Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni | |
|
+41weila123 sajgon mercia5 Julinda010 Hella asiiix Broszka ewunia9811 Philipek elkonie Wisth Casablanka Asiuu mustang_z_filmu ana0000000000 Pati...xd LadyArvena Nevarra EveDallas Malto Kikyo22 Lubelak ZetkaEmka Kotek~ Sweet Rabbit KaVcia Bezbarwna92 Nathaly xTikTakx 1sara112 EREIS Rose666 Sakura Mikim7 Jetrel hanka1998 Barson1990 Hoping. katty88888 asia98999 Guzik 45 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Czw Lut 23, 2012 11:59 pm | |
| Szkoda, że odchodzisz, mimo że dobrze się nie znałyśmy. Ale zawsze się jakieś słówko wymieniło, no nie? Ja nie będę o nic prosić - bo po pierwsze, mi głupio, a po drugie - nie mogłabym no. Czyli wychodzi na jedno - jest mi głupio i tyle;P I w tym zgadzam się z Malto. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 12:00 am | |
| I kolejna uczciwa graczka się wynosi. Ładnie to tak? Zostawiać nas wśród tej całej hołoty? Fakt faktem, ze oszustwa na taką skalę na howrse nie widziałam. A tyle czasu jestem na h.com, nic nigdy mi nie zginęło, żadnego włamu, wymuszenia czy czegoś w ten deseń. Ale fajnie, ze chociaż tutaj zostaniesz | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 12:03 am | |
| Lubelaku na howrse nie będę zaglądać lecz konta nie usunę - jeśli się kiedyś zdecyduję to tam wrócę. A na ZM zostanę na pewno, nie chcę stracić kontaktu z tymi wszystkimi wspaniałymi osobami, które tu poznałam Króliczku - harmonię. Kikyo22 - ok, zapisałam. ApplePie - ja też już od jakiegoś czasu nad tym myślałam no i niestety... A co do pegazów i koników to po 12 Ci wystawię kilka, bo arlyn zgarnęła już większą część | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 4:35 am | |
| Na ZM musisz też zostać, bo pamiętaj, że wstępnie zgodziłaś się na spotkanie. A powoli, powoli robi się coraz cieplej.... Zdjęcie "polubiłam" - a można wiedzieć która to ty? Ważne, żebyś konta w grze nie skasowała - jak postanowisz wrócić za jakiś czas będziesz miała konto z swoją ksywką i dobrym stażem. A konie, kasę, rzeczy jakoś się pozbiera Co do chamstwa, oszustów... Wszędzie się trafiają tacy ludzie. Także w realnym życiu na takich napotkasz, czy usłyszysz o nich... Mordercy, gwałciciele, włamywacze... Małe dzieci skatowane przez rodziców... I jakoś trzeba z tym żyć. Przecież od realnego życia się nie ucieknie Ważne, że wsród nas są też dobrz ludzie, dla których codziennie wstajemy z łóżka, dla których gotowi jesteśmy lecieć z pomocą... Rodzice, dziadkowie, przyjaciele... I tak dla przemyśleń... - Cytat :
- Wiem..
Wszystko jest nie tak, jak być powinno.
Właściwie to nie powinno nas tu nawet być.
Ale jesteśmy...
Jest tak, jak w wielkich opowieściach, panie Frodo.
W tych, które miały największe znaczenie.
Były pełne ciemności i niebezpieczeństw.
I czasami nie chciało się znać zakończenia,
bo jak mogło być ono szczęśliwe?
ak świat mógł wrócić do swojego wcześniejszego biegu,
jeśli zdarzyło się tyle złego?
Ale jednak w zakończeniu wszystko przemija... Ten cień, nawet ciemność musi przeminąć. Wtedy nastanie nowy dzień. I kiedy słońce zaświeci, zaświeci jaśniej. To były te opowieści,
które zapadały w pamięć,
które coś znaczyły. Nawet jeśli było się zbyt małym,
by zrozumieć ich sens. Ale myślę, panie Frodo, że rozumiem. Wiem teraz. Bohaterowie tych opowieści... mieli wiele szans, by zawrócić,
ale tego nie zrobili. Szli dalej, bo wierzyli w coś.
A w co my wierzymy, Samie?
Że jest trochę dobra na tym świecie, panie Frodo... I warto o nie walczyć.
(Filmowy dialog Frodo Baginnsa i Samwise'a Gamgy'iego w ruinach miasta Osgiliath [Dwie wieże]) | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 4:51 am | |
| Guziczku, na pewno nie sprzedam tych cudeniek, które mi podarowałaś . Jeżeli kiedyś zdecydujesz się wrócić, zwrócę Ci je co do jednego . Prawdę powiedziawszy, w tej chwili chyba szykuje nam się Apokalipsa, gdyż do tej pory nie widziałam takiej plagi oszustwa na hwrs, o jakich słyszę w tej chwili... Mało tego, okazuje się, że oszukują również gracze, którzy grają już bardzo długo i powinni być nieskazitelni względem innych ze względu na staż gry, jaki posiadają oraz fakt, że są członkami wiodących hodowli, które nie chcą na pewno wyrabiać sobie opinii oszustów i złodziei, a jednak... Do tej pory wydawało mi się, że jeżeli ktoś gra już tak długo, zaszedł tak daleko, mogę mu ufać i bez nerwów prowadzić z nimi transakcje, a tu wielkie D, gdyż nie wiem już, komu mogę zaufać, a na kogo uważać | |
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 5:13 am | |
| Jak już mówiłam - konto na hwr zostanie, przedmioty i konie oddaję, bo szkoda aby się marnowały. Na ZM zostaję A na zdjęciu mnie raczej nie znajdziecie, bo jestem na samym końcu, dziewczyna z czarną opaską na głowie. | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 5:31 am | |
| To ja poproszę Harmonię, Krew i Klepsydrę o ile się jeszcze załapie. I jak jeszcze masz jakieś dobre koniki to też z chęcią wezmę | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 5:42 am | |
| | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:07 am | |
| Guziczku, będziemy za Tobą tęsknić. A mogłabym może Harmonię? Jak się polepszy to wracaj szybciutko do nas Haniu. Na pewno Cię przyjmiemy. No i oczywiście proszę, zaglądaj na zagrodę | |
| | | Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:14 am | |
| Guzik... odchodzisz?! ...
