie Maj 13, 2012 11:48 am | |
| Każda gra skupia się na zarabianiu pieniędzy. Wiadomo, nikt nie stworzył jej z samej pasji tworzenia a pracownicy Howrse nie są wolontariuszami. Często to programiści, którzy zaangażowali się w projekt aby móc na nim zarobić. Dla nas to gra, dla nich sposób na życie . Niemniej jednak uważam, że gracze powinni mieć wybór, aby stworzyć wszystkim równe szanse. Zadanie typu 'wygraj 100 zawodów ze swoim koniem każdego dnia, aż do konca promocji' jest super. Ale żeby wyrównać szanse i dać howsre zarobić powinna być dostępna alternatywa - 'wygraj 100 zawodów ze swoim koniem albo wykorzystaj kupon/10 diamentów aby zaliczyć zadanie tego dnia'. Dodatkowym plusem będzie nakręcenie rynku. Ludzie nie posiadający lepszych koni i bez kuponów będą negocjować z graczami wystawiającymi konie na sprzedażach. Ewentualnie kupią kupon ale po to by miec wlasnego, dobrego konia juz na dluzej a nie tylko do wykonania zadania . | |
| | | UniCorn Nowy
Liczba postów : 7 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Pon Maj 14, 2012 6:46 am | |
| Hmm.... nie podobajom mi sie zmiany | |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Pon Maj 14, 2012 8:15 am | |
| Też mi się to kiedyś pojawiło.... Zagłosowałam "Nie lubię ich..." Ponieważ według mnie te całe zmiany z karmą były niepotrzebne i zamiast marnować czas powinni się zająć oszustami i hackerami .... | |
| | | truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie Pon Maj 14, 2012 9:16 am | |
| Nie wyświetliło mi się O.o Ale mimo wszystko, jak miałabym głosować to wybrałabym chyba 'Nie lubię ich'. No bo sami przyznajcie.. Trochę tak głupio że np. jak ktoś miał 16 PK (punktów karmy) i nagle wszytcy dostają po 10 .. ;/ Troche nie fajnie moim zdaniem bo jednak ci inni napracowali się trochę żeby mieć te 16 PK .. ale to tylko moje zdanie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Twoje zdanie | |
| |
| | | | GRA - Twoje zdanie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|