Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni

Go down 
+41
weila123
sajgon
mercia5
Julinda010
Hella
asiiix
Broszka
ewunia9811
Philipek
elkonie
Wisth
Casablanka
Asiuu
mustang_z_filmu
ana0000000000
Pati...xd
LadyArvena
Nevarra
EveDallas
Malto
Kikyo22
Lubelak
ZetkaEmka
Kotek~
Sweet Rabbit
KaVcia
Bezbarwna92
Nathaly
xTikTakx
1sara112
EREIS
Rose666
Sakura
Mikim7
Jetrel
hanka1998
Barson1990
Hoping.
katty88888
asia98999
Guzik
45 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 11:59 pm

Szkoda, że odchodzisz, mimo że dobrze się nie znałyśmy. Ale zawsze się jakieś słówko wymieniło, no nie? Wink
Ja nie będę o nic prosić - bo po pierwsze, mi głupio, a po drugie - nie mogłabym no. Czyli wychodzi na jedno - jest mi głupio i tyle;P I w tym zgadzam się z Malto.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 12:00 am

I kolejna uczciwa graczka się wynosi. Ładnie to tak? Zostawiać nas wśród tej całej hołoty? Razz
Fakt faktem, ze oszustwa na taką skalę na howrse nie widziałam. A tyle czasu jestem na h.com, nic nigdy mi nie zginęło, żadnego włamu, wymuszenia czy czegoś w ten deseń.
Ale fajnie, ze chociaż tutaj zostaniesz Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 12:03 am

Lubelaku na howrse nie będę zaglądać lecz konta nie usunę - jeśli się kiedyś zdecyduję to tam wrócę. A na ZM zostanę na pewno, nie chcę stracić kontaktu z tymi wszystkimi wspaniałymi osobami, które tu poznałam Smile
Króliczku - harmonię.
Kikyo22 - ok, zapisałam.
ApplePie - ja też już od jakiegoś czasu nad tym myślałam no i niestety... A co do pegazów i koników to po 12 Ci wystawię kilka, bo arlyn zgarnęła już większą część Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 4:35 am

Na ZM musisz też zostać, bo pamiętaj, że wstępnie zgodziłaś się na spotkanie. A powoli, powoli robi się coraz cieplej.... Wink
Zdjęcie "polubiłam" - a można wiedzieć która to ty?

Ważne, żebyś konta w grze nie skasowała - jak postanowisz wrócić za jakiś czas będziesz miała konto z swoją ksywką i dobrym stażem. A konie, kasę, rzeczy jakoś się pozbiera Smile

Co do chamstwa, oszustów... Wszędzie się trafiają tacy ludzie. Także w realnym życiu na takich napotkasz, czy usłyszysz o nich... Mordercy, gwałciciele, włamywacze... Małe dzieci skatowane przez rodziców... I jakoś trzeba z tym żyć. Przecież od realnego życia się nie ucieknie Wink Ważne, że wsród nas są też dobrz ludzie, dla których codziennie wstajemy z łóżka, dla których gotowi jesteśmy lecieć z pomocą... Rodzice, dziadkowie, przyjaciele...

I tak dla przemyśleń...
Cytat :
Wiem..

Wszystko jest nie tak, jak być powinno.

Właściwie to nie powinno nas tu nawet być.

Ale jesteśmy...

Jest tak, jak w wielkich opowieściach, panie Frodo.

W tych, które miały największe znaczenie.

Były pełne ciemności i niebezpieczeństw.

I czasami nie chciało się znać zakończenia,

bo jak mogło być ono szczęśliwe?

ak świat mógł wrócić do swojego wcześniejszego biegu,

jeśli zdarzyło się tyle złego?

Ale jednak w zakończeniu wszystko przemija...
Ten cień,
nawet ciemność musi przeminąć.
Wtedy nastanie nowy dzień.
I kiedy słońce zaświeci, zaświeci jaśniej.
To były te opowieści,

które zapadały w pamięć,

które coś znaczyły.
Nawet jeśli było się zbyt małym,

by zrozumieć ich sens.
Ale myślę, panie Frodo, że rozumiem.
Wiem teraz.
Bohaterowie tych opowieści...
mieli wiele szans, by zawrócić,

ale tego nie zrobili.
Szli dalej,
bo wierzyli w coś.