| |
| | | Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:27 am | |
| Jesli to mozliwie to poprosze jeden zestaw Harmonii ; ] przykro mi że odchodzisz ;[ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:33 am | |
| Jeśli jeszcze możliwe, to ja poproszę o dwie klepsydry Szkoda, że odchodzisz |
| | | Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:42 am | |
| a ja nie pisze "jesli to mozliwe" tylko daj mi po prostu ZH, KK i ŁA, jak nie masz co z tym zrobic | |
| | | Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 6:58 am | |
| eh.. trochę szkoda, że odchodzisz [choć Cię właściwie nie znan, ale taka prawda, że szkoda każdego dobrego gracza], niemniej, wszystko ma swój kres. Cóż. poprosiłabym o dwie klepsydry, jeśli można... i może siodło posejdona, jeśli to nie problem? PS. nick ten sam ; )
Ostatnio zmieniony przez Wisth dnia Pią Lut 24, 2012 9:34 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | elkonie Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 22/02/2012
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 7:43 am | |
| ja bym prosiła wodę młodości Nick elkonie
Ostatnio zmieniony przez elkonie dnia Pią Lut 24, 2012 8:45 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 8:05 am | |
| Ja również polubiłem zdjęcie |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 9:19 am | |
| Chętnie bym wzięła Zestaw Harmonii (o ile jeszcze jest),a jak nie to poproszę Piorun Zeusa + drobiazgowy punkt dorastania jeżeli nie sprawi Ci to żadnego problemu. Nick taki sam jak tu-Philipek. Szkoda,że odchodzisz no ale trudno. | |
| | | ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 9:56 am | |
| Szkoda że odchodzisz a mogłabyś mi dać Zestaw Harmonii login w grze mam taki jak tutaj PS Jeśli już nie ma to chętnie bym wzięła Piorun zeusa lub Krew Meduzy lub Różdżkę Płodności a jak też już nie ma to chmurkę | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 10:29 am | |
| | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 11:16 am | |
| zdjęcie oczywiście polubiłam . Faktycznie dużo osób teraz odchodzi... Jeżeli nie masz nic przeciwko to z chęcią przygarnęłabym Smoka, lub Piorun Zeusa | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 11:54 am | |
| - Guzik napisał:
- A na zdjęciu mnie raczej nie znajdziecie, bo jestem na samym końcu, dziewczyna z czarną opaską na głowie.
ta blondynka tak daleeeko...? | |
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 1:15 pm | |
| Taaak, ta ostatnia, której praawie w ogóle nie widać. A co do hwr - proszę na razie nie pisać w sprawie żadnych przedmiotów, koni. Muszę ogarnąć to wszystko, dam Wam znać kiedy ogarnę | |
| | | Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Pią Lut 24, 2012 2:22 pm | |
| Polubiłam to zdjęcie na fejsie. I Przepraszam za bycie ostatnim sępem, wada wrodzona: mogłabym poprosić o zestaw harmonii jeśli będziesz taka miła to jeszcze o piorun zeusa? | |
| | | Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 12:38 am | |
| Hella-nie jesteś ostatnia.A moją wadą jest to,że mam krótką pamięć.Więc mogę jeszcze napisać?Ok,więc ja bym poprosiła o fundusze,jeśli to możliwe.I może jeszcze jakiś drobiazg typu Smok czy Klepsydra...Przykro mi,że odchodzisz.Polubiłam zdjęcie | |
| | | mercia5 Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 24/01/2012
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 2:59 am | |
| jezeli jest to aktualne to ja poprosze 2x kk | |
| | | sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 3:17 am | |
| Jeżeli jeszcze masz, to bardzo serdecznie proszę o dwa pioruny lub 2x łzy lub dwie klepsydry - w zależy co Ci jeszcze zostało. Rzeczy przekaż graczowi o nicku: musiapusia. - To konto mojej siostry, które mi oddała. Jeżeli możesz przekazać mi klika (np łzy + KK lub łzy + pioruny) rzeczy, które wymeiniłem, wyślij jeszcze graczowi: Mycha96. - To moja koleżanka, przekaże mi je. | |
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 3:17 am | |
| Pisałam Wam wyżej - nie zgłaszajcie się na razie po przedmioty, muszę ogarnąć kto już wcześniej coś zamówił! I nie piszcie w tej sprawie na howrse. | |
| | | weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 3:23 am | |
| Nie miałam okazji cię poznać , ale przykro że odchodzisz ;( Ja bym prosiła o dwie KK , jeśli można. I jakieś konie , jeśli jeszcze nie rozdałaś | |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 4:09 am | |
| Ja również nie miałam jak cię poznac... A ja bym prosiła o 120 tys Jeśli mogę oczywiście.. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni Sob Lut 25, 2012 6:36 am | |
| ja narazie tylko pisze żeby nie zapomnieć jak będziesz mieć czas no to zobaczysz to : poproszę 50 tys. E. i gryfa jeden. bardzo mi zależy proszę
Ostatnio zmieniony przez gwiazda2002 dnia Nie Lut 26, 2012 5:14 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni | |
| |
| | | | Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|