A w co my wierzymy, Samie?

Że jest trochę dobra na tym świecie, panie Frodo...
I warto o nie walczyć.

(Filmowy dialog Frodo Baginnsa i Samwise'a Gamgy'iego w ruinach miasta Osgiliath [Dwie wieże])
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 4:51 am

Guziczku, na pewno nie sprzedam tych cudeniek, które mi podarowałaś Smile. Jeżeli kiedyś zdecydujesz się wrócić, zwrócę Ci je co do jednego Smile.

Prawdę powiedziawszy, w tej chwili chyba szykuje nam się Apokalipsa, gdyż do tej pory nie widziałam takiej plagi oszustwa na hwrs, o jakich słyszę w tej chwili... Mało tego, okazuje się, że oszukują również gracze, którzy grają już bardzo długo i powinni być nieskazitelni względem innych ze względu na staż gry, jaki posiadają oraz fakt, że są członkami wiodących hodowli, które nie chcą na pewno wyrabiać sobie opinii oszustów i złodziei, a jednak... Do tej pory wydawało mi się, że jeżeli ktoś gra już tak długo, zaszedł tak daleko, mogę mu ufać i bez nerwów prowadzić z nimi transakcje, a tu wielkie D, gdyż nie wiem już, komu mogę zaufać, a na kogo uważać No
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:13 am

Jak już mówiłam - konto na hwr zostanie, przedmioty i konie oddaję, bo szkoda aby się marnowały. Na ZM zostaję Wink A na zdjęciu mnie raczej nie znajdziecie, bo jestem na samym końcu, dziewczyna z czarną opaską na głowie.
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:31 am

To ja poproszę Harmonię, Krew i Klepsydrę o ile się jeszcze załapie. I jak jeszcze masz jakieś dobre koniki to też z chęcią wezmę Smile

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 5:42 am

Mogę prosić o cokolwiek?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:07 am

Guziczku, będziemy za Tobą tęsknić. A mogłabym może Harmonię? Jak się polepszy to wracaj szybciutko do nas Haniu. Na pewno Cię przyjmiemy. No i oczywiście proszę, zaglądaj na zagrodę Smile
Powrót do góry Go down
Asiuu
Już coś wie
Asiuu

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:14 am

Guzik... odchodzisz?! ...
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:27 am

Jesli to mozliwie to poprosze jeden zestaw Harmonii ; ] przykro mi że odchodzisz ;[
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:33 am

Jeśli jeszcze możliwe, to ja poproszę o dwie klepsydry Smile Szkoda, że odchodzisz Sad
Powrót do góry Go down
Asiuu
Już coś wie
Asiuu

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:42 am

a ja nie pisze "jesli to mozliwe" tylko daj mi po prostu ZH, KK i ŁA, jak nie masz co z tym zrobic Wink
Powrót do góry Go down
Wisth
Już coś wie
Wisth

Liczba postów : 143

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 6:58 am

eh.. trochę szkoda, że odchodzisz [choć Cię właściwie nie znan, ale taka prawda, że szkoda każdego dobrego gracza], niemniej, wszystko ma swój kres.
Cóż. poprosiłabym o dwie klepsydry, jeśli można... i może siodło posejdona, jeśli to nie problem?
PS. nick ten sam ; )

Ostatnio zmieniony przez Wisth dnia Pią Lut 24, 2012 9:34 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
elkonie
Nowy

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 7:43 am

ja bym prosiła wodę młodości Very Happy

Nick elkonie

Ostatnio zmieniony przez elkonie dnia Pią Lut 24, 2012 8:45 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 8:05 am

Ja również polubiłem zdjęcie Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 9:19 am

Chętnie bym wzięła Zestaw Harmonii (o ile jeszcze jest),a jak nie to poproszę Piorun Zeusa + drobiazgowy punkt dorastania jeżeli nie sprawi Ci to żadnego problemu. Nick taki sam jak tu-Philipek.

Szkoda,że odchodzisz no ale trudno. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 9:56 am

Szkoda że odchodzisz Crying or Very sad a mogłabyś mi dać Zestaw Harmonii login w grze mam taki jak tutaj
PS Jeśli już nie ma to chętnie bym wzięła Piorun zeusa lub Krew Meduzy lub Różdżkę Płodności a jak też już nie ma to chmurkę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 10:29 am

Ja bym poprosiła o KK.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 11:16 am

zdjęcie oczywiście polubiłam Smile. Faktycznie dużo osób teraz odchodzi... Jeżeli nie masz nic przeciwko to z chęcią przygarnęłabym Smoka, lub Piorun Zeusa Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 11:54 am

Guzik napisał:
A na zdjęciu mnie raczej nie znajdziecie, bo jestem na samym końcu, dziewczyna z czarną opaską na głowie.

ta blondynka tak daleeeko...? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 1:15 pm

Taaak, ta ostatnia, której praawie w ogóle nie widać.
A co do hwr - proszę na razie nie pisać w sprawie żadnych przedmiotów, koni. Muszę ogarnąć to wszystko, dam Wam znać kiedy ogarnę Wink
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 2:22 pm

Polubiłam to zdjęcie na fejsie. I Przepraszam za bycie ostatnim sępem, wada wrodzona: mogłabym poprosić o zestaw harmonii jeśli będziesz taka miła to jeszcze o piorun zeusa?
Powrót do góry Go down
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:38 am

Hella-nie jesteś ostatnia.A moją wadą jest to,że mam krótką pamięć.Więc mogę jeszcze napisać?Ok,więc ja bym poprosiła o fundusze,jeśli to możliwe.I może jeszcze jakiś drobiazg typu Smok czy Klepsydra...Przykro mi,że odchodzisz.Polubiłam zdjęcie Smile
Powrót do góry Go down
mercia5
Nowy
mercia5

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 2:59 am

jezeli jest to aktualne to ja poprosze 2x kk
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:17 am

Jeżeli jeszcze masz, to bardzo serdecznie proszę o dwa pioruny lub 2x łzy lub dwie klepsydry - w zależy co Ci jeszcze zostało.
Rzeczy przekaż graczowi o nicku: musiapusia. - To konto mojej siostry, które mi oddała.
Jeżeli możesz przekazać mi klika (np łzy + KK lub łzy + pioruny) rzeczy, które wymeiniłem, wyślij jeszcze graczowi: Mycha96. - To moja koleżanka, przekaże mi je. Wink
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:17 am

Pisałam Wam wyżej - nie zgłaszajcie się na razie po przedmioty, muszę ogarnąć kto już wcześniej coś zamówił! I nie piszcie w tej sprawie na howrse.
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:23 am

Nie miałam okazji cię poznać , ale przykro że odchodzisz ;(

Ja bym prosiła o dwie KK , jeśli można. I jakieś konie , jeśli jeszcze nie rozdałaś Smile
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 4:09 am

Ja również nie miałam jak cię poznac...
A ja bym prosiła o 120 tys Jeśli mogę oczywiście..
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 6:36 am

ja narazie tylko pisze żeby nie zapomnieć jak będziesz mieć czas no to zobaczysz to :
poproszę 50 tys. E. i gryfa
jeden. bardzo mi zależy proszę

Ostatnio zmieniony przez gwiazda2002 dnia Nie Lut 26, 2012 5:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni   Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Odejście z howrse - przekazanie rzeczy, koni
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Kunkurs wieloetapowy! Bez dawania rzeczy z CR i koni!
» Ubieranie koni,prezentacje(takie jak moja na howrse) i avatary(napisy)
» Prośba o pomoc - przekazanie przedmiotów
» Odejście
» Odejście APX

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